- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
sorma ya 'ahh canım temmuzda açılcak da mı tarih aldınız' diyolar 'ayy bide haftaiçiiiiii kız bari haftasonu bulamadıysan perşembe cuma yapsaydın kim gelcek şimdi pazartesi salı' aynı böyle konuşuyolar, sanarsın ki ben bunu bile isteye kimse gelmesin diye yaptımEvet banada çevremdekiler düğünler açılmicak nikahlarda 20-30kişi, sadece kafeleri açıcaklar diyorlar nerden biliyosunuz diyorum internette yazıyor diyorlar. Her şeye kesin gibi konuşuyorlar. İnsanlardaki bu nikah düğün nefretini anlamış değilim. Bi moral vermek yok bişey yok. Herkes düğünlere karşı olmuş. Nikah yapıcam ben onda bile moralimi bozup 20-30 kişi girer en fazla diyorlar. Neyin nefreti bu ya
aynen yaaaa bi evleneyim sümüğümü atmıcam onlaraHevesli hevesli düğün yapamadığım için nikah sonrası eğlence yapıcam bari o mutlu etsin akşamında diyorum
Yapamazsın yasak var konvoy olur ceza yersiniz vs.. yeter zaten düğün yapamadığım için mutsuzum 15dkde evlenicem insanlar mutsuzlukla besleniyor resmen
Aynen gerzekler o kadar sinirlendiriyorlar ki. 30 kişi de gelse de yapıcam 20 kişi gelse de kudurun salaklaraynen yaaaa bi evleneyim sümüğümü atmıcam onlara
aynennnnnnAynen gerzekler o kadar sinirlendiriyorlar ki. 30 kişi de gelse de yapıcam 20 kişi gelse de kudurun salaklar
Ay inşallah. Açıklama akşam gelmese bari pazartesi öğle gelseKızlaaar hiç canınızı sıkmayın pazartesi günü düğün için çok güzel haberler alıcaz. Sabah gördüm esenlerdeki millet bahçesini nikah yeri olarak düzenliyorlarmış hazırlıklara başladılarsa açıcaklardır
20:00de yapıcakmış konuşmayı yaAy inşallah. Açıklama akşam gelmese bari pazartesi öğle gelse
Nerde yazıyor ayyy şaka mı ya20:00de yapıcakmış konuşmayı ya
Net değil ama haber siteleri 20 gibi açıklama bekleniyor yazmışlarNerde yazıyor ayyy şaka mı ya
Bence 6 gibi falan yapar... aslında bence haber sitelerinin yazdığı doğru. Ben takip ediyorum cafeler acılısa hazırlanıyor dügün yerleri de acılıyoruz yazıyor.... bilerek servis edildi herkes hazırlıgını yapsın diye bence.Net değil ama haber siteleri 20 gibi açıklama bekleniyor yazmışlar
Güzel haberler gelicek bence servise çıkan bir sürü haber var hepsinde olacak deniyor, cafe restoran düğünler falan....Kızlar hep yaptıkları gibi 15:00 gibi toplanırlar
18:00-20:00 arasında da açıklama yaparlar
Valla onlarda bizim gibi açılacak ama az kişiyle diyorlar tabii belli olmaz şeklindeDüğün yerini aradın mı hiç belki bir duyumları vardır
Bende güzel haberler geleceğine inanıyorumGüzel haberler gelicek bence servise çıkan bir sürü haber var hepsinde olacak deniyor, cafe restoran düğünler falan....
Aynen bende açsın kaç kişiyse kaç yapıcam hem daha iyi benim gerçekten görmek istediğim insanlar olacak inşallah yanımda hep de öyle isterdim.Aynen gerzekler o kadar sinirlendiriyorlar ki. 30 kişi de gelse de yapıcam 20 kişi gelse de kudurun salaklar
Murat Köksal cok kesin konusuyor ama bilemiyorumValla onlarda bizim gibi açılacak ama az kişiyle diyorlar tabii belli olmaz şeklinde
Ayy negatif enerji yollamaktan çok hoşlanıyor insanlar ama ben artık onlara açıklama yapmıyorum boşverin sizde kim ne derse desin önemli olan senin mutlu olmanHevesli hevesli düğün yapamadığım için nikah sonrası eğlence yapıcam bari o mutlu etsin akşamında diyorum
Yapamazsın yasak var konvoy olur ceza yersiniz vs.. yeter zaten düğün yapamadığım için mutsuzum 15dkde evlenicem insanlar mutsuzlukla besleniyor resmen
Benim de 10 Haziran'da inşallah canım16 haziran canım
Benim 2 ve 5Benim de 10 Haziran'da inşallah canım
1Benim 2 ve 5inşallah olursa yazacağım sizlere