2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bakma böyle yazdığıma iki gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım tam 1 koca gün hem de işteyken gelinlik provama giderken de cok aglamıstım.... hem aglarım hem giderim olayıyız işte
Hahahah eninde sonunda gidicektik.. Nasıl gidiyor provalar bakalımm

Gelinliğim bugün geldi bir hüzün kapladı içimi öyle garip hissettim ki Kendimi başka birisi gibi hissettim büyümüş gibi tarif edemiyorum
İlk gelinliğimi giyince mağazada bende çok tuhaf hissetmiştim hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi değişik bir duygu gerçekten kaç yıldır artık beraber yaşamanın hayalini kuruyorduk nişanlımla ama şimdi biraz daha mı bekleseydik acaba diyorum

Ben de zaten beraber yaşıyor gibiydik neden evleniyoruz ki diye kendi kendime söylendim

Daha da bekleyelim diyemiyorum 6 yoldur görüşüyoruz ve son 2 yıldır çok çok az görüşmek zorunda kaldık Diyorum beraber planlar yapalım gezelim yeni yerler görelim

Muharrem Sarıkaya’nın haberini okudunuz mu sinirim cok bozuldu genelde dedikleri cıkıyor

Daha da bekleyelim diyemiyorum 6 yoldur görüşüyoruz ve son 2 yıldır çok çok az görüşmek zorunda kaldık Diyorum beraber planlar yapalım gezelim yeni yerler görelim
Bizde 7 yıldır beraberiz aynen üniden mezun olduktan sonra yani 3 yıldır bazen yılda 1 kere bile görüştüğümüz oldu artık beraber gezmek, yaşamak da istiyorum

Okullar cafeler parti toplantıları genel kurullar yine aynı risk Düğün dillerine yapıştı Okulların halini bir görselerdi keşke virüs yuvasına gittik resmen ne maskeyi öğrendiler ne mesafeyi sonra da kapandı zaten

Bu adamın dediği gibi olsa zaten bütün Haziran'a gün alanlar artı temmuz valla Ocak'a kadar bitmez düğün yapanlar
Aynısını düşündüm. Bence zaten 1 Haziran kararları belliydi, etkineceğini sanmıyorum. Temmuz ortası Ağustos başı ne demek

Bizde 7 yıldır beraberiz aynen üniden mezun olduktan sonra yani 3 yıldır bazen yılda 1 kere bile görüştüğümüz oldu artık beraber gezmek, yaşamak da istiyorum
Nişanlandık geçen sene ocakta bu zamana kadar 2 kez gördüm birisi 1 saat nikah yapmak için hastaneye sevke çıktı o ara nikah yaptık diğerinde birkaç gün tesadüf izne çıktı daha da görmedim düşün ‍♀ Ne hallerdeyiz yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…