- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Ne yapmayı düşünüyorsun peki canım ?Ben de kilo aldım su an nişan elbisem olmuyor fermuarı kapanmıyor asırı stres oldum gelinlik ölçüm nisan elbiseme göre alınmıstı
Henüz provaya gitmedim yemek yemeyi kestim şok diyet yapıyorum belki biraz süzülürsem provada problem olmazNe yapmayı düşünüyorsun peki canım ?
Ah inşallah kiloyla halledilicek bir şeyse sonuna kadar sık kendiniii sonucu çok güzel olsunHenüz provaya gitmedim yemek yemeyi kestim şok diyet yapıyorum belki biraz süzülürsem provada problem olmaz
Çok tatlısınAh inşallah kiloyla halledilicek bir şeyse sonuna kadar sık kendiniii sonucu çok güzel olsun
Ne kadar güzelmiş bunları konuşmak gerçektenNormal muhabbete geçtik resmen. Cok tatlıyız bence....
Ay bendee gelin saçımı salık yapıcam topuz yakışmıyorrNe kadar güzelmiş bunları konuşmak gerçektenbende gelin saçıma karar veremedim salık seviyorum ama gelinliğime toplu da yakışır bilemedim model atar mısınız
canım inşallah istediğin gibi güzel bi şekilde hallolur güvendiğin bildiğin bi yer varsa bence oraya götür madem gelinlikçiye götürmiceksinBaya tartıştım anlatmaya çalıştım. Kuaför kapatır dedi. Kuaförde giyinmicem ki dedim. Nişanım saat 15:00de benim sabah kuaföre gidip tekrar eve gelip beni evden konvoyla alıp nikaha yetişmem bile çok zor oluyorBizde dediğin gibi düşündük ama gelinlikçi çok uzak bize.. Başka yer araştırıcam canım. İnşallah siz aksiliksiz halledersiniz her şeyi
güçten düşme canım sen gelin olcaksın :) ekmeği cipsi zararlı şeyleri azaltıp suyu vakitlice artırıp biraz da hareket birde ananas ve yoğurt ciddi anlamda ara öğün tok tutuyor haberin olsunHenüz provaya gitmedim yemek yemeyi kestim şok diyet yapıyorum belki biraz süzülürsem provada problem olmaz
güzelmiş canım önü nasıl acabaEki Görüntüle 2853123
şınu düşündüm ben de
Önünü kuaförün inisiyatifine bırakcamgüzelmiş canım önü nasıl acaba
Ben yarım toplatıcam sacımı çünkü topuz bence gelinlere yakısmıyorNe kadar güzelmiş bunları konuşmak gerçektenbende gelin saçıma karar veremedim salık seviyorum ama gelinliğime toplu da yakışır bilemedim model atar mısınız
Evet güzel olur örnek model atar mısınBen yarım toplatıcam sacımı çünkü topuz bence gelinlere yakısmıyor
Dur bakiyimEvet güzel olur örnek model atar mısın
Evet güzel olur örnek model atar mısın
Allahım. NolurHurriyette normalleşme süreci ve aşılar hakkında bizzat açıklama yapacak diyor bilim kurulundan sonra
17 sinde gelin damat şahit demişlerdi bugün saatleri değiştirmişler düzeltmek için gittiğimiz de öğrendikYeni bir haber mi geldi