2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Hergün gönderelim arkadaşlar. Gece 12den sonra yeni bir tane daha yazabiliyoruz ben tekrar yazacagım

İnş açılır bir an önce düğün sezonu . Benimki eylülde gerçi iyi mi yaptım risk mi aldım bilmiyorum ama o zamana ayarlayabildik. İnş geçen seneki gibi eylülde iptal olmaz. Herkes aşılanırda o zamana kadar gönül rahatlığıyla bu işin içinden çıkarız 🙏🏻🙏🏻

İnş açılır bir an önce düğün sezonu . Benimki eylülde gerçi iyi mi yaptım risk mi aldım bilmiyorum ama o zamana ayarlayabildik. İnş geçen seneki gibi eylülde iptal olmaz. Herkes aşılanırda o zamana kadar gönül rahatlığıyla bu işin içinden çıkarız 🙏🏻🙏🏻
İnşallah 🙏🏻🙏🏻
Pandemi de umduğumuzu değil bulduğumuzu yapacağız artık nikah töreni şeklinde olur ama o zamana azalmış olsun artık şu lanet virüs.

Merhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizlikten :KK43:

Merhaba eylukun kacina ayarladiniz? Bende ekim gibi dusunuyorum ama gun almaya korkuyoruz belirsizlikten :KK43:
Ben olsam o riske girmezdim şansınız varsa öncesinde yapın kötü düşündürmek istemem ama aşı şuandan itibaren çok insana vurulmalı ki sonbahara ferah girelim fakat oran belli 2.aşı mesafesinide uzattılar anca gelecek ilkbahara biraz düzelmiş oluruz gibi😢

Ben olsam o riske girmezdim şansınız varsa öncesinde yapın kötü düşündürmek istemem ama aşı şuandan itibaren çok insana vurulmalı ki sonbahara ferah girelim fakat oran belli 2.aşı mesafesinide uzattılar anca gelecek ilkbahara biraz düzelmiş oluruz gibi😢
Malesef pek yok :KK43: abimin dugunu var yazin ailem eylulu bile istemiyor. Yoksa bana kalsa agustos sonu yapardim
Bence imkanınız varsa Ağustos veya Eylül gibi yapın en geç genel de sonbahar da yeni yasaklar geliyor. 😳

12 si canım böyle ayarlayabildik bana kalsaydı ağustos daha garantiydi ama böyle oldu. Ekime hiç bırakmayın bence en geç benim gibi eylülün en geç 2. Haftası

Bence de ekime bırakmamaya çalışın, ne olacağı çok belirsiz. Son 1.5 gün kaldı çoook heyecanlıyım :uykucu:
Biz burda nikah için stresli bekleyişteyken ev partileri almış başını gitmiş. Dün hikayelerde gördüm yüzlerce kişi partilemişler afiş bile bastırmışlar.
bazı şeyler çok zoruma gidiyo gerçekten.
Buraya da atayım hatta rezilliği

Eklentiler

• 18F21EA5-F72D-4BB4-8FA9-CD6062BC9568.png
    18F21EA5-F72D-4BB4-8FA9-CD6062BC9568.png
    631 KB · Görüntüleme: 23
X