Haklısın ben de çok istiyorum bir yıldır evdeyim ondan önce de hastanedeydim hava almaya bile cikamiyordum. Buna ihtiyacım varBen olsam vazgeçmezdim sanırım. Ama 1 hafta yerine 2 gün kalırdım. 5 yıldız olmazdı da 3 yıldız olurdu vs. En uygun yeri bulmaya çalışırdım
Zaten 1 senedir çok yoruldum kendi adıma sürekli balayını düşünüp modumu yükseltiyorum. Tatile ayrı bi düşkünlüğüm var :)
Bütçenizi en sarsmayacak olan yeri ayarlarsınız olur biter. Gerçekten hepimize iyi gelecek.Haklısın ben de çok istiyorum bir yıldır evdeyim ondan önce de hastanedeydim hava almaya bile cikamiyordum. Buna ihtiyacım var
Benimde sinirim bozuluyor tv de kutlamaları gördükçe ama tek suçlu düğünlerTam kapanmaya rağmen binlerce kişi iç içe kutlama yapıyor.
Biz kapanma yokken düğün yapamıcaz olduuuuuuuu
Vallahi sinirlerim bozuldu
Yani açıkçası ben vazgeçmezdimKizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?
Kutlamalar mitingler ev partileri herşey yapılıyorBenimde sinirim bozuluyor tv de kutlamaları gördükçe ama tek suçlu düğünler
Aynen. Balayını düşünmek bile motive ediyor beni.Bütçenizi en sarsmayacak olan yeri ayarlarsınız olur biter. Gerçekten hepimize iyi gelecek.
Şu an her şeyi atlatmış olayım da en berbat otele bile razıyım sevdiğimle :)
Ucuz olsun ama olsun balayı çünkü sadece bir kez olacak diğer yıllarda gittiğiniz de tatil olarak kalacak size. Zaten evdeyiz sürekli ben kendimi sadece balayına odakladım nikahı bile o kadar düşünmüyorumKizlar size bir şey danisacam. Ben ingilizce öğretmeniyim ama şuan master yapıyorum çalışmıyorum. Nişanlım da ingilizce öğretmeni beş bin lira maaş alıyor. Düğün için hiç birikimi yok. Babasının da yok ve asgari ücretle çalışıyor. Ben nişanlıma yük olmamaya çalıştım hep masraftan kaçtım ama evlenmek zor iş bi ton borç almak zorunda kaldı. Şimdi balayına da gidersek iyice sıkışacak. Ama cinselliği ilk yasayacagimiz zamanların özel olmasını istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Balayindan vaz mı geçsem?
Ben bu beyinsizlere hakkımı helal etmiyorum ya
Ayyyyyy deliricem
Bu nasıl kapanma Allah'ım biz çıksak ceza var bunlara bir şey yok. Söz de İçişleri bakanlığı genelge yayınladı bizde düğün yapalım o zaman zaten bir önemi kalmadı genelgenin.
Ayyyyyy deliricem
Yarın gece açıklanır büyük ihtimallePazartesi sabahı yolculuk yapabiliyor muyuz acaba?
İnsallah serbest olur ya.Yarın gece açıklanır büyük ihtimalle