2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ay valla sürekli sizi anıyorum. Düğün konusu açılınca açılsın da kkdaki kızlar da yapsın rahatca hepimiz yapalım içimizde kalmadan falan diyorum inşallah hepimiz mutlu memnun oluruz
İnşallah sadece sanal ortamda konuşuyoruz ama sanki gerçekten tanışmışız gibi hissediyorum

Ay valla hepimiz aynı şehirlerde olsakta şöyle birbirimizin nikahını görsek keşke

Bu kadar şey açılırsa nikah ve düğünler de açılır herhalde artık

Cafeleri acıyorlarsa bizi açmamaları o kadar saçma olur ki. Bence nikah merasimi seklindeki dügünler acılacak.

Bide haber sitelerinde yazılanların aynısını söylediler 3 hafta önce haber siteleri Temmuz da diyordu düğünler icin su an sınırlı kapasiteyle acılacak diyorlarsa bence duyumları vardır

ayyy orta yerimden çatlıcam artık her kafadan bi ses kimle konuşsam herkes çok iyi biliyo emin gibi konuşuyo herkes bişey söylüyo ya öne mi alsam dursam mı stresten mahvolduk , bence yarın yazılı bi şekilde yayılır, 16 mayıs pazar günü yayıldığı gibi

Evet banada çevremdekiler düğünler açılmicak nikahlarda 20-30kişi, sadece kafeleri açıcaklar diyorlar nerden biliyosunuz diyorum internette yazıyor diyorlar. Her şeye kesin gibi konuşuyorlar. İnsanlardaki bu nikah düğün nefretini anlamış değilim. Bi moral vermek yok bişey yok. Herkes düğünlere karşı olmuş. Nikah yapıcam ben onda bile moralimi bozup 20-30 kişi girer en fazla diyorlar. Neyin nefreti bu ya

Hevesli hevesli düğün yapamadığım için nikah sonrası eğlence yapıcam bari o mutlu etsin akşamında diyorum
Yapamazsın yasak var konvoy olur ceza yersiniz vs.. yeter zaten düğün yapamadığım için mutsuzum 15dkde evlenicem insanlar mutsuzlukla besleniyor resmen

İşte nette böyle yazmıyor ki. Düğünler belli oranda kurallarla serbest yazıyor. Ama insanlar o kadar haset ki bunu bile söylemek istemiyor

17 Mayıs pazartesi gününe denk geldiği için pazar açıklamak zorundalardı. Şimdi salıya denk geliyor, kabineyi bekleyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…