- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Hahahah eninde sonunda gidicektik.. Nasıl gidiyor provalar bakalımmBakma böyle yazdığıma iki gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım tam 1 koca gün hem de işteykengelinlik provama giderken de cok aglamıstım.... hem aglarım hem giderim olayıyız işte
AyGelinliğim bugün geldibir hüzün kapladı içimi öyle garip hissettim ki Kendimi başka birisi gibi hissettim büyümüş gibi tarif edemiyorum
Tam da hem ağlarım hem giderim olayındayım şu anBakma böyle yazdığıma iki gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım tam 1 koca gün hem de işteykengelinlik provama giderken de cok aglamıstım.... hem aglarım hem giderim olayıyız işte
İlk gelinliğimi giyince mağazada bende çok tuhaf hissetmiştim hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi değişik bir duygu gerçekten kaç yıldır artık beraber yaşamanın hayalini kuruyorduk nişanlımla ama şimdi biraz daha mı bekleseydik acaba diyorumGelinliğim bugün geldibir hüzün kapladı içimi öyle garip hissettim ki Kendimi başka birisi gibi hissettim büyümüş gibi tarif edemiyorum
Ben de zaten beraber yaşıyor gibiydik neden evleniyoruz ki diye kendi kendime söylendimİlk gelinliğimi giyince mağazada bende çok tuhaf hissetmiştim hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi değişik bir duygu gerçekten kaç yıldır artık beraber yaşamanın hayalini kuruyorduk nişanlımla ama şimdi biraz daha mı bekleseydik acaba diyorum
Daha da bekleyelim diyemiyorumİlk gelinliğimi giyince mağazada bende çok tuhaf hissetmiştim hatta ağlamamak için zor tuttum kendimi değişik bir duygu gerçekten kaç yıldır artık beraber yaşamanın hayalini kuruyorduk nişanlımla ama şimdi biraz daha mı bekleseydik acaba diyorum
Bizde 7 yıldır beraberiz aynen üniden mezun olduktan sonra yani 3 yıldır bazen yılda 1 kere bile görüştüğümüz oldu artık beraber gezmek, yaşamak da istiyorumDaha da bekleyelim diyemiyorum6 yoldur görüşüyoruz ve son 2 yıldır çok çok az görüşmek zorunda kaldık Diyorum beraber planlar yapalım gezelim yeni yerler görelim
En iyisi hiç evlenmesin kimse bu sene her şeyin tek sorumlusu düğünler sanki
Şu Murat Köksal’da Haziran da acılacak diyor. Ay artık kusucam sağa solaEn iyisi hiç evlenmesin kimse bu sene her şeyin tek sorumlusu düğünler sanki
Cumhurbaşkanı açıklaması önemli bizim için az kaldı beklemekten başka çare yok maalesefŞu Murat Köksal’da Haziran da acılacak diyor. Ay artık kusucam sağa sola
Cok sıkıldım birilerinin a birilerinin b demesindenCumhurbaşkanı açıklaması önemli bizim için az kaldı beklemekten başka çare yok maalesef
Bu adamın dediği gibi olsa zaten bütün Haziran'a gün alanlar artı temmuz valla Ocak'a kadar bitmez düğün yapanlar
Aynısını düşündüm. Bence zaten 1 Haziran kararları belliydi, etkineceğini sanmıyorum. Temmuz ortası Ağustos başı ne demekBu adamın dediği gibi olsa zaten bütün Haziran'a gün alanlar artı temmuz valla Ocak'a kadar bitmez düğün yapanlar
Nişanlandık geçen sene ocakta bu zamana kadar 2 kez gördüm birisi 1 saat nikah yapmak için hastaneye sevke çıktı o ara nikah yaptıkBizde 7 yıldır beraberiz aynen üniden mezun olduktan sonra yani 3 yıldır bazen yılda 1 kere bile görüştüğümüz oldu artık beraber gezmek, yaşamak da istiyorum