- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Yarın daha da düser insallah en azından yükselmediBende onu seçmiştim. Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın daha da düser insallah en azından yükselmediBende onu seçmiştim. Aynen
İnşallah valla stresten ne uyku kaldı ne yemek yiyebiliyorum açıklansaydı keşke şimdidenYarın daha da düser insallah en azından yükselmedi
Az daha düşsün öyle açıklasınlar:)İnşallah valla stresten ne uyku kaldı ne yemek yiyebiliyorum açıklansaydı keşke şimdiden
Valla insanlar düğün stresi yapar biz olacak mı diye stres yapıyoruz2 hafta sonra düğünüm var ama...
Bi biz stres yapıyoruz ne güzel evlilik stresini yasıyor ya biz
Az daha düşsün öyle açıklasınlar:)
Aynen öyleValla insanlar düğün stresi yapar biz olacak mı diye stres yapıyoruz
Herhangi bir ortak Metin mi gönderdiniz kendiniz mi birşey yazdınız ? Bende göndereyim hemenKatılıyorum ben. Gece gönderdim bu gece de göndercem. 19 mayısı da böyle yaptılar da iptal oldu insanlar tepki gösterince
Maddi manevi Mağduruz . Net tarih ve açılmasını istiyoruz gibisinden durumu anlatan bişey yazdım benHerhangi bir ortak Metin mi gönderdiniz kendiniz mi birşey yazdınız ? Bende göndereyim hemen
Açılmazsa olacak maddi hasarın aile kurumuna verilen hasarın altından girdim bayramdan sonra açılmasını talep ediyorum diye üstünden cıktımHerhangi bir ortak Metin mi gönderdiniz kendiniz mi birşey yazdınız ? Bende göndereyim hemen
İnşallahİnş açılır bir an önce düğün sezonu . Benimki eylülde gerçi iyi mi yaptım risk mi aldım bilmiyorum ama o zamana ayarlayabildik. İnş geçen seneki gibi eylülde iptal olmaz. Herkes aşılanırda o zamana kadar gönül rahatlığıyla bu işin içinden çıkarız
Merhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizliktenİnş açılır bir an önce düğün sezonu . Benimki eylülde gerçi iyi mi yaptım risk mi aldım bilmiyorum ama o zamana ayarlayabildik. İnş geçen seneki gibi eylülde iptal olmaz. Herkes aşılanırda o zamana kadar gönül rahatlığıyla bu işin içinden çıkarız
Ben olsam o riske girmezdim şansınız varsa öncesinde yapın kötü düşündürmek istemem ama aşı şuandan itibaren çok insana vurulmalı ki sonbahara ferah girelim fakat oran belli 2.aşı mesafesinide uzattılar anca gelecek ilkbahara biraz düzelmiş oluruz gibiMerhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizlikten
Bence imkanınız varsa Ağustos veya Eylül gibi yapın en geç genel de sonbahar da yeni yasaklar geliyor.Merhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizlikten
Malesef pek yok abimin dugunu var yazin ailem eylulu bile istemiyor. Yoksa bana kalsa agustos sonu yapardimBen olsam o riske girmezdim şansınız varsa öncesinde yapın kötü düşündürmek istemem ama aşı şuandan itibaren çok insana vurulmalı ki sonbahara ferah girelim fakat oran belli 2.aşı mesafesinide uzattılar anca gelecek ilkbahara biraz düzelmiş oluruz gibi
Bence imkanınız varsa Ağustos veya Eylül gibi yapın en geç genel de sonbahar da yeni yasaklar geliyor.
12 si canım böyle ayarlayabildik bana kalsaydı ağustos daha garantiydi ama böyle oldu. Ekime hiç bırakmayın bence en geç benim gibi eylülün en geç 2. HaftasıMerhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizlikten