2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ağustos sonunda da kalkmaz mı ya vallahi deliricem şimdiden
Yok şekerim Haziran icin söylüyorum ben haziranda kalkmama ihtimali var. Sadece hazirana vermemek yerine full vermiyorlardır. Şöyle düğün acıklanır acıklanmaz sabahtan gider hemen alırsınız nasılsa kimse alamıyor o günü sizin gibi

Of inşallah canım ya vallahi çok gerildim bu duruma daha 3 ay var ben oturdum ağlıyorum iyice göçtü moraller. Bir iki kişinin de ağustos cumartesi için gün aldığını duydum da çevremden, biz yanlış mı yapıyoruz acaba diye kötü oldum

Ağustosa kadar pazar yasagı falan kalmaz ki Dediğim gibi en kötü nikahı önceden kıyar salonda fake nikah yaparsınız mis gibi ağlama güzel yüzünü bunun icin burusturma

Ağustosa kadar pazar yasagı falan kalmaz ki Dediğim gibi en kötü nikahı önceden kıyar salonda fake nikah yaparsınız mis gibi ağlama güzel yüzünü bunun icin burusturma
Ay ilaç gibi geldi şu sözlerin vallahi Allah da sana tez vakitte ilaç gibi haberler yollasın biraz duygusalım ben de ev kurucaz falan ailemden de biraz uzağa gidicem. Aslında babamla sorunlarım var evde de öyle çok huzurlu değilim ama kötü hissediyorum işte korku var sanırım...

Ben de şu an pazar gününe salonu ayarlamakla hata mı yaptım en azından cumartesi mi olmalıydı diye ağlıyorum. Alamıyoruz gün moralim çok bozuldu
Cumartesi de boş şu an salonumuzda cumartesiye mi alsak acaba
Herkes temmuza atmış nerdeyse bizim tarih kaldı haziranda.
off yine çok kararsızım sıkıldım artık 3. kere tarih değişti bugünle

allah yar ve yardımcımız olsun.
Cok zor, cok stresli. Ben burada bdv de ağlayanlara kızardım büyümediysen evlenme diye. Ama cok farklıymıs cok. Asla sınanmadıgım acı icin konusmayacagım artık.

allah yar ve yardımcımız olsun.
Cok zor, cok stresli. Ben burada bdv de ağlayanlara kızardım büyümediysen evlenme diye. Ama cok farklıymıs cok. Asla sınanmadıgım acı icin konusmayacagım artık.
Amiin... Evlilik öncesi sendromu diye bir şey varmış onu yaşıyoruz sanırım. Benimki biraz erken başladı

Hayır ama daha yakın olacagım su an olduğum durumdan. Ama mesela kafama esip gidip 1 hafta kalamıcam sonrasında tasınma durumumuz da olacak 4 sene sonra kadar... 4 sene sonrasını da düşünüp aglıyorum
Bende aileme 7 saat uzaklık da mesafeye gideceğim ve çok hüzün çöküyor içime. Şu ana kadar biran önce evleneyim diyordum şimdi gidesim yok bir taraftan da nişanlımı da özlüyorum çok zor durumlar. Keşke nişanlımın işi müsait olsa da kendi memleketimde yaşasaydım

Valla kızlar benim babamda yok. Annemi yalnız bırakıcam. En çok içimi acıtan şey o...
Canım benim yalnız bırakıcam diye düşünme, annen sağken senin en mutlu gününü görebilecek öyle düşün. Her anne kızının mutlu gününü görmek ister, nasip ediyor Allah ne mutlu... Allahım utandırmasın, çok mutlu ol

Bakın bir yazıda kaç kez 'mutlu' demişim görüyor musunuz, bunlar hep ağlarken yazı yazmaktan oluyor şaka şaka bu bir işaret, hepimiz çok mutlu olacağız

Aminnn Allah razı olsun. Sende çok mutlu ol inşallah canım benim

Ayy kızlar bu durum gerçekten çok zor 4 senedir bende farklı bir şehirde yaşıyordum bu sene ailemin yanına geldim bir senede sanki daha da alıştım buraya evlenince yakın bir ülkeye gidiyorum ama karantina kuralları falan oluyor içime çöküyor bu durum birden gidiş geliş zor olabilir ailem işim herkes burda kalacak tek tesellim balayından bi süre sonra bir ay daha ailemle yaşayacağım giderken perişan oluruz hepimiz galiba düğün sürecinin belirsizliği de bizleri ekstra hassaslaştırdı galiba hepimiz hüzünlü günlerdeyiz , hayırlısı ile inşallah rabbim bu günlerimizi aydınlığa çıkarsın bizlere kolaylık sağlasın törenlerimizi sağlıkla gönlümüzce yapmayı nasip etsin

1 yıllık bir şeydi galiba yurtdışında yaşamanız dimi? Allah hepimize mutlu ve huzurlu evlilik nasip etsin çok stres olduk.

1 yıllık bir şeydi galiba yurtdışında yaşamanız dimi? Allah hepimize mutlu ve huzurlu evlilik nasip etsin çok stres olduk.
Evet 1 yıl yurtdışı sonra Türkiye’ye dönüş ama eşimin işi sebebiyle belirli sıklıkla tayinciyiz yani ailemle aynı şehirde olma olasılığım epey düşük kısmet artık Önce diyorum kabullendim ben bu yola bilerek çıktım sonra diyorum ben ailemden nasıl ayrılırım

O bende de var baştan belliydi farklı şehirde yaşayacağım ama önemsemiyordum şimdi yaklaştıkça sanırım duygusallık ağır basıyor. Allah utandırmasın çok mutlu olalım ailemizi aratmasın Allah inşallah bunu görünce onlar da sevinir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…