- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ay cok üzüldüm. KıyamamAy kızlar ya çok yakın bir arkadaşımda evlenecek işte sürekli açılma bekliyorlar dün nişanlısı demiş ki sürekli erteleniyor var bir hayır belki de evlenmememiz daha hayırlı demiş kız gerçekten çok kötü dünden beri onu sakinleştirmeye çalışıyorum bir de bu çıktı başımıza yeterince zaten herkes gergin bu durum nişanlılar arasında da çok büyük sorunlar yaratıyor kavgalar yaratıyor
Ben de aynıyım. Ayağınla vur öyle adım at diyorlar. Sanki topa çalım atıyorum gibi oluyorCuma günü gelinliğimin son provadı vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim
Doğru demiş. Hepimiz o duruma gelmedik mi zatenBenim nişanlım da heyecan heves bir şey kalmadı diyor
Tekme attığım kabak gibi ortada nasıl yürücez biz pekiBen de aynıyım. Ayağınla vur öyle adım at diyorlar. Sanki topa çalım atıyorum gibi oluyor
Ya zor ama ne bileyim ben onunla evleneceğim için hâlâ çok heyecanlıyım. Zaten çok özledim. Onun heyecanlanmamasi beni üzdüDoğru demiş. Hepimiz o duruma gelmedik mi zaten
Yarın güzel bir haber alırsak belki işler değişir tabii
Benim de aşırı hafif sadece yürüme tarlatanım var helen model ona rağmenTekme attığım kabak gibi ortada nasıl yürücez biz pekisürekli eteği tutup yürümek de güzel olmuyo giriş yaparken hayalim dümdüz yürümekti hep
Gelinlik hiç rahat değilmiş dedim, seninki en hafiflerden dedi bir de. Ağırlarını düşünemedim bile
Demek istediği o değil bence. Düğüne nikaha hevesi kalmamıştır törenlere yaniYa zor ama ne bileyim ben onunla evleneceğim için hâlâ çok heyecanlıyım. Zaten çok özledim. Onun heyecanlanmamasi beni üzdü
Ya aynı diyalog bende de oldu. Daha ağırı nasıl oluyor acaba diye düşünürken bindallimi giydirdiler. Anam o ne. Altında ezildim. Bir de bununla bana testi kırma oynatmayı düşünüyorlar hayatta becerememTekme attığım kabak gibi ortada nasıl yürücez biz pekisürekli eteği tutup yürümek de güzel olmuyo giriş yaparken hayalim dümdüz yürümekti hep
Gelinlik hiç rahat değilmiş dedim, seninki en hafiflerden dedi bir de. Ağırlarını düşünemedim bile
Benimki de 2 numara tarlatan helenle a kesim ortasıBenim de aşırı hafif sadece yürüme tarlatanım var helen model ona rağmenPrenses modeller nasıl hareket ediyor acaba
Ay ben sırf o yüzden hafif kadife kaftan seçtim. Bir kaç tanesi o kadar ağırdı ki kolum kalkmıyordu. Testiyi kocamın ayagına vurmaktan korkuyorumYa aynı diyalog bende de oldu. Daha ağırı nasıl oluyor acaba diye düşünürken bindallimi giydirdiler. Anam o ne. Altında ezildim. Bir de bununla bana testi kırma oynatmayı düşünüyorlar hayatta beceremem
Benim 5 cm kalın topuklu ama yine de düz mü alsaydım diyorumBenimki de 2 numara tarlatan helenle a kesim ortası
Yine de yürüyemiyorum
Ayakkabım da ince topuktu değiştirdim o yönden bari rahat olayım diye
Evet bindallılar da ağır gerçektenYa aynı diyalog bende de oldu. Daha ağırı nasıl oluyor acaba diye düşünürken bindallimi giydirdiler. Anam o ne. Altında ezildim. Bir de bununla bana testi kırma oynatmayı düşünüyorlar hayatta beceremem
Benimki 12 cmBenim 5 cm kalın topuklu ama yine de düz mü alsaydım diyorum
Ben yarın provaya gidiyorum. Oynayamam diyorum eline yelpaze vericez onu salla elini salla yeter diyorEvet bindallılar da ağır gerçekten
İşimiz zor
ben testi kırmayı kotla bile beceremem bimdallıyla hiç bilemedim ne olacak
Beni geriyo öyle oyunlar falan :/
benim gelinlikçi de tekme at dedi arada salona girmeden yapılır da ama salonda yürürken durup durup tekme mi atacağız çok belli olurCuma günü gelinliğimin son provası vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim
benimki de sadece yürüme tarlatanı,sizin de biraz aşağıda kalıyor mu demir yeri, ben ondan tutup yürümeyi düşünüyorum.Benim de aşırı hafif sadece yürüme tarlatanım var helen model ona rağmenPrenses modeller nasıl hareket ediyor acaba
Bence yürüme tarlatanı daha rahat ona rağmen zorlanıyoruz. Bana küçük adımlar at ileri bak ve ayağınla ittir dediler. Hepsini aynı anda nasıl yapcambenimki de sadece yürüme tarlatanı,sizin de biraz aşağıda kalıyor mu demir yeri, ben ondan tutup yürümeyi düşünüyorum.
Nedimeleri sırf ben çok oynamayayım diye tuttum meğer böyle daha çok oynuyomuşuzBen yarın provaya gidiyorum. Oynayamam diyorum eline yelpaze vericez onu salla elini salla yeter diyor
Keşke giyip evde 1 saat prova yapabilsem ama nerdeebenim gelinlikçi de tekme at dedi arada salona girmeden yapılır da ama salonda yürürken durup durup tekme mi atacağız çok belli olurbir de benim gelinlik kabarık bi gelinlik değil,tarlatanın bi katı biraz aşağıda kalıyor yani.ama mecburi aşağıdan tutup yürümeye çalışcam düşmekten iyidir bir de gelinlikçi sürekli ileriye bak dedi düz yolda yürüme sınavı vereceğiz valla