2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bugün bir iki açıklama yapmaya başladılar çünkü birileri hatta halkın çoğu isyan ediyor amaç biraz sakinleştirmek ama daha da açıklama yapmaları gerekecek artık
Yumusatmaya calısıyorlar biraz ama daha fazlası lazım. Acaba kabine ne zaman toplanacak. Keske bu pazartesi toplansalar artık sabredemiyorum

Mod düşürmek yok arkadaşım hani sen bana bizlere diyordun,en hayırlı zamanda en güzel akılcı şekilde yapıcaz inşallah duamızı eksik etmeyelim
Maalesef öyle bir durum ki hiçbirinizin üzülmesini güzel zamanlarını mahvetmesini istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla yapıcaz

Bişey diyim mi zor gelir... siyasi tartısmalar asırı gündemde. 1 haziran sabahı bile acıklayabilirler asla sasırmam.
Siyasi tartışmalara halkta baya hakim şu sıralar herkes bu konulara odaklandı belki odağı değiştirmek adına hızlandırabilirler olaya aşırı iyimser bakıyorum Birazdan duygu patlaması yaşayacağım

Bende de değişik bir duygusallık var artık bıkmıslıgın verdigi his galiba.

Kızlar bu saate kadar uyku tutmadı. Ben nikah kıyıcağım için rahattım biraz daha ama İzmir’de yaşıyorum genelde hep yüksek riskli il olarak geçiyor nikahı yine 50 kişi yaparlarsa çok yıkılırım. İçeriye de 25 kişi alıyorlardı. Bu stres bitsin artık. Bol bol dua edelim kızlar. Düğün isteyenlerin düğünü, nikahı olanların nikahı güzel olsun biran önce açıklansın.. Kim bilir kaç kişi cimere yazıyor illaki haberleri vardır 1 haziranda duyurması çok haksızlık olur İnsanlar bir kere evleniyor(yani inşallah) o günlerinin kötü olmasını kimse hak etmez Sabahın 5inde stresten uyuyamıyorum resmen..

Ben avrupa yakasina bakacağım eğer her yere izin varsa çok farketmez aslında :)
Ama ilk deneyeceğimiz yerler bahçelievler, bakırköy olacak.

Düğün yapabileceğimizi bilsek mekana getirmek isteriz aslında siz alınca banada haber verebilir misin ? şartları neler onda da çok önceden mi almak gerekiyor yoksa ek ücret vs ödendiği için bide akşam iş saati dışında geldiklerinden daha mı kolay ayarlaması acaba

Maalesef öyle bir durum ki hiçbirinizin üzülmesini güzel zamanlarını mahvetmesini istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla yapıcaz
senin içinde geçerli canım , inşallah hepimiz burda ay benim şöyle oldu, ayy çok güzeldi ayy kızlar yaptık düğünü diceğimiz zamanlar gelicek :* :)

Kızlar bilim kurulu var bugün bakan acıklama yapacakmıs sizce ona söyletirler mi yeni kararları

Salon aradı. 4 haziran-6 haziran vs tarihi olanlardan 25 ine ertelemek isteyenler oluyomuş. İlk biz söyledik diye beklemedelermiş
Şu kararları söylemedikleri için o kadar zorda kaldık ki anlatamam ya.
Şimdi ertele abi derim pazartesi açıklama gelir. Erteleme derim gün gider ortada kalırım
Bize ne zaman artık bi açıklama yapacaklar ay oldu 20

Çok zor gerçekten yada erteleyin aklınızda en azından keşke kalmasın ama açılırsa da olmuş bitmiş olacak o var. Hepimizin ayrı derdi var sanki evlenmiyoruz da eziyet ediyorlar bize

Kızlar bilim kurulu var bugün bakan acıklama yapacakmıs sizce ona söyletirler mi yeni kararları
yani aynı şeyleri tekrarlamıcağına göre inşallah bi gelişme söyler düğünle ilgili de kısmı bişeyler der bence yaa demeli ya da en azından 2. aşamayı şimdi yapsalar 1-2 hafta sonra da 3. aşamaya geçerler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…