2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bence son dakika acıklayacaklar yine. Halbuki belli hepsi. Konusmuslar bu kabine de.

Hiç fark etmez ki bir sonraki gün merasim için bile hazırlık lazım
İşte bence her türlü en geç 1 hafta lazım da..
Geçen sene 1 hafta önceden açıkladılar diye onunla kıyaslıyorum
Şu an kayınvalidem başladı zaten ne ara yetişcez ertelensin diye Ben bekletiyorum 1 gün 1 gün diye

Ya varya ş.r.fsizin önde gideni bu düğün esnafı. Ne kadar uyanıklar

Şu an 4-5 haziran
Eğer açıklama olmazsa ya da açılmazsa 22-25 haziran
Az gelsin 50 kişi bile yeterli yeter ki artık kurtulayım şu belirsizlikten
Eğer başı ise biraz riskliymiş evet ev daha mantıklı ama sonu olursa salon mantıklı. Öyle bir durum ki çıkmaz sokak resmen ağızlarından çıkacak tek cümleye bağlı

Ya haftasonu yasağı yapabilirler direk cuma akşam başlayan

Kapora bin lira ödeyip sonra taksit ödemiştik toplam 6.000 olması lazım
Olurda açılmazsa ki inşalllah açılır vermeme durumları yok geçen yıl ben organizasyoncudan zorla tehdit ederek kaporamu geri aldım şikayet etcem filan dersen korkuyorlar. Fakat açılır vazgeçersen o durum çok ayrı ya

Ya varya ş.r.fsizin önde gideni bu düğün esnafı. Ne kadar uyanıklar
Sözleşmede 45 gün kala iptal edersem sadece kapora yanar, ama daha az kala edersem tüm parayı verme maddesi var
Sadece ölüm vs durumunda ertelenir diyo bi de
Off o zaman ne bilelim tabii korona bu hale gelecek.. bu sene tutanlarda hiç değilse sözleşme farklı.

Açılmazsa da ertelersin diyo işte yine vermeyeceğini söyledi
Kavga gürültü alırım da şimdi kavga edersem bi de açılırsa sorun morun çıkarır hiç uğraşamam kadın sorunlu biri çıktı tutarken bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…