2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Aynı şeyi bende düşünüyorum bir daha yapamazsak temmuza alacağız ama ben temmuz da yapmak istemiyorum.
Gerçi neyi istemiyorum desem o oluyor

Canım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkiler
Düğünleri açacak zaten haziranda ona eminim o konuda hemfikiriz
Ama kurallar düşündürüyor beni 5bin olayında
Yani 5 bin olana kadar nikah merasimi , olursa düğünleri kınaları açalım demesinler yeter
Evet bu açılmada 5.000 olmaz vaka ama.. isteseler olur

Kış olsa kimse atmazdı da yazın her an açılabilir umuduyla ileriye atan daha çok olur sanki
O yönden mantıklı geldi adamın dediği
Esnaf için açıyorsa nikah merasimi değil normal açması gerekiyor
Canım çevre de etkilidir muhakkak ama benim çevremde nikah merasimi olsa dahi herkes yapacak. Erteleyecek insan yok. Çünkü salon aynı parayı kazanıyor zaten.

Canım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkiler
yorumun nasıl iyi geldi inşallah öyle olur canım

Hususi düşüremezler. Herşey sisteme düşüyor. Ben covidde sorumlu hemşireyim. Test yapan herkes otomatik sistemde duruyor sistemler yansıtılıyor o yüzden bugün 3 bin yazalım diyemezler. Geçen defa kelime oyunu ile hasta sayısı yazılmıştı sadece.

Aynı şeyi bende düşünüyorum bir daha yapamazsak temmuza alacağız ama ben temmuz da yapmak istemiyorum.
Gerçi neyi istemiyorum desem o oluyor
Temmuzu ben de hiç istemiyorum. Ben her zaman en kötü mayısta ya da eylülde evleneceğim derdim. Havaların sıcak olması çok büyük etken bunda.
Ahh ah asıl hayalim eylül gelini olmaktı ama
Temmuzda yer var mı hiç sormadım.. 25 haziran sınav olayını o an bilsem sorardım

Canım çevre de etkilidir muhakkak ama benim çevremde nikah merasimi olsa dahi herkes yapacak. Erteleyecek insan yok. Çünkü salon aynı parayı kazanıyor zaten.
Aynen benimde çevremde açtığını an herkes yapacak nikâh merasimi şeklinde olsa bile.

O zaman 5bin imkansız.
Yani biz ağustos başı daha iyi derken pat yükselip yeniden daha ağır kural gelebilir düğünlere
O yüzden ertelemek de çözüm değil
Geçen sene işte eylüldekiler en rahat düğünü yapar kural falan kalmadı derken patt

Hasta sayısında kapanmadan öncesine göre azalma oldu mu?

Aynen benimde çevremde açtığını an herkes yapacak nikâh merasimi şeklinde olsa bile.
Ben açılırsa direk yapacağım mesela , hiç erteleme düşüncem yok çünkü bir an önce bu karmaşadan kurtulmak istiyorum eşim salı izin alıp Türkiye’ye gelecek inşallah açılır yoksa tekrar izin alması çok zor ama açık söyleyeyim nikah törenlerin açılacağını düşünüyorum nereye kadar ertelenecek hayat başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…