- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Ayyyynenn düğünle ilgili sadece ben uğraşıyorum kendisi işe gidiyor dediğin gibi sanki atomu parçalıyor hahahah inan daha neler neler var biz bunlar için ayrı konu açsak yeridiraynen öyle az önce davetiye için tartıştık ben işyerindeyim ve pazartesi çok yoğun bi gün, o da izinde memleketinde hazır gitmişken davetiye fotoları at orda boş vaktin varken ddedim ne zaman bişey yapsa bana sataşıyo ya ,atıyo görselleri beğenmedim diyorum bu kadar şeyin arasından beğenmezsen hiç bi yerden beğenmezsin diyo napabilirim yani zorla mı başka yer yokmuş , bide o ara onları gönderirken aklıma düğünle ilgili bişey geldi söyledim ben neyle uğraşıyorum sen neyle uğraşıyosun bilmem ne şimdi yeri mi diye çıkıştı alt tarafı bi davetiye seçerken düğünle ilgili bişey dedim sanırsın ki atomu parçalıyo, ben aynı anda birden fazla işi yapabiliyorum düşünebiliyorum yani ayrıca kafa karışcak bişey de demedim öf işte böyle sinir oldum bende
uğraştı mı da strese giriyor, düğün yerini değiştirdi bi trip bi surat sanki ben değiştir dedim valla illallah geldiAyyyynenn düğünle ilgili sadece ben uğraşıyorum kendisi işe gidiyor dediğin gibi sanki atomu parçalıyor hahahah inan daha neler neler var biz bunlar için ayrı konu açsak yeridir
Ayy gerçekten miDüğün yerimle görüştüm %95 acılacak hazırlıgını ona göre yap yoksa cok fena kaos var dedi
Hep öyle olur zaten herkesin yorumu karşısındakineNeden düğün yapıyorsunuz ne gerek var evde duyurun evlendik diyin, diye tepki gösteren bir akraba:) kendi cocugunun dügün gününü almıs Temmuz da, Hilton otelde:)
Hele bişeyler uzadıkça gerçekten aramız bozuluyor herkes sıkıldı çünkü. Nişanlımla uzun zamandır aramız kötü stres sinir iş güç corona derken.
Bizim de aynı şekil oldu bugün. Nikah günü bugün de alamadık. Çünkü şu an pazar günleri yasak diye ileriki tarihlerdeki pazar günlerine de gün veremiyorlarmış. Pazar günlerinin açılmasını bekleyin, açıldığı duyurulduğunda hemen erkenden gelin dediler.Biz de aynıyız. Bomba gibiyiz
Aynı şeyi bende düşünüyorum yine açmazlarsa Allah korusun valla çok kötü olur önceden Ağustos da alan da bir sürü insan var açılacak inşallahDüğün yerimle görüştüm %95 acılacak hazırlıgını ona göre yap yoksa cok fena kaos var dedi
Zaten hep olur he deyip geçeceksin o tiplereNeden düğün yapıyorsunuz ne gerek var evde duyurun evlendik diyin, diye tepki gösteren bir akraba:) kendi cocugunun dügün gününü almıs Temmuz da, Hilton otelde:)
Canım ben de sana yazacaktım ne yaptınız diyeBizim de aynı şekil oldu bugün. Nikah günü bugün de alamadık. Çünkü şu an pazar günleri yasak diye ileriki tarihlerdeki pazar günlerine de gün veremiyorlarmış. Pazar günlerinin açılmasını bekleyin, açıldığı duyurulduğunda hemen erkenden gelin dediler.
Tabi bunun üzerine biraz tartıştık. Nişanlım diyor ki hafta içi bir güne alalım düğünü o zaman olsun bitsin garanti olsun. Yahu şu an bu karmaşaya ne gerek var diyorum. Sen hafta içine sadece gün alıp bitiremeyeceksin ki bunun kuaförü var salonu var. Ağustos ayı için şimdiden ne gerek var boyle bir atağa dedim. Sonra da diyor ki aslında ben demiştim düğün yerine nikah yapıp yurtdışına çıkalım balayında diye. (Bu konu yalnızca gülerek konuştuğumuz kısacık bir cümleden ibaret he) dedim ciddi ciddi soyleseydin bir düşünürdük yani ama kendin demedin mi ikimiz de ailenin tek çocuğuyuz düğün daha iyi diye... Tartıştık işte sonra düzeldik de neden bu kadar üzüldün ki diyor. Yani beraber bir karar alıyoruz sonra laf arasında söylediğin bir şeyle ihale bana kalıyor dedim. Laf arasında Maldivler'e gitmekten de bahsediyoruz götür o zaman dedim Ay içimi döktüm kızlar kusura bakmayın uzun oldu biraz..
Ayy sacmalamasın kaldı surda 3 gün, acıklarlar pazarlar acılır bari sen gönlünce yap 2 ayın ceremesini niye simdi cekecekmissin?Bizim de aynı şekil oldu bugün. Nikah günü bugün de alamadık. Çünkü şu an pazar günleri yasak diye ileriki tarihlerdeki pazar günlerine de gün veremiyorlarmış. Pazar günlerinin açılmasını bekleyin, açıldığı duyurulduğunda hemen erkenden gelin dediler.
Tabi bunun üzerine biraz tartıştık. Nişanlım diyor ki hafta içi bir güne alalım düğünü o zaman olsun bitsin garanti olsun. Yahu şu an bu karmaşaya ne gerek var diyorum. Sen hafta içine sadece gün alıp bitiremeyeceksin ki bunun kuaförü var salonu var. Ağustos ayı için şimdiden ne gerek var boyle bir atağa dedim. Sonra da diyor ki aslında ben demiştim düğün yerine nikah yapıp yurtdışına çıkalım balayında diye. (Bu konu yalnızca gülerek konuştuğumuz kısacık bir cümleden ibaret he) dedim ciddi ciddi soyleseydin bir düşünürdük yani ama kendin demedin mi ikimiz de ailenin tek çocuğuyuz düğün daha iyi diye... Tartıştık işte sonra düzeldik de neden bu kadar üzüldün ki diyor. Yani beraber bir karar alıyoruz sonra laf arasında söylediğin bir şeyle ihale bana kalıyor dedim. Laf arasında Maldivler'e gitmekten de bahsediyoruz götür o zaman dedim Ay içimi döktüm kızlar kusura bakmayın uzun oldu biraz..
Cok sinirliyim papatya inan anlatamıyorum. Bana ne gerek var? Şart mı? Ay bakalım istiyorsun da olacak mı:)))) demiştiZaten hep olur he deyip geçeceksin o tiplere
Birde ne acelen var diyenler var çevremde sinir oluyorum sanki 18 yaşımdayım da bekleyim
Allahım çok haklısın sinirlenmek de valla ne diyimCok sinirliyim papatya inan anlatamıyorum. Bana ne gerek var? Şart mı? Ay bakalım istiyorsun da olacak mı:)))) demişti
Yüzsüz kadın. Allah büyük ya birşey demiyorum.Allahım çok haklısın sinirlenmek de valla ne diyim
Yaa denizadacım sen bana çok moral veriyorsun vallahi, teşekkür ederimCanım ben de sana yazacaktım ne yaptınız diyeİyi yaptın döktün rahatlamışsındır biraz çok çok normal böyle gerginlikler ve erkekler gerçekten bu konuda aşırı rahatlar Bazen de kendi dediklerini unutuyorlar ya da işlerine öyle geliyor Açılır açılmaz gidersiniz hemen, kimseye vermiyorlarmış bak nasıl olsa dolmaz böylece
Ya aynen öyle diyorum canım, işte aklın yolu bir. Bazen en acele etmesi gereken yerde rahat takılıyor örneğin bir kampanya vesairede. Bazen de böyle çok gereksiz bir noktada aceleyle alalım bitsin kafasına giriyor. Kızıyorum ben de haliyle.Ayy sacmalamasın kaldı surda 3 gün, acıklarlar pazarlar acılır bari sen gönlünce yap 2 ayın ceremesini niye simdi cekecekmissin?
Ay bu harika bir haberDüğün yerimle görüştüm %95 acılacak hazırlıgını ona göre yap yoksa cok fena kaos var dedi
Canım bu tür insanlar hepimizin ailesinde vardır, enerji emiciler diyorum ben bunlara afedersin ama. Hiç güzel enerjini onlar yüzünden negatife çevirme. Güzel haberler de alıyoruz bak yavaştan, bırak Allah görüyor. Sen keyfine bakNeden düğün yapıyorsunuz ne gerek var evde duyurun evlendik diyin, diye tepki gösteren bir akraba:) kendi cocugunun dügün gününü almıs Temmuz da, Hilton otelde:)
Ben bugün belediyedeydim yine. Ağustosa alamadım. Eğer pazar düşünüyorsanız şu an vermiyorlar. Hafta içi ve cumartesiye veriyorlar. Yalnız haziran ve temmuza çok yığılma olmuş ertelemelerden ötürü, elinizi çabuk tutun derim.Nikah gününüzü aldınız mı kızlar? Carsamba almaya gideceğiz biz.. tarihi öne çektik Temmuz başı için nikah tarihi alabilir miyiz acaba
Haftaiçi düşünüyoruz biz umarım buluruz 1 Temmuz perşembe günüBen bugün belediyedeydim yine. Ağustosa alamadım. Eğer pazar düşünüyorsanız şu an vermiyorlar. Hafta içi ve cumartesiye veriyorlar. Yalnız haziran ve temmuza çok yığılma olmuş ertelemelerden ötürü, elinizi çabuk tutun derim.