- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Allahım seni çok seviyorum ve koca istiyoruz nolur evlenelim düğünle dernekli artıkSonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..
Çok bir şey istemiyorum ya önceden haber etsinler sadece.
yarını da atlatalım da bakalım belki şu stres yerini rahatlamaya bırakır :)
Sosyal medya yıkılıyo çoğu kişi ses çıkarmaya başladı bu duruma
Bu sene 800.000 çift evlenecekmiş. Temmuzda başlarsa yer sorunu büyük olur
offf offf 800.000 miSonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..
Ben de küfür ediyorum gerzeklerbide diyolar ya çevre , ee artık ısrar etmeyin canım sizde nikahtan gidiverin ayyy allah affetsin içimden neler sayıyorum öyle diyenlere
kız aldığımız şeylerin modası geçicek yaaa kutularda duruyor çeyizlerAllahım seni çok seviyorum ve koca istiyoruz nolur evlenelim düğünle dernekli artık(espri dillidir)
Bunu diyenler de hep ahım şahım düğün yapanlar oluyor hiç şaşmazbide diyolar ya çevre , ee artık ısrar etmeyin canım sizde nikahtan gidiverin ayyy allah affetsin içimden neler sayıyorum öyle diyenlere
Geçen sene nikah kıyanlar bile düğünü bu seneye erteledi. 2 senenin nerdeyse birleşmesi gibi düşün :)offf offf 800.000 mi
Onlar şey ya tatlımmmm hiç beklemediğin anda oluyor diyip bilezik şıkırdatanlarBunu diyenler de hep ahım şahım düğün yapanlar oluyor hiç şaşmaz
Aynen hepimiz geçen seneden kalmayız nerdeyseGeçen sene nikah kıyanlar bile düğünü bu seneye erteledi. 2 senenin nerdeyse birleşmesi gibi düşün :)
evet ya haber etsinler bizde işimize yolumuza bakalım p.tesi kan vermeye gidicem nikah işlemleri için alınan raporun geçerliliği bitti mi acaba 6 ay ı geçti çünkü onu sorucam belli olmayan düğünüm ve nikahım içinSonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..
Rahatlamaya bırakalım artık bunu hak ettikSonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..
aynen hepside düğün yapmış insanlarBunu diyenler de hep ahım şahım düğün yapanlar oluyor hiç şaşmaz
Geçmiştir tarihi sağlam olsun sen yeniden al belgelerievet ya haber etsinler bizde işimize yolumuza bakalım p.tesi kan vermeye gidicem nikah işlemleri için alınan raporun geçerliliği bitti mi acaba 6 ay ı geçti çünkü onu sorucam belli olmayan düğünüm ve nikahım için
geçen seneyi düşünüyorum da ne hevesli gitmiştim şimdi deGeçmiştir tarihi sağlam olsun sen yeniden al belgeleri
Yaa bu rakamlar düşmez artık herkes misafirlikte şuanda deli gibi şampiyonluk kutlamaları yapılıyor dışarda heh birde daha israil toplanmaları henüz bu tabloya yansımadı offOfff yine 11bin. Kesin düser diyordum tutmadı
Valla herkesin derdi başka gezenlere oturun evde evlenemiyorum sizin yüzünüzden diyesim varYaa bu rakamlar düşmez artık herkes misafirlikte şuanda deli gibi şampiyonluk kutlamaları yapılıyor dışarda heh birde daha israil toplanmaları henüz bu tabloya yansımadı off
Eheheheh bende yüzlerine diyemesemde içten bipli cümleleri esirgemiyorumValla herkesin derdi başka gezenlere oturun evde evlenemiyorum sizin yüzünüzden diyesim var
Ben olsam vazgeçmezdim sanırım. Ama 1 hafta yerine 2 gün kalırdım. 5 yıldız olmazdı da 3 yıldız olurdu vs. En uygun yeri bulmaya çalışırdımKizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?