2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ya her yer hastalık dolu zaten. Önünde sonunda herkes te enfekte olacak. Yani böyle düşünecek olursak en az 5 yıla kadar hiçbir şey yapmamamız lazım. Anca o zamana toplu bağışıklık kazanırız. Evlilik hayırlı iş insanların fedakarlık yapması lazım. Markete gidip aldıkları hastalık kapma riskini insanın hayatında bir kere olacak olay için de almaları gerekir diye düşünüyorum.

Normal şartlarda düğünler hep akşam 9 da başlar ya.. Kafama göre akşam 8de başlayabilir miyim acaba onu merak ettim.

Haklısın ben de kapanma olmasının ya da kısıtlamaların tarafında değilim. Bu şekilde ömür geçmez bana kalsa her şey açılsın insanlar kendileri dikkat etsin edebildiği kadar.
Ama yine de pudra”nın düğünü oldu da şuna şu oldu vs diye akılda kalmak istemem. Yani belki saçma düşünüyorum ama iyice hassaslaştım artık..
İnşallah yasak saati ya hiç olmaz ya da geç olur da herkes bir şekilde dönebilir :))

Haziran da geç olur yasak saati olsa bile merak etmeyin bence.

aynen bende valla buraya giriyorum da biraz kafam dağılıyo

Ertelersek hafta içine kalacak.. o da yer varsa tabii.. hafta içi istemiyodum ya cumartesi olması bile kötüydü bizim için.
neyse beklemeye devam
ah canım ahhh bende öyle haftaiçi hiç istemiyorum tüm eşim dostum uzakta ve herkes işinde gücünde çalışıyor gelme gitme sorun olucak, ve şu 3 aşamalı normale dönüş yazısı var en son da düğünleri söylüyolar 1 temmuz itibariyle diye benimde 4-5 haziran ertelersem temmuzda yer bulmam çok zor birde açık alanlarda diye yazıyor kapalı salonu olanlar ne yapıcak ölelim biz en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…