Haziranda haftasonu yasağını da saatli yapacakları kesinleşmiş oldu.Allah yardımcınız olsun öncesinde olanda çok kişi vardı umarım herkesin gönlüne göre olur el kol bağlı resmen
Bende onu sorguluyorum dün gece kutlama yapsınlar, partiler yapsınlar biz her şeyden vazgeçtik 30 kişi için bile yok. Aile içi nikah mı olsun yani o kadar da değilHaziranda haftasonu yasağını da saatli yapacakları kesinleşmiş oldu.
beklesem dert beklemesem ayrı dert
30 kişilik nikahların bile kapalı olmasının amacını sorguluyorum sadece
Nikahlar kapanmadan önce bile açıktı ee biz niye kapandık??Bende onu sorguluyorum dün gece kutlama yapsınlar, partiler yapsınlar biz her şeyden vazgeçtik 30 kişi için bile yok. Aile içi nikah mı olsun yani o kadar da değil
Erteleme şansın var mı temmuz için mesela , hoş heryer doludur ama kısmet ya belki bulursunuz istediğiniz gibi olur belki o zaman, dediğin gibi haziranda sanki biraz kısıtlamalı gidicek gibi bütün herkes 1 temmuzu işaret ediyo vakalar o zaman azalcak diye haberler çıkıyo alıştırma yaptırıyolar sankiNikahlar kapanmadan önce bile açıktı ee biz niye kapandık??
Daha güzeli olsun diye erteledikçe kötüye gitti iyice. Şimdi doğal olarak mayıs ayındakiler haziran-temmuzdaki boş yerleri dolduracak. Ben ne yapcam hiç bilmiyorum bu belirsizlikle mi beklicem
31 mayısta da 1 haziranın kurallarını açıklarlar. 3 gün kala hazırlık yaparım ya da ertelerim artık :))))
Hiç bilmiyorum salonda yer bulsam kına yerini nasıl denk getircem. Onlar oldu diyelim fotoğrafçım doludur kesin. Kına organizasyoncum denk gelmez. Yer bulmakla olsa keşkeErteleme şansın var mı temmuz için mesela , hoş heryer doludur ama kısmet ya belki bulursunuz istediğiniz gibi olur belki o zaman, dediğin gibi haziranda sanki biraz kısıtlamalı gidicek gibi bütün herkes 1 temmuzu işaret ediyo vakalar o zaman azalcak diye haberler çıkıyo alıştırma yaptırıyolar sanki
Senin Haziran değil miydi? Etkilenmedin benceHiç bilmiyorum salonda yer bulsam kına yerini nasıl denk getircem. Onlar oldu diyelim fotoğrafçım doludur kesin. Kına organizasyoncum denk gelmez. Yer bulmakla olsa keşke
Şu an ne düşüneceğimi bilmiyorum
Merhaba. Misafirlere açık yapacaksan iptal. Ama kendi başınıza kiyacaksaniz serbestmerhaba ben de ayni dertten muzdaribim.bugunku genelgede nikah ve nikah merasimi 1 haziran sonrasina ertelendi ya, benim persembe gunu nikahim vardi iptal mi olacak simdi? bugun pazar oldugundan arayip soramiyorum daa.
Evet ama hafta sonu saat sınırı gelecek. Ben akşamüstü düğün yapmak istemiyorum kiSenin Haziran değil miydi? Etkilenmedin bence
İnşallah yer bulursunuz istediğiniz tariheAğlıyorum sinirden ya. 26 Mayıs kınam 1haxiran düğünümdü hepsini ileri tarihe attıracağız
Saçmalama değiştirme çok sıkıntılı benim biri kayınca aramam gereken 6 yer var. Tarihin cok güzel keske ben de o tarihe alsaydım.İnşallah yer bulursunuz istediğiniz tarihe
Benim de ertelencek büyük ihtimal bi salonlarla yüz yüze görüşelim de.
Cumartesi 18.00 ya da 20.00 den sonra kısıtlama gelirse ne yapacağım ?Saçmalama değiştirme çok sıkıntılı benim biri kayınca aramam gereken 6 yer var. Tarihin cok güzel keske ben de o tarihe alsaydım.
Hmm anladım o zaman evet ertelemek gerekir. Ama bence erteleme saate de takılma gelebilen gelsin. Yazık size ne zamandır bekliyorsunuzEvet ama hafta sonu saat sınırı gelecek. Ben akşamüstü düğün yapmak istemiyorum ki
Şehir dışından kimse gelemez zaten. Her şey belirsiz yani
31 mayısta açıklanırsa ben 3 günde davetiye nasıl dağıtacağım ?Hmm anladım o zaman evet ertelemek gerekir. Ama bence erteleme saate de takılma gelebilen gelsin. Yazık size ne zamandır bekliyorsunuz
Kuaför tarih değiştirse ne olcakmış ki bunu da ilk kez duydum vallaAy kuaförüm salak çıktı. Yasak falan yok tarih degistirmiyoruz diyor