2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar zordu ama başardık yazarız inşallah kızlar ya. Valla tükendim

Yani bekleniyor değil de yapılacak olacak şeklinde konuşuyorlar. A haber iktidara en yakın kanal. Ne düşünüyorsunuz

nikah merasimi şeklinde değil direkt düğünleri açma ihtimalleri var mı sizce
nikah merasimi olursa biz yine bekleyeceğiz çok merak ediyorum ne olacak

Bizim yemekliydi zaten de yemek olmaz herhalde artık
Benim için oynama değil de kişi sayısı önemli. 100 kişi sınırı olursa 50 kişi seçemem yarı kapasite olsun istiyorum o yüzden martta yapmadık hatta
Hepimizin gönlünce olur inşallah En az Yarı kapasite mantıklı geliyor bana kocaman salonlar zaten

nikah törenleri açılır umarım. bu kısıtlamada tarihimizi erteledik. ama bu sefer ertelemeyeceğiz ve ben sevdiğim herkes o gün nikahımda olun istiyorum.

nikah törenleri açılır umarım. bu kısıtlamada tarihimizi erteledik. ama bu sefer ertelemeyeceğiz ve ben sevdiğim herkes o gün nikahımda olun istiyorum.
Merhaba Sizin yorumlarınız da az cok denk gelmistim mayıstan ertelemiştiniz... yeni tarihiniz ne? Nikah salonunda mı yoksa acık mekanda mı nikah planlıyorsunuz... inşallah istediğimiz gibi olur. Cok yıprandık artık

çok yıprandık evet. en güzel günlerimizi zehir ettiler desem yeri yani. herkese kafadan davetiye verdik ama daha açılacak mı açılmayacak mı onu bile bilmiyoruz. 4 haziranda sadece nikah şeklinde olacak. nikah yeri kapalı salon. allah yardımcımız olsun

@cileklipapatya da sizin gibi. Öyle yapacak o da. Benim 1 Haziran da kınam var, davetiyeleri dağıttım. Valla nerdeyse ağlayarak kapatıyorum günü. O kadar yoruldum ki stresten belirsizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…