Nikah kesin açılcak da ben de kına gecesi ne olcak onu merak ediyorum. Her şeyimi ayarlamasam sorun yoktu da dağıtcağım hediyelik bile seçildi üzülürüm yapamazsamYeminle bende düğün sevmiyordum. Ama bindallimi çok beğendim onu giyinmek istiyorummmm. Salonlar açılmazsa bahçede yapacam polis baskın yaparsa da kaçışırız artık.dd
Aynen benim de nikahtan şüphem yok. Güzel düşünelim güzel olsun ya pzt müjde alacaz inşaallahNikah kesin açılcak da ben de kına gecesi ne olcak onu merak ediyorum. Her şeyimi ayarlamasam sorun yoktu da dağıtcağım hediyelik bile seçildi üzülürüm yapamazsam
Ben salon tuttum ama olmazsa evde yapacamEvde kına yapmayı düşünen var mı?
Valla evde olursa annem pide ayran yemek vermeyi düşünüyor. Onun haricinde kuruyemiş ve meyve suyu dağıtılacak. Bide hediyelik küçük kınaBenim de kına için salon tutuldu ama açılmaz . Evde yaparız. Hediyelik ne aldınız? Evde olursa ikramlık ne düşünüyorsunuz. Onu sorayım dedim
Kına da açılması lazım çünkü 17 Mayıs'a ertelendi yazmışlardı. Ben de nikah açılır diye düşünüyorum ama korkuyorum yinede dış mekan nikah mı sizin ?Nikah kesin açılcak da ben de kına gecesi ne olcak onu merak ediyorum. Her şeyimi ayarlamasam sorun yoktu da dağıtcağım hediyelik bile seçildi üzülürüm yapamazsam
Ben hediyelikleri aldım bileNikah kesin açılcak da ben de kına gecesi ne olcak onu merak ediyorum. Her şeyimi ayarlamasam sorun yoktu da dağıtcağım hediyelik bile seçildi üzülürüm yapamazsam
Kızlar bence açılacak hepsi kısıtlamalarlaKına da açılması lazım çünkü 17 Mayıs'a ertelendi yazmışlardı. Ben de nikah açılır diye düşünüyorum ama korkuyorum yinede dış mekan nikah mı sizin ?
Benim dış mekanKına da açılması lazım çünkü 17 Mayıs'a ertelendi yazmışlardı. Ben de nikah açılır diye düşünüyorum ama korkuyorum yinede dış mekan nikah mı sizin ?
Nikah bence de açılır da.. akşam saatleri sokağa çıkma yasağı olursa ertelicez biz üzülerek.Kına da açılması lazım çünkü 17 Mayıs'a ertelendi yazmışlardı. Ben de nikah açılır diye düşünüyorum ama korkuyorum yinede dış mekan nikah mı sizin ?
İnsan almasa karar verse bile hevesleniyo ya..Ben hediyelikleri aldım bile
Benim de düğün salonunda olacak nikahım şimdi de ona izin vermezse diye korkuyorumNikah bence de açılır da.. akşam saatleri sokağa çıkma yasağı olursa ertelicez biz üzülerek.
evet nikah düğün salonunda olcak ona göre ayarlamıştık.
Nikaha dışta da izin verecek bence. Zaten izin verilen bir şeydi kapanmadan önce çünkü..Benim de düğün salonunda olacak nikahım şimdi de ona izin vermezse diye korkuyorum
İnşallah ertelemenize gerek kalmaz Haziran da bayağı esneyecek yasaklar yazıyor.
Şehir dışından gelenleri misafir etseniz siz ve yakın akrabalariniz? Biz öyle yapacağız birazı bizde birazı ablamda teyzemde falan kalacak. Saat de dediğin gibi 9 olacak bence.Nikaha dışta da izin verecek bence. Zaten izin verilen bir şeydi kapanmadan önce çünkü..
Saat olayı yeni yeni aklıma gelmeye başladı. Mesela sokağa çıkma kısıtlaması akşam 9 olursa en geç 8 de salondan ayrılmamız lazım . Ee 8 den önce ne kıymeti var ben hava kararmadan istemiyorum ki.
şehir dışından gelecek olanlar var onlar ne ara geri dönecek..
İnşallah ertelemeyiz çünkü gerçekten en son istediğim şey ertelemek. Ama saat sorunu olursa mecburum :/
Kimse kimsenin evinde kalmak istemez ki. Ne ben isterim herkes bizde kalsın, ne de gelenler ister malum durumdan.Şehir dışından gelenleri misafir etseniz siz ve yakın akrabalariniz? Biz öyle yapacağız birazı bizde birazı ablamda teyzemde falan kalacak. Saat de dediğin gibi 9 olacak bence.
Ben de öyle düşünerek baktım, hatta bir an dünkünü gördüm sandım.Offf yine 11bin. Kesin düser diyordum tutmadı
Canım haziranda 22.45e çekilecek yasak. O yüzden onu düşünmeKimse kimsenin evinde kalmak istemez ki. Ne ben isterim herkes bizde kalsın, ne de gelenler ister malum durumdan.
Birilerine teklif de edemem bir şey olsa suçluluk hissederim.
O yüzden keşke akşam saat yasağı olmasa da açık alanda yapsam geçsem herkes de gece evlerine dönse..
Akşam 9 yasağı olduğu an benimki ertelenir zaten. 10 olursa yine iyi
Bakalım çok az kaldı artık