Bizim salon 1.500 kişilikHepimizin gönlünce olur inşallahEn az Yarı kapasite mantıklı geliyor bana kocaman salonlar zaten
@cileklipapatya da sizin gibi. Öyle yapacak o da. Benim 1 Haziran da kınam var, davetiyeleri dağıttım. Valla nerdeyse ağlayarak kapatıyorum günü. O kadar yoruldum ki stresten belirsizlikten
Maalesef. Benimde hayalim güzel bir düğündü. Nikaha kaldım bende. Davetiyeler dağıtıldı 100 adet. Ama içeri kaç kişi girebilir onu bile bilmiyoruz. Zaten nikah olduğu için içim buruk 15dk oldu bitti için onca masraf ettik gelinlik vs.. Bide bu kişi belirsizliği üzüyorçok yıprandık evet. en güzel günlerimizi zehir ettiler desem yeri yani. herkese kafadan davetiye verdik ama daha açılacak mı açılmayacak mı onu bile bilmiyoruz. 4 haziranda sadece nikah şeklinde olacak. nikah yeri kapalı salon. allah yardımcımız olsun
Bu dediklerini her türlü yaparsın acılırsa erteleme benceBizim salon 1.500 kişilik
500 kişi bile olsa yeter bana
Zaten çoğu kişi gelmez ama ben herkese davetiye vermek istiyorum ayrım olmadan
Şu an derdim o aslında. Seçim yapmak istemiyorum
4de 1 kapasite de olur bana sadece 100 olmasın
Oynama vs de olsa hayır demem tabii zaten eskisi gibi vıcık vıcık olmaz kocaman yere 10 kişi oynar herhalde en fazla
Bir pasta kesimi bi nikah bi de dans oldu bitti
Bende ağlıyorum şuanda. Yine kavga@cileklipapatya da sizin gibi. Öyle yapacak o da. Benim 1 Haziran da kınam var, davetiyeleri dağıttım. Valla nerdeyse ağlayarak kapatıyorum günü. O kadar yoruldum ki stresten belirsizlikten
20 sine erteledik artık ama ondan da fazla ertelemek istemiyorumBu dediklerini her türlü yaparsın acılırsa erteleme bence
Ne kavgası nolduBende ağlıyorum şuanda. Yine kavga
Bilim kuruluna kalsa öldük biz.Kınaları açmazlarsa bir sürü hazırlık, para çöp olacak benim ya
Nikah merasimleri kesin de acaba kınaya ne diyecekler onu tutup temmuza bırakmasınlar da
Bilim kurulu ağustostan önce erken demiş düğünlere
Balayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydıNe kavgası noldu
Haklı acele etmeyin ben de ayarlamadım bekliyorum ne olur ne olmaz diye....Balayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı
Açarlar di miDüğün ve kınayı yarı kapasite ile açarlar şuan medyada dönen şeylerin bir kısmı doğru sanırım. Restoranlara duyum gitmiş olmalı ki arkadaşım çarşamba günü için fasıl mekanına rezervasyon yaptırmış arkadaş grubu ile. 12 kadar açıkmış eğer onları açarlarsa düğün sektörünüde her türlü açacaklardır
O kadar saçma düşünüyolar ki. Ağustosta başlasa herkes nasıl evlenecek düşünen yokBilim kuruluna kalsa öldük biz.
Bence ayarlayın. Ama kapıda ödeme olanlardan bulmaya çalışınBalayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı
Konuştuğun kişilere bakma. Benimkine çoğu arkadaşım gelemeyecek bile hiç umrumda değil valla. Gelebilen imkanları zorluyor.O kadar saçma düşünüyolar ki. Ağustosta başlasa herkes nasıl evlenecek düşünen yok
Nikah yapıp geçsinler diyolar da verilen paralar ne olacak
Şimdi her konuştuğum temmuza at diyo bana hem de hafta sonu olsunmuş
İnan ki ben de olsun bitsin istiyorum açıklama erken gelse 4-5 i bile ertelemezdimKonuştuğun kişilere bakma. Benimkine çoğu arkadaşım gelemeyecek bile hiç umrumda değil valla. Gelebilen imkanları zorluyor.
Ah canım bende onu ikna etmeye çalışıyorum zaten de dolu istediğim oteller. Son günlerde ayarlamaya çalışırsak böyle olur. Anlatamıyorum maalesef. Siz ne güzel önceden düşünmüşsünüz..Bence ayarlayın. Ama kapıda ödeme olanlardan bulmaya çalışın
Biz o şekilde ayarladık 2 ay öncesi. Şimdi erteledik mesela para da almadılar
Küçük bi miktar kapora gönderdik kalan parayı otele gidince ödücez
2021 yılı içinde de kullanma hakkımız var dilediğimiz tarihe alabiliyoruz
Artık çoğu otelde bu sistem var. Hem yer olmayabilir hem de yaz ortası fiyatlar 2 katına çıkar şu an bile yükseldi
Şu an bile 3 bin lira fark var martta tuttuğumuz fiyatlaAh canım bende onu ikna etmeye çalışıyorum zaten de dolu istediğim oteller. Son günlerde ayarlamaya çalışırsak böyle olur. Anlatamıyorum maalesef. Siz ne güzel önceden düşünmüşsünüz..
Bende ondan korkuyorumZaman yaklastıkca o kadar stres oluyorum ki. Olumsuz birsey duymaktan cok korkuyorum.
Umarım. Bizim de 22 Mayıs'taydı Haziran'a erteledik daha ertelenmez inşallah.nikah törenleri açılır umarım. bu kısıtlamada tarihimizi erteledik. ama bu sefer ertelemeyeceğiz ve ben sevdiğim herkes o gün nikahımda olun istiyorum.