2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ay cok üzüldüm. Kıyamam

Cuma günü gelinliğimin son provası vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim

Son düzenleme:
Ben de aynıyım. Ayağınla vur öyle adım at diyorlar. Sanki topa çalım atıyorum gibi oluyor

Ben de aynıyım. Ayağınla vur öyle adım at diyorlar. Sanki topa çalım atıyorum gibi oluyor
Tekme attığım kabak gibi ortada nasıl yürücez biz peki sürekli eteği tutup yürümek de güzel olmuyo giriş yaparken hayalim dümdüz yürümekti hep
Gelinlik hiç rahat değilmiş dedim, seninki en hafiflerden dedi bir de. Ağırlarını düşünemedim bile

Doğru demiş. Hepimiz o duruma gelmedik mi zaten
Yarın güzel bir haber alırsak belki işler değişir tabii
Ya zor ama ne bileyim ben onunla evleneceğim için hâlâ çok heyecanlıyım. Zaten çok özledim. Onun heyecanlanmamasi beni üzdü

Benim de aşırı hafif sadece yürüme tarlatanım var helen model ona rağmen Prenses modeller nasıl hareket ediyor acaba

Ya zor ama ne bileyim ben onunla evleneceğim için hâlâ çok heyecanlıyım. Zaten çok özledim. Onun heyecanlanmamasi beni üzdü
Demek istediği o değil bence. Düğüne nikaha hevesi kalmamıştır törenlere yani
Yoksa hepimizin isteği evlenmek zaten
Ama bi geçen seneyi düşünüyorum bi bu seneyi o kadar fark var ki

Ya aynı diyalog bende de oldu. Daha ağırı nasıl oluyor acaba diye düşünürken bindallimi giydirdiler. Anam o ne. Altında ezildim. Bir de bununla bana testi kırma oynatmayı düşünüyorlar hayatta beceremem

Ya aynı diyalog bende de oldu. Daha ağırı nasıl oluyor acaba diye düşünürken bindallimi giydirdiler. Anam o ne. Altında ezildim. Bir de bununla bana testi kırma oynatmayı düşünüyorlar hayatta beceremem
Ay ben sırf o yüzden hafif kadife kaftan seçtim. Bir kaç tanesi o kadar ağırdı ki kolum kalkmıyordu. Testiyi kocamın ayagına vurmaktan korkuyorum

Evet bindallılar da ağır gerçekten
İşimiz zor
ben testi kırmayı kotla bile beceremem bimdallıyla hiç bilemedim ne olacak
Beni geriyo öyle oyunlar falan :/

Evet bindallılar da ağır gerçekten
İşimiz zor
ben testi kırmayı kotla bile beceremem bimdallıyla hiç bilemedim ne olacak
Beni geriyo öyle oyunlar falan :/
Ben yarın provaya gidiyorum. Oynayamam diyorum eline yelpaze vericez onu salla elini salla yeter diyor

benim gelinlikçi de tekme at dedi arada salona girmeden yapılır da ama salonda yürürken durup durup tekme mi atacağız çok belli olur bir de benim gelinlik kabarık bi gelinlik değil,tarlatanın bi katı biraz aşağıda kalıyor yani.ama mecburi aşağıdan tutup yürümeye çalışcam düşmekten iyidir bir de gelinlikçi sürekli ileriye bak dedi düz yolda yürüme sınavı vereceğiz valla

benimki de sadece yürüme tarlatanı,sizin de biraz aşağıda kalıyor mu demir yeri, ben ondan tutup yürümeyi düşünüyorum.
Bence yürüme tarlatanı daha rahat ona rağmen zorlanıyoruz. Bana küçük adımlar at ileri bak ve ayağınla ittir dediler. Hepsini aynı anda nasıl yapcam

Ben yarın provaya gidiyorum. Oynayamam diyorum eline yelpaze vericez onu salla elini salla yeter diyor
Nedimeleri sırf ben çok oynamayayım diye tuttum meğer böyle daha çok oynuyomuşuz Bize de anlat nasıl geçtiğini, ben kına gecesinden daha çok geriliyorum elim ayağıma dolaşır diye

Keşke giyip evde 1 saat prova yapabilsem ama nerdee
tekme atarken o kadar belli oluyo ki zaten 164 boyum var bacaklarım uzun değil ben tekme attıkça gelinlik sarsılıyo çok komik görünüyorum
Düşmeyelim yeter ben girişte böyle dümdüz yürüyeyim istiyodum ama tarlatanı tuta tuta yürüyeceğim herhalde. 1 elde gelinlik 1 elde çiçek bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…