2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ayyyynenn düğünle ilgili sadece ben uğraşıyorum kendisi işe gidiyor dediğin gibi sanki atomu parçalıyor hahahah inan daha neler neler var biz bunlar için ayrı konu açsak yeridir

Ayyyynenn düğünle ilgili sadece ben uğraşıyorum kendisi işe gidiyor dediğin gibi sanki atomu parçalıyor hahahah inan daha neler neler var biz bunlar için ayrı konu açsak yeridir
uğraştı mı da strese giriyor, düğün yerini değiştirdi bi trip bi surat sanki ben değiştir dedim valla illallah geldi

Neden düğün yapıyorsunuz ne gerek var evde duyurun evlendik diyin, diye tepki gösteren bir akraba:) kendi cocugunun dügün gününü almıs Temmuz da, Hilton otelde:)

Neden düğün yapıyorsunuz ne gerek var evde duyurun evlendik diyin, diye tepki gösteren bir akraba:) kendi cocugunun dügün gününü almıs Temmuz da, Hilton otelde:)
Hep öyle olur zaten herkesin yorumu karşısındakine insanlara yorum yapmayı yasaklamak lazım Allahtan benim çevremde hiç yok herkes ne sıkıntı yaşadığımızı çok iyi biliyor benden çok istiyorlar şükür ama uzak çevre hep bi yorum hep bi fikir duymuyorum bende onları

Hele bişeyler uzadıkça gerçekten aramız bozuluyor herkes sıkıldı çünkü. Nişanlımla uzun zamandır aramız kötü stres sinir iş güç corona derken.

Biz de aynıyız. Bomba gibiyiz
Bizim de aynı şekil oldu bugün. Nikah günü bugün de alamadık. Çünkü şu an pazar günleri yasak diye ileriki tarihlerdeki pazar günlerine de gün veremiyorlarmış. Pazar günlerinin açılmasını bekleyin, açıldığı duyurulduğunda hemen erkenden gelin dediler.

Tabi bunun üzerine biraz tartıştık. Nişanlım diyor ki hafta içi bir güne alalım düğünü o zaman olsun bitsin garanti olsun. Yahu şu an bu karmaşaya ne gerek var diyorum. Sen hafta içine sadece gün alıp bitiremeyeceksin ki bunun kuaförü var salonu var. Ağustos ayı için şimdiden ne gerek var boyle bir atağa dedim. Sonra da diyor ki aslında ben demiştim düğün yerine nikah yapıp yurtdışına çıkalım balayında diye. (Bu konu yalnızca gülerek konuştuğumuz kısacık bir cümleden ibaret he) dedim ciddi ciddi soyleseydin bir düşünürdük yani ama kendin demedin mi ikimiz de ailenin tek çocuğuyuz düğün daha iyi diye... Tartıştık işte sonra düzeldik de neden bu kadar üzüldün ki diyor. Yani beraber bir karar alıyoruz sonra laf arasında söylediğin bir şeyle ihale bana kalıyor dedim. Laf arasında Maldivler'e gitmekten de bahsediyoruz götür o zaman dedim Ay içimi döktüm kızlar kusura bakmayın uzun oldu biraz..

Düğün yerimle görüştüm %95 acılacak hazırlıgını ona göre yap yoksa cok fena kaos var dedi
Aynı şeyi bende düşünüyorum yine açmazlarsa Allah korusun valla çok kötü olur önceden Ağustos da alan da bir sürü insan var açılacak inşallah

Zaten hep olur he deyip geçeceksin o tiplere
Birde ne acelen var diyenler var çevremde sinir oluyorum sanki 18 yaşımdayım da bekleyim

Canım ben de sana yazacaktım ne yaptınız diye İyi yaptın döktün rahatlamışsındır biraz çok çok normal böyle gerginlikler ve erkekler gerçekten bu konuda aşırı rahatlarBazen de kendi dediklerini unutuyorlar ya da işlerine öyle geliyor Açılır açılmaz gidersiniz hemen, kimseye vermiyorlarmış bak nasıl olsa dolmaz böylece

Ayy sacmalamasın kaldı surda 3 gün, acıklarlar pazarlar acılır bari sen gönlünce yap 2 ayın ceremesini niye simdi cekecekmissin?

Zaten hep olur he deyip geçeceksin o tiplere
Birde ne acelen var diyenler var çevremde sinir oluyorum sanki 18 yaşımdayım da bekleyim
Cok sinirliyim papatya inan anlatamıyorum. Bana ne gerek var? Şart mı? Ay bakalım istiyorsun da olacak mı:)))) demişti

Yaa denizadacım sen bana çok moral veriyorsun vallahi, teşekkür ederim evet çok rahatlar bir de her şey işlerine geldiği gibi resmen neyse ki uzatmadık çok, düzeldik hemen. Anladı sanırım saçmaladığını... Böyle herhangi bir olayda beraberce karar alıp sonra işler istediğimiz gibi gitmeyince tüm sorumluluğun bana kalmasına sinir olurum ben. Ondan dellendim
Ayy sacmalamasın kaldı surda 3 gün, acıklarlar pazarlar acılır bari sen gönlünce yap 2 ayın ceremesini niye simdi cekecekmissin?
Ya aynen öyle diyorum canım, işte aklın yolu bir. Bazen en acele etmesi gereken yerde rahat takılıyor örneğin bir kampanya vesairede. Bazen de böyle çok gereksiz bir noktada aceleyle alalım bitsin kafasına giriyor. Kızıyorum ben de haliyle.

Düğün yerimle görüştüm %95 acılacak hazırlıgını ona göre yap yoksa cok fena kaos var dedi
Ay bu harika bir haber bu arada bugün yine belediyede bize 1 Haziran sonrasından epey ümitli olduklarını söylediler.
Canım bu tür insanlar hepimizin ailesinde vardır, enerji emiciler diyorum ben bunlara afedersin ama. Hiç güzel enerjini onlar yüzünden negatife çevirme. Güzel haberler de alıyoruz bak yavaştan, bırak Allah görüyor. Sen keyfine bak

Nikah gününüzü aldınız mı kızlar? Carsamba almaya gideceğiz biz.. tarihi öne çektik Temmuz başı için nikah tarihi alabilir miyiz acaba

Nikah gününüzü aldınız mı kızlar? Carsamba almaya gideceğiz biz.. tarihi öne çektik Temmuz başı için nikah tarihi alabilir miyiz acaba
Ben bugün belediyedeydim yine. Ağustosa alamadım. Eğer pazar düşünüyorsanız şu an vermiyorlar. Hafta içi ve cumartesiye veriyorlar. Yalnız haziran ve temmuza çok yığılma olmuş ertelemelerden ötürü, elinizi çabuk tutun derim.

Haftaiçi düşünüyoruz biz umarım buluruz 1 Temmuz perşembe günü
bugün kan verdik çarşamba gün verecekler evraklar tam olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…