- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
yok bide şöyle bişey var zaten açık alan hem 1 saat hem 50 kişi öyle yerler ne kadar tutuyor bunu söyleyenlerin haberi yok heralde 20 binden aşağı değil50 kişi de o kadar az ki. Bana 25 kişi düşüyor. Arkadaş mı çağırayım akraba mı.
1500 kişilik salona o parayı verdiğimize mi yanayım 50 kişi için.
Gerçekten çok zor. Bir tek isteme ve sözüm normal oldu gözünü seveyim 2019 un
hay ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur hes kodu şartı, yarı kapasite 2-3 saat bu kadar ya kimse omuz omuza halay çekicek değil zaten nedense olan hep düğün sektörüne olduİnsan almasa karar verse bile hevesleniyo ya..
Evde de yapmak istemiyorum aynı tadı vermez ki. Bir de kapalı alan çok istemiyorum ne olur ne olmaz.
İnşallah sadece nikahlar demez .. kına gecesi-nişan-düğün hepsi yarı kapasite 2 saat olmak şartıyla dese sevinçten naparım bilmiyorum
Bizim de çoğu gelecek kişi şehir dışında maalesef. Temmuzda yer olsa hafta sonu hiç düşünmeden değiştirirdim günü sanırım ama yok.ah canım ahhh bende öyle haftaiçi hiç istemiyorum tüm eşim dostum uzakta ve herkes işinde gücünde çalışıyor gelme gitme sorun olucak, ve şu 3 aşamalı normale dönüş yazısı var en son da düğünleri söylüyolar 1 temmuz itibariyle diyebenimde 4-5 haziran ertelersem temmuzda yer bulmam çok zor birde açık alanlarda diye yazıyor kapalı salonu olanlar ne yapıcak ölelim biz en iyisi
Aynen öyle. O parayı 50 kişi için vermemizi istiyorlaryok bide şöyle bişey var zaten açık alan hem 1 saat hem 50 kişi öyle yerler ne kadar tutuyor bunu söyleyenlerin haberi yok heralde 20 binden aşağı değil
aynen bende, bide düğün kına salonları farklı organizasyoncu kuaför , bide bizim memleketin ekim biçim işleri var insanlar hepsini nasıl denk getiricem temmuz olursa offffBizim de çoğu gelecek kişi şehir dışında maalesef. Temmuzda yer olsa hafta sonu hiç düşünmeden değiştirirdim günü sanırım ama yok.
offffAynen öyle. O parayı 50 kişi için vermemizi istiyorlarEn mantıklısı yarı kapasite ama ne mantıklı oldu ki bu olsun.
nikah dairesi 30 kişi alıyor, kocaman yerler 50
20 kişi için 20 bin :))
Aynen yapandan çıkarmaya başladılar.offffzaten erteledikçe salonlar artırdı
O da var.. ertelersem iki salonu denk getiremem bir daha üst üste 2 gün.aynen bende, bide düğün kına salonları farklı organizasyoncu kuaför , bide bizim memleketin ekim biçim işleri var insanlar hepsini nasıl denk getiricem temmuz olursa offff
Biz salonu geçen sene tutmuştuk. Kına mekanı bu sene üstüne 5 bin daha istedioffffzaten erteledikçe salonlar artırdı
aynen öyle 3 kere erteledik ya 1 senedir ne yaşadığımı ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum kolay değil yeni bi hayata başlıcaz başlayamıyoruz herşey arafta , birini ertelesen diğerlerini denk getirmek çok zor şuan da kuaförüm dolu başka kuaför bulamıyorum öylece boşluğa bakıp oturuyorum , 1 haziranda açıcaklarını 1 haziranda söyleselerde yine yetişemicemO da var.. ertelersem iki salonu denk getiremem bir daha üst üste 2 gün.
En iyi ihtimal birer hafta arayla olur
Tabii o güne fotoğrafçım boş olcak, organizasyoncu boş olcak, kuaför dolu olmayacak.. nikah tarihi o güne kayınca dolu olmayacak. otel tekrar konuşulup ayarlancak :)) valla yazarken içim şişti
Düğünleri erteleyin demek kolay da sadece mekan ertelemekle olmuyo işte bu işin bir sürü detayı var ama anlayan kim.
offf benim ki 6.500 den 8.250 yaptıBiz salonu geçen sene tutmuştuk. Kına mekanı bu sene üstüne 5 bin daha istediBizim tarihte kınalar resmi kararla ertelendiği için bir şekilde ikna ettik
keşke deselerde bizde ona göre hareket etsek anlamadım ki hiç salonu oteli olan bakan falan yok mu ki hiç o konulara girmiyolar , yahu deseler ki haziranda yok açmıcaz ona göre hayatımıza işimize gücümüze bakalım olumlu ya da olumsuz bişey desinler ya bizi hiç gören duyan yokDüğünlerden hiç bahsetmeme ihtimali yok değil mi pzt? Normalleşme senaryolarinda ilk adimlarda düğünleri konuşan yok. Sinirlerim geriliyor
Aynen daha fazla belirsizliği kaldıramamkeşke deselerde bizde ona göre hareket etsek anlamadım ki hiç salonu oteli olan bakan falan yok mu ki hiç o konulara girmiyolar , yahu deseler ki haziranda yok açmıcaz ona göre hayatımıza işimize gücümüze bakalım olumlu ya da olumsuz bişey desinler ya bizi hiç gören duyan yok
Hiç şaşırmam biliyo musunDüğünlerden hiç bahsetmeme ihtimali yok değil mi pzt? Normalleşme senaryolarinda ilk adimlarda düğünleri konuşan yok. Sinirlerim geriliyor
Aynen her şeyin tek suçlusu düğün oldu herkes parti parti gezdi onlara bir şey yok bu yasak bile bize yasak diyorum şehirlerarası gezen bile varkeşke deselerde bizde ona göre hareket etsek anlamadım ki hiç salonu oteli olan bakan falan yok mu ki hiç o konulara girmiyolar , yahu deseler ki haziranda yok açmıcaz ona göre hayatımıza işimize gücümüze bakalım olumlu ya da olumsuz bişey desinler ya bizi hiç gören duyan yok
Allah sonumuzu hayretsin bu ne böyleHiç şaşırmam biliyo musun
Direkt nikahlar 100 kişi diyip geçebilir
Açılcağı tarihi söylemedikten sonra biz nasıl hazırlık yapcaz
Sonra 3 gün kala ertelemekle uğraşalım ..Bahsetmezse birde genelgenin yayınlanmasını bekle ne çektik ya bir evlenmek için