- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Sırf daha kısıtlı olalım işte sayıya ulaşamadık diyebilmek için sabit duruyor sankiBen de öyle düşünerek baktım, hatta bir an dünkünü gördüm sandım.
17 sinde 5 binlerde olsa iyiydi
İnşallah öyle olur ya. Bir de geçen yasakta davetiyesi olanlar muaf olmuştu yasaktanCanım haziranda 22.45e çekilecek yasak. O yüzden onu düşünme
Ya her yer hastalık dolu zaten. Önünde sonunda herkes te enfekte olacak. Yani böyle düşünecek olursak en az 5 yıla kadar hiçbir şey yapmamamız lazım. Anca o zamana toplu bağışıklık kazanırız. Evlilik hayırlı iş insanların fedakarlık yapması lazım. Markete gidip aldıkları hastalık kapma riskini insanın hayatında bir kere olacak olay için de almaları gerekir diye düşünüyorum.Kimse kimsenin evinde kalmak istemez ki. Ne ben isterim herkes bizde kalsın, ne de gelenler ister malum durumdan.
Birilerine teklif de edemem bir şey olsa suçluluk hissederim.
O yüzden keşke akşam saat yasağı olmasa da açık alanda yapsam geçsem herkes de gece evlerine dönse..
Akşam 9 yasağı olduğu an benimki ertelenir zaten. 10 olursa yine iyi
Bakalım çok az kaldı artık
Haklısın ben de kapanma olmasının ya da kısıtlamaların tarafında değilim. Bu şekilde ömür geçmez bana kalsa her şey açılsın insanlar kendileri dikkat etsin edebildiği kadar.Ya her yer hastalık dolu zaten. Önünde sonunda herkes te enfekte olacak. Yani böyle düşünecek olursak en az 5 yıla kadar hiçbir şey yapmamamız lazım. Anca o zamana toplu bağışıklık kazanırız. Evlilik hayırlı iş insanların fedakarlık yapması lazım. Markete gidip aldıkları hastalık kapma riskini insanın hayatında bir kere olacak olay için de almaları gerekir diye düşünüyorum.
Haziran da geç olur yasak saati olsa bile merak etmeyin bence.Haklısın ben de kapanma olmasının ya da kısıtlamaların tarafında değilim. Bu şekilde ömür geçmez bana kalsa her şey açılsın insanlar kendileri dikkat etsin edebildiği kadar.
Ama yine de pudra”nın düğünü oldu da şuna şu oldu vs diye akılda kalmak istemem. Yani belki saçma düşünüyorum ama iyice hassaslaştım artık..
İnşallah yasak saati ya hiç olmaz ya da geç olur da herkes bir şekilde dönebilir :))
Evet ben 5te başlatacağım o yüzden.Normal şartlarda düğünler hep akşam 9 da başlar ya.. Kafama göre akşam 8de başlayabilir miyim acaba onu merak ettim.
kesinlikle yaaa böylece kimin ne olduğunu görüyoruz hemen mesafe koyuyorum hemenŞey var bide çevrenin durumdan hoşnut olması. Gülerek ayyy senin düğün de gidecek mi falan diyenler. Hem reel hayatta hem de şu forumda denk geldim. Resmen mutlu oluyorlar
bu görüntü yeni mi ayyy yazıklar olsun yaşaka gibi ya.
O zaman sen içini zaten ferah tutEvet ben 5te başlatacağım o yüzden.
aynen bizim suçumuz ne yaBenim de ertelesek bile yer yok ki temmuz ve Ağustos ayları biz gün alırken hep doluydu.
Olan bizim düğünlere olacak onlar yapacaklar
Ya şu da var. Kınayı düğünü açmazlarsa çoğu kişi evinde yapcak. Evde olanlar daha riskli değil mi bunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorumşaka gibi ya.
Allah yardımcımız olsunBenim de 22 Mayıs iptal olursa en şanssız gruptayız
nisanda kınalar yapıldı mı , ben yasak var diye biliyodum nasıl oldu yani salonlarda müsade edildi miNisan da bile yapıldı kınalar. Düğün 5 Haziran mıydı sizin? Ya açılsın da kolay iş sonrası
Aynen öyle. Yapan her türlü yapacakYa şu da var. Kınayı düğünü açmazlarsa çoğu kişi evinde yapcak. Evde olanlar daha riskli değil mi bunu da mı düşünmüyorlar anlamıyorum
Şöyle yapıldı aslında, yarım saat kına yarım saat nikah şeklinde.nisanda kınalar yapıldı mı , ben yasak var diye biliyodum nasıl oldu yani salonlarda müsade edildi mi
aynen bende valla buraya giriyorum da biraz kafam dağılıyoBiz geçen sene pandemi yokken tuttuğumuz için sözleşmede öyle madde yok, o yüzden emin olamadım ama inşallah bunu düşünecek duruma gelmeyiz. Açılır yapar geçeriz.
Artık güzel olsun diye hevesim de yok, olsun bitsin kurtulayım kafasındayım.
hımmmmŞöyle yapıldı aslında, yarım saat kına yarım saat nikah şeklinde.
ah canım ahhh bende öyle haftaiçi hiç istemiyorum tüm eşim dostum uzakta ve herkes işinde gücünde çalışıyor gelme gitme sorun olucak, ve şu 3 aşamalı normale dönüş yazısı var en son da düğünleri söylüyolar 1 temmuz itibariyle diyeErtelersek hafta içine kalacak.. o da yer varsa tabii.. hafta içi istemiyodum ya cumartesi olması bile kötüydü bizim için.
neyse beklemeye devam