Yapacam ben kınayı da evde yaparımKınalar açılmayıp sadece nikah merasimi şeklinde düğünler açılırsa da yapıp geçeceksiniz değil mi kzılar
Bizimkiler ilk yap geç diyodu şimdi zaman yaklaştıkça biraz daha bekle moduna geçtiler. Ne yapcam hiçbir fikrim yok
Evet ben 7 tane giycemArnavutlar 5-6 tane değiştiriyodu öyle bi adet mi yoksa. Ben 2 ye bile cesaret edemedim
Hey maşallahhEvet ben 7 tane giycemsadece kısıtlama temmuzdakalmaz diye umut ediyorum yoksa nasıl değiştir giy olcak bilmiyorum
Off keşke salon tutmasaydım, ananemin evi bahçeli orda bile yapar geçerdim 10-20 kişiYapacam ben kınayı da evde yaparım
En son tarihin neydi hatırlamıyorum ama açtıkları zaman sorun olmayacaktır belki az gelen olur ama evdeki o telaş ve curcuna ile en azından uğraşmazsın oda ayrı stres çünküOff keşke salon tutmasaydım, ananemin evi bahçeli orda bile yapar geçerdim 10-20 kişi
Salon tutmuş olmam elimi kolumu bağladı
Şu an 4-5 haziranEn son tarihin neydi hatırlamıyorum ama açtıkları zaman sorun olmayacaktır belki az gelen olur ama evdeki o telaş ve curcuna ile en azından uğraşmazsın oda ayrı stres çünkü
Ne kadar kapora ödedinOff keşke salon tutmasaydım, ananemin evi bahçeli orda bile yapar geçerdim 10-20 kişi
Salon tutmuş olmam elimi kolumu bağladı
Valla alternatif tarihi de gidip riskli gün ayarlamışsin. Yapabiliyorsan o ertelenmiş tarihi degistir. Sınav olmayan bi güne alŞu an 4-5 haziran
Eğer açıklama olmazsa ya da açılmazsa 22-25 haziran
Az gelsin 50 kişi bile yeterli yeter ki artık kurtulayım şu belirsizlikten
Gece klubü ve nargile kafeler zaten hiç açılmayacakmış canım onu söylemişti en azından herkes aşılanana kadar açmayacakmışCanım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkiler
Kapora bin lira ödeyip sonra taksit ödemiştik toplam 6.000 olması lazımNe kadar kapora ödedin
O gün sınav yok da ertesi gün var.Valla alternatif tarihi de gidip riskli gün ayarlamışsin. Yapabiliyorsan o ertelenmiş tarihi degistir. Sınav olmayan bi güne al
Ben yapacağım inşallah bir açtım desin saat ve kişi kısıtlaması vs hiç umrumda değilKınalar açılmayıp sadece nikah merasimi şeklinde düğünler açılırsa da yapıp geçeceksiniz değil mi kzılar
Bizimkiler ilk yap geç diyodu şimdi zaman yaklaştıkça biraz daha bekle moduna geçtiler. Ne yapcam hiçbir fikrim yok
Ben yapacağım inşallah bir açtım desin saat ve kişi kısıtlaması vs hiç umrumda değilKınalar açılmayıp sadece nikah merasimi şeklinde düğünler açılırsa da yapıp geçeceksiniz değil mi kzılar
Cuma yapmaz yasak benceO gün sınav yok da ertesi gün var.
haziranda sadece sınav günü öğlen yasak koymuşlar, pazar hiç yasak olmamış
Bilemedim cuma günü yasak olur mu sınav öncesi
25 hazirana kadar tek bir boşluk yok
Temmuzu hiç sormadım onu da sorayım
İnsallah bizimkiler acılır papatyacıgım. Cok stresliyimGece klubü ve nargile kafeler zaten hiç açılmayacakmış canım onu söylemişti en azından herkes aşılanana kadar açmayacakmış
Ay öyle mi dediSüleyman Soylu: 1 Haziran'dan itibaren daha rahatlayacağımıza inanıyorum. Niyetimiz mümkün olduğunca kısıtlamaları kaldırabilecek adımlar atmaktır.
Şubatta olan sınavda yasağı cuma akşamından başlatmışCuma yapmaz yasak bence