- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
İnşallahAy valla sürekli sizi anıyorum. Düğün konusu açılınca açılsın da kkdaki kızlar da yapsın rahatca hepimiz yapalım içimizde kalmadan falan diyoruminşallah hepimiz mutlu memnun oluruz
İnşallahsadece sanal ortamda konuşuyoruz ama sanki gerçekten tanışmışız gibi hissediyorum
Ay valla sürekli sizi anıyorum. Düğün konusu açılınca açılsın da kkdaki kızlar da yapsın rahatca hepimiz yapalım içimizde kalmadan falan diyoruminşallah hepimiz mutlu memnun oluruz
Aynen. Birbirimizi en iyi biz anladığımız için aslında bu hissettiğimiz yakınlıkİnşallahsadece sanal ortamda konuşuyoruz ama sanki gerçekten tanışmışız gibi hissediyorum
Keşke inşallah yapalım da nikahımızı buraya resim atarızAy valla hepimiz aynı şehirlerde olsakta şöyle birbirimizin nikahını görsek keşke
Başka detay verdiler miPazartesi toplantı varmış
Cafeleri acıyorlarsa bizi açmamaları o kadar saçma olur ki. Bence nikah merasimi seklindeki dügünler acılacak.1 Haziran Öncesi Canlı Yayında Açıkladı! Güzel Haberler: Maske Kısıtlamaları, Restoranlar ve Kafeler , Sokağa Çıkma Kısıtlamaları
17 Mayıs'ta sona eren tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecine geçen Türkiye'de , 1 Haziran'dan sonra kademeli normalleşmenin ikinci aşaması başlıyor. 2. aşamada restoranlar ve kafeler, maske zorunlulukları, sokağa çıkma yasakları gibi konulara ilişkin tedbirlerin gevşetilip...www.kamubulteni.com
Bu kadar şey açılırsa nikah ve düğünler de açılır herhalde artık
Bide haber sitelerinde yazılanların aynısını söylediler 3 hafta önce haber siteleri Temmuz da diyordu düğünler icin su an sınırlı kapasiteyle acılacak diyorlarsa bence duyumları vardır1 Haziran Öncesi Canlı Yayında Açıkladı! Güzel Haberler: Maske Kısıtlamaları, Restoranlar ve Kafeler , Sokağa Çıkma Kısıtlamaları
17 Mayıs'ta sona eren tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecine geçen Türkiye'de , 1 Haziran'dan sonra kademeli normalleşmenin ikinci aşaması başlıyor. 2. aşamada restoranlar ve kafeler, maske zorunlulukları, sokağa çıkma yasakları gibi konulara ilişkin tedbirlerin gevşetilip...www.kamubulteni.com
Bu kadar şey açılırsa nikah ve düğünler de açılır herhalde artık
Bencede özellikle de nikah merasimi şeklinde ki düğünleri artık açmaları lazım zaten nisan ayından beri yasakCafeleri acıyorlarsa bizi açmamaları o kadar saçma olur ki. Bence nikah merasimi seklindeki dügünler acılacak.
Düğün yerini aradın mı hiç belki bir duyumları vardırBencede özellikle de nikah merasimi şeklinde ki düğünleri artık açmaları lazım zaten nisan ayından beri yasak
16 haziran canımKeşke inşallah yapalım da nikahımızı buraya resim atarızsizin hangi tarihteydi nikah ?
Nasıl temmuz ya düğünler bu kadar insan hazirana ertelettiBide haber sitelerinde yazılanların aynısını söylediler 3 hafta önce haber siteleri Temmuz da diyordu düğünler icin su an sınırlı kapasiteyle acılacak diyorlarsa bence duyumları vardır
Evet banada çevremdekiler düğünler açılmicak nikahlarda 20-30kişi, sadece kafeleri açıcaklar diyorlar nerden biliyosunuz diyorum internette yazıyor diyorlar. Her şeye kesin gibi konuşuyorlar. İnsanlardaki bu nikah düğün nefretini anlamış değilim. Bi moral vermek yok bişey yok. Herkes düğünlere karşı olmuş. Nikah yapıcam ben onda bile moralimi bozup 20-30 kişi girer en fazla diyorlar. Neyin nefreti bu yaayyy orta yerimden çatlıcam artık her kafadan bi ses kimle konuşsam herkes çok iyi biliyo emin gibi konuşuyo herkes bişey söylüyo ya öne mi alsam dursam mı stresten mahvolduk , bence yarın yazılı bi şekilde yayılır, 16 mayıs pazar günü yayıldığı gibi
İşte nette böyle yazmıyor ki. Düğünler belli oranda kurallarla serbest yazıyor. Ama insanlar o kadar haset ki bunu bile söylemek istemiyorEvet banada çevremdekiler düğünler açılmicak nikahlarda 20-30kişi, sadece kafeleri açıcaklar diyorlar nerden biliyosunuz diyorum internette yazıyor diyorlar. Her şeye kesin gibi konuşuyorlar. İnsanlardaki bu nikah düğün nefretini anlamış değilim. Bi moral vermek yok bişey yok. Herkes düğünlere karşı olmuş. Nikah yapıcam ben onda bile moralimi bozup 20-30 kişi girer en fazla diyorlar. Neyin nefreti bu ya
17 Mayıs pazartesi gününe denk geldiği için pazar açıklamak zorundalardı. Şimdi salıya denk geliyor, kabineyi bekleyeceklerayyy orta yerimden çatlıcam artık her kafadan bi ses kimle konuşsam herkes çok iyi biliyo emin gibi konuşuyo herkes bişey söylüyo ya öne mi alsam dursam mı stresten mahvolduk , bence yarın yazılı bi şekilde yayılır, 16 mayıs pazar günü yayıldığı gibi