2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Hepimizin gönlünce olur inşallah En az Yarı kapasite mantıklı geliyor bana kocaman salonlar zaten
Bizim salon 1.500 kişilik
500 kişi bile olsa yeter bana
Zaten çoğu kişi gelmez ama ben herkese davetiye vermek istiyorum ayrım olmadan
Şu an derdim o aslında. Seçim yapmak istemiyorum
4de 1 kapasite de olur bana sadece 100 olmasın
Oynama vs de olsa hayır demem tabii zaten eskisi gibi vıcık vıcık olmaz kocaman yere 10 kişi oynar herhalde en fazla
Bir pasta kesimi bi nikah bi de dans oldu bitti

@cileklipapatya da sizin gibi. Öyle yapacak o da. Benim 1 Haziran da kınam var, davetiyeleri dağıttım. Valla nerdeyse ağlayarak kapatıyorum günü. O kadar yoruldum ki stresten belirsizlikten
Maalesef. Benimde hayalim güzel bir düğündü. Nikaha kaldım bende. Davetiyeler dağıtıldı 100 adet. Ama içeri kaç kişi girebilir onu bile bilmiyoruz. Zaten nikah olduğu için içim buruk 15dk oldu bitti için onca masraf ettik gelinlik vs.. Bide bu kişi belirsizliği üzüyor

Bu dediklerini her türlü yaparsın acılırsa erteleme bence

Kınaları açmazlarsa bir sürü hazırlık, para çöp olacak benim ya
Nikah merasimleri kesin de acaba kınaya ne diyecekler onu tutup temmuza bırakmasınlar da
Bilim kurulu ağustostan önce erken demiş düğünlere

Bu dediklerini her türlü yaparsın acılırsa erteleme bence
20 sine erteledik artık ama ondan da fazla ertelemek istemiyorum şansıma her yer de boşmuş o tarihlerde organizasyon vs
Zaten 100 sınırı olmazsa her türlü yapacağız biz geçen seneki gibi mekanın yarı kapasitesi olur umarım

Bilim kuruluna kalsa öldük biz.

Düğün ve kınayı yarı kapasite ile açarlar şuan medyada dönen şeylerin bir kısmı doğru sanırım. Restoranlara duyum gitmiş olmalı ki arkadaşım çarşamba günü için fasıl mekanına rezervasyon yaptırmış arkadaş grubu ile. 12 kadar açıkmış eğer onları açarlarsa düğün sektörünüde her türlü açacaklardır

Açarlar di mi

Balayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı
Bence ayarlayın. Ama kapıda ödeme olanlardan bulmaya çalışın
Biz o şekilde ayarladık 2 ay öncesi. Şimdi erteledik mesela para da almadılar
Küçük bi miktar kapora gönderdik kalan parayı otele gidince ödücez
2021 yılı içinde de kullanma hakkımız var dilediğimiz tarihe alabiliyoruz
Artık çoğu otelde bu sistem var. Hem yer olmayabilir hem de yaz ortası fiyatlar 2 katına çıkar şu an bile yükseldi

Konuştuğun kişilere bakma. Benimkine çoğu arkadaşım gelemeyecek bile hiç umrumda değil valla. Gelebilen imkanları zorluyor.

Konuştuğun kişilere bakma. Benimkine çoğu arkadaşım gelemeyecek bile hiç umrumda değil valla. Gelebilen imkanları zorluyor.
İnan ki ben de olsun bitsin istiyorum açıklama erken gelse 4-5 i bile ertelemezdim
Bi yandan iyi oldu pazar günü olması, bi yandan pazar günü kısıtlama olur mu diyorum neyse ki sorularımızın cevabına 2 güncük kaldı

Ah canım bende onu ikna etmeye çalışıyorum zaten de dolu istediğim oteller. Son günlerde ayarlamaya çalışırsak böyle olur. Anlatamıyorum maalesef. Siz ne güzel önceden düşünmüşsünüz..

Ah canım bende onu ikna etmeye çalışıyorum zaten de dolu istediğim oteller. Son günlerde ayarlamaya çalışırsak böyle olur. Anlatamıyorum maalesef. Siz ne güzel önceden düşünmüşsünüz..
Şu an bile 3 bin lira fark var martta tuttuğumuz fiyatla
Eğer eski sistem olsa tutmazdık cesaret edip, ama kapıda ödeme olunca mantıklı geldi

nikah törenleri açılır umarım. bu kısıtlamada tarihimizi erteledik. ama bu sefer ertelemeyeceğiz ve ben sevdiğim herkes o gün nikahımda olun istiyorum.
Umarım. Bizim de 22 Mayıs'taydı Haziran'a erteledik daha ertelenmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…