- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Korona hakkında kim ne dese bildirim olarak geliyo hepsini takipteyim, deliye döndümAy öyle mi dedi
Sayelerinde boşu boşuna ertelicemBence son dakika acıklayacaklar yine. Halbuki belli hepsi. Konusmuslar bu kabine de.
Hiç fark etmez ki bir sonraki gün merasim için bile hazırlık lazımSayelerinde boşu boşuna ertelicem
Bence şöyle olur düğünler açılacaksa 1 hafta kala açıklar
Eğer nikah merasimi şeklinde açılacaksa 31 inde açıklar
İşte bence her türlü en geç 1 hafta lazım da..Hiç fark etmez ki bir sonraki gün merasim için bile hazırlık lazım
Ya varya ş.r.fsizin önde gideni bu düğün esnafı. Ne kadar uyanıklarKapora bin lira ödeyip sonra taksit ödemiştik toplam 6.000 olması lazım
Organizasyoncuya da ayrı ödedim kapora o da yanar
Ve şu an kendi isteğimle iptal edersem tam para verecekmişim nasıl bi saçmalık anlamadım. Ben korona zamanı sözleşme yapmadığım için bunu her türlü kullandılar. Kavga da etmedim olur da kınam olursa sorun çıkarmasınlar diye
İnşallah canım yani avm de orda burada nikahlardan kınadan daha çok insanlar bir arada ama tek suçlu bunlar oldu açmıyorlar.İnsallah bizimkiler acılır papatyacıgım. Cok stresliyim
Eğer başı ise biraz riskliymiş evet ev daha mantıklı ama sonu olursa salon mantıklı. Öyle bir durum ki çıkmaz sokak resmen ağızlarından çıkacak tek cümleye bağlıŞu an 4-5 haziran
Eğer açıklama olmazsa ya da açılmazsa 22-25 haziran
Az gelsin 50 kişi bile yeterli yeter ki artık kurtulayım şu belirsizlikten
Ya haftasonu yasağı yapabilirler direk cuma akşam başlayanO gün sınav yok da ertesi gün var.
haziranda sadece sınav günü öğlen yasak koymuşlar, pazar hiç yasak olmamış
Bilemedim cuma günü yasak olur mu sınav öncesi
25 hazirana kadar tek bir boşluk yok
Temmuzu hiç sormadım onu da sorayım
Bugün avmye gittim gratise gitmek için. Şakasız herkes içiçeydi.İnşallah canım yani avm de orda burada nikahlardan kınadan daha çok insanlar bir arada ama tek suçlu bunlar oldu açmıyorlar.
Olurda açılmazsa ki inşalllah açılır vermeme durumları yok geçen yıl ben organizasyoncudan zorla tehdit ederek kaporamu geri aldım şikayet etcem filan dersen korkuyorlar. Fakat açılır vazgeçersen o durum çok ayrı yaOrganizasyoncuya da ayrı ödedim kapora o da yanar
Ve şu an kendi isteğimle iptal edersem tam para verecekmişim nasıl bi saçmalık anlamadım. Ben korona zamanı sözleşme yapmadığım için bunu her türlü kullandılar. Kavga da etmedim olur da kınam olursa sorun çıkarmasınlar diye
Evet hergün iç içe geziyor insanlar marketler de dip dibe kasa sırası vardı.Bugün avmye gittim gratise gitmek için. Şakasız herkes içiçeydi.
Sözleşmede 45 gün kala iptal edersem sadece kapora yanar, ama daha az kala edersem tüm parayı verme maddesi varYa varya ş.r.fsizin önde gideni bu düğün esnafı. Ne kadar uyanıklar
Hiç sorma şöyle 1 hafta daha geç olsa şu an çok daha rahat olurdumEğer başı ise biraz riskliymiş evet ev daha mantıklı ama sonu olursa salon mantıklı. Öyle bir durum ki çıkmaz sokak resmen ağızlarından çıkacak tek cümleye bağlı
Açılmazsa da ertelersin diyo işte yine vermeyeceğini söylediKapora bin lira ödeyip sonra taksit ödemiştik toplam 6.000 olması lazım
Olurda açılmazsa ki inşalllah açılır vermeme durumları yok geçen yıl ben organizasyoncudan zorla tehdit ederek kaporamu geri aldım şikayet etcem filan dersen korkuyorlar. Fakat açılır vazgeçersen o durum çok ayrı ya
Mod düşürmeyelim de her şeye hazırlıklı olalım bizOfff yine modum düştü
Aslında 17sinde züğürt tesellisi idi bizimkisi. Ben her gece ağlıyordum. Ama bu defa biraz daha iyiyim ve olumluyumMod düşürmeyelim de her şeye hazırlıklı olalım biz
17 sinde haber alacağımıza nasıl emindik bak olmadı
Modumuzu yüksek tutuyoruz her an bir açıklama olabilirOffff cok stresli