Teşekkür ederim 24 ünde pazartesi günüGözün Aydın canımTarihin ne zamandı?
Teşekkür ederim pazartesi 24 ünde bizimTarihin be zamandı senin canım ? Hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Hayırlı olsun tekrar allah bir yastıkta kocatsınTeşekkür ederim 24 ünde pazartesi günü
Ben de ipli istemedim ya kapatması zor diyeprovam pazartesi yeme içmeyi kestim kilo aldım çünkü
Senin provan ne zaman? Ay allahım hevesimiz kursagımızda kalmasın nolurbirkaç gün daha var az dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah
Ben geçen sene temmuzda denedim en son gelinliğim istanbulda dikildi ben kendisinden çok çok uzağımSenin provan ne zaman? Ay allahım hevesimiz kursagımızda kalmasın nolur
Hayırlı olsun darısı başımızaTeşekkür ederim pazartesi 24 ünde bizim
Evet bende 3 ü sevdimmEki Görüntüle 2853147 Eki Görüntüle 2853148 Eki Görüntüle 2853149 Eki Görüntüle 2853150
1.ye bayıldım galiba 1.gibi yaptırıcam
Ne cok toplu ne cok salıklar. Cok sirin benceEvet bende 3 ü sevdimm
Teşekkür ederimNe cok toplu ne cok salıklar. Cok sirin bence
Varsa aklında modeller sen de at belki fikir olurTeşekkür ederim
Henüz araştırma yapmadım biliyor musun o kadar heyecanım kalmadıVarsa aklında modeller sen de at belki fikir olur
Normalde bu hafta evleniyorduk.Henüz araştırma yapmadım biliyor musun o kadar heyecanım kalmadı
Teşekkür ederim cümlemiziHayırlı olsun tekrar allah bir yastıkta kocatsın
Hayırlı olsun canım alabildiniz mi? Hangi tarihKızlar bugün biz de gün almak için belediyeye gittik. Yanımızda görevlinin başka bir çifte söylediklerini duydum da 1 Haziran itibariyle açılacak onca gün doldu bir sürü insan var dediler. Yani içiniz ferah olsun her şey çok güzel olucak
Allah'ım inşallah zaten yine kapatırsa gün kalmayacak onca çift bekliyorKızlar bugün biz de gün almak için belediyeye gittik. Yanımızda görevlinin başka bir çifte söylediklerini duydum da 1 Haziran itibariyle açılacak onca gün doldu bir sürü insan var dediler. Yani içiniz ferah olsun her şey çok güzel olucak
Ayy evetNormalde bu hafta evleniyorduk.
Maalesef alamadık, pazartesiye kaldı. İki belediyeyi düşünüyorduk, biri dışarıya salona memur yollayamıyoruz çünkü 3 memur var kendi salonumuz için burada duruyorlar dedi. Çok saçma ya.. Diğer belediyeye de gecikmiş olduk orayı beklediğimiz için. Gittiğimizde çok sıra var size yetişmez bugün, pazartesi gelin dedi. Bilmiyorum ağustos ayı da dolmaya başlamış çok moralim bozuldu canım yaHayırlı olsun canım alabildiniz mi? Hangi tarih
inşallah inşallah. Allahım nasip etsin hepimizi güzel güzel gönlümüzce telli duvaklı gelin olmayı
Hiiiç moralini bozma. Her türlü halledersinizMaalesef alamadık, pazartesiye kaldı. İki belediyeyi düşünüyorduk, biri dışarıya salona memur yollayamıyoruz çünkü 3 memur var kendi salonumuz için burada duruyorlar dedi. Çok saçma ya.. Diğer belediyeye de gecikmiş olduk orayı beklediğimiz için. Gittiğimizde çok sıra var size yetişmez bugün, pazartesi gelin dedi. Bilmiyorum ağustos ayı da dolmaya başlamış çok moralim bozuldu canım yaamin inşallah