İnşallah pazartesiye kadar açıklar da ertelemem yoksa 25inde ne olacağı belirsizGenelde yasaklar cuma akşamından sonraki günün sabahına kadar sürüyor ama inşallah olmaz tabiki
Hiiiç sonu yok ya hep stres üstüne stres yükleniyoruzİnşallah pazartesiye kadar açıklar da ertelemem yoksa 25inde ne olacağı belirsiz
Ertelersek Temmuzda başlatılırsa bu sefer aileler 1 hafta daha erteleyin diyecekler benimki kalacak yine temmuza
Güzel bir habere çok ihtiyacım var.
Bende aynen böyleyimBen de abiye ile kaftan giyecektim su an kaftan yeter de artar bile diyorum
Kaftanımı cok seviyorum kınamın olmasını ve kaftanımı giymeyi cok istiyorumBende aynen böyleyimKınada inşallah bi kaftan giyerim yeter
Kaftanımı daha seçmedimKaftanımı cok seviyorum kınamın olmasını ve kaftanımı giymeyi cok istiyorum
Sen kınanı hangi tarihe aldın canım zaman geçtikçe daha cok strese giriyorumKaftanımı daha seçmedimbende kınamın olmasını çok istiyorum zaten açılırsa maksimum 100 kişilik sadece kadınlara özel bir organizasyon yapacağım
29 Mayıs olan tarihimi daha değiştirmedimSen kınanı hangi tarihe aldın canım zaman geçtikçe daha cok strese giriyorum
Bugün 5 bine inersek rahatlayacağız diye açıklama yapmış. Ama vaka hala 11.000Hiiiç sonu yok ya hep stres üstüne stres yükleniyoruz
Ben de istiyorum ama çok umutlu konuşmamış moralim bozuldu ya. Haftaya kadar vaka inmezse kınaları açmayabilir.Kaftanımı cok seviyorum kınamın olmasını ve kaftanımı giymeyi cok istiyorum
Tek kına olmaz ki toptan hiç birini açmaz offf tekrardan gün nasıl bulacağız yine birde stres vs.Ben de istiyorum ama çok umutlu konuşmamış moralim bozuldu ya. Haftaya kadar vaka inmezse kınaları açmayabilir.
Şurda 15 gün kalmış daha ne yapacağımız belirsiz, biz neyi yaşıyoruz film gibi hayatlar be
İnşallah yaparız bu sefer gönlümüze göre29 Mayıs olan tarihimi daha değiştirmedim1 haziranda açılırsa 2 Haziran nikah 1 Haziran kına yaparım veya 2-3 Haziran şeklinde çünkü diğer törenimiz 5 Haziran İstanbul git gel olacak Daha belirlemedim tarihi Yarın bi bakacağım
Asla açıklama yok. Üniversiteler açılmayacakmış tüm öğrenciler aşılanana kadar.Tek kına olmaz ki toptan hiç birini açmaz offf tekrardan gün nasıl bulacağız yine birde stres vs.
Bence açılacak gibi geliyor. Çünkü herkes cok bıkmıs durumda.Kızlar gerçekten gönlünüzden ne geçiyor sizce açılacak mı düğünler ve açılırsa da açıklama ne zaman gelecek?
Yanlış bir karar alıp pişman olmak istemiyorum.
Ay inşallahBence açılacak gibi geliyor. Çünkü herkes cok bıkmıs durumda.
Geçen yaz vaka sayılarını gizleyip hasta sayılarını paylaşmışlardı da öyle açılmıştı her yerArtı olarak kışın bile 6-8 bin arasında git gel yaptık. Her yer kapalı olmasına rağmen. Şu durumlarda asla düşemeyiz
Yok alakası yok. Yapan binlercesi var kimse ileri atmaz. Onların kuruntusuAy inşallah
Bana da tek umut veren tepkiler şu an. Düğün salonumuz, 1 saat 100 kişi ile açılırsa bize bi faydası yok herkes ileri tarihe atmak ister haziran da boş geçer demişti bize
Canım şöyle düşün, sinema tiyatro bütün yasakların kalkması pub gece kulubu acılması bunların hepsi buna dahil. 5bine inmeden sinema acmaz gece kulubu acmaz ama düğün günlük yaşamı etkilerCumhurbaşkanı Erdoğan: "Kısmi kapanmayla tam kapanma arasında farkı çok açık net gördük. Şimdi hedef 5 bine inmek, 5 bine indiğimiz andan itibaren çok daha rahatlayacağız."