- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
hadi ya nasıl öyle bişey yaparlar elinde sipariş detaylarıyla ilgili evrak varsa onun görselini at ispatla bence,he çok da farketmez kötü olmamış dersen o başka ay üzüldüm ya tühMobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.
canım lacivert gri aslında hoş olur renkleri mi uyumsuz acaba önüme gelen örnekleri attım mesela bi bak hani kafanda görsellik oluşur belki kendi eşyalarına göreYani çok kötü değil ama güzel de olmamış. Halı perde lambader hep griye göre almıştım. Şimdi onlar elimde kaldı. Bakalım pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama konuşalım
bende temmuz haftaiçine aldım ah diyorum bi mucize olsa açılsa da haziranda haftasonuna yer bulsak da mucize işteeeTemmuz bizim salonda da çok dolu inşallah yaparız şimdi hayırlısı olsun artık
Keşke lacivert gri olsaydı. Attiklarin çok hoş. Ama bize haki lacivert yapmışlar. Böyle:canım lacivert gri aslında hoş olur renkleri mi uyumsuz acaba önüme gelen örnekleri attım mesela bi bak hani kafanda görsellik oluşur belki kendi eşyalarına göre
https://i.pinimg.com/originals/a0/b2/f9/a0b2f9186b1b6ed53da2f8a40ee84810.jpg için Google Görsel Sonuçları
haki gri senin istediğin siparişti değil mi, bence mutlaka bunun üstünde dur kendi hatalarıKeşke lacivert gri olsaydı. Attiklarin çok hoş. Ama bize haki lacivert yapmışlar. Böyle:Eki Görüntüle 2856914
Benim mobilyalarım L şeklindeydi dedim ki uzun kısmı sağda olucak unutmayın sol olursa sığmaz kesinlikle. Evimiz en üst kat. Kapalı bi şekilde adam merdivende sırtında 10 kat taşıdı. Ve uzun kısmını sol yapmışlar. Kavga çıkardım dedim biz ekmek almıyoruz kaç para verip koltuk alıyoruz. Size 100 kez söyledik fln. Haklısınız yaptıralım dediler. Adam mahvoldu tekrar o taşıcak diye şuan böyle mal gibi bi salon kullanıyorum...Mobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.
Aynen ben haki gri istemiştimhaki gri senin istediğin siparişti değil mi, bence mutlaka bunun üstünde dur kendi hataları
Yaptırmadın mi yani yenidenn. Bir şey olmazdı taşımasına yardım ederdinizBenim mobilyalarım L şeklindeydi dedim ki uzun kısmı sağda olucak unutmayın sol olursa sığmaz kesinlikle. Evimiz en üst kat. Kapalı bi şekilde adam merdivende sırtında 10 kat taşıdı. Ve uzun kısmını sol yapmışlar. Kavga çıkardım dedim biz ekmek almıyoruz kaç para verip koltuk alıyoruz. Size 100 kez söyledik fln. Haklısınız yaptıralım dediler. Adam mahvoldu tekrar o taşıcak diye şuan böyle mal gibi bi salon kullanıyorum...
Sizce çok mu kötü olmuş böyleKeşke lacivert gri olsaydı. Attiklarin çok hoş. Ama bize haki lacivert yapmışlar. Böyle:Eki Görüntüle 2856914
Yardım edebilceğimiz bi taşıma değil maalesef canım. Asansör kullanmak yasak apartman kuralları gereği görevli başımızda bekledi. 10 kat adam tek koltuğu sırtında çıkarıyor. 40dk de çıkardı abartmıyorum. O kadar ağır ki. Bendede bıkkınlık oldu istemiyorum hiçbir şey dedim her şey üst üste geldi. Yani artık salonum kötü olmuş falan onu bile salladım. Yasaklardan zaten halledemedik adam akıllı.Yaptırmadın mi yani yenidenn. Bir şey olmazdı taşımasına yardım ederdiniz
Şöyle canım bak perde yokSizce çok mu kötü olmuş böyle
Canım üstünde dur yaptır ama olmazsa da bence kötü değil, perdeni acık renk halını acık renkle cok harika hale getirirsin. Kullan beğenmezsen üstüne örtü diktirirsin istediğin renk kendi kumaşı gibi duruyor zaten asla sırıtmazAynen ben haki gri istemiştim
Aynen haklısın aksesuarlarla güzellesebilir. Bakalım artıkŞöyle canım bak perde yok
Halı yok
Aksesuar yok
Lambader yok
Hiçbir şey yokken zaten güzel gözükmesinin imkanı yok
Eğer doğru renkleri kullanırsan her şeyiyle kurtarırsın
Çok kötü değil yani. Ama şuan uyumlu gözükmüyor tabiiki.
Dediğim gibi değişmicek gibiyse şöyle tüm gününü güzel aksesuar bakmaya ayır renkleri her şeyiyle. Pintereste gir bak. İnsanlar kırmızıyla mavi koltuklu salon yapıyor aksesuarla müthiş oluyor
Açıklama gelmedikçe insanlar da atıyo tarihlerini ne yapsınlarTemmuz bizim salonda da çok dolu inşallah yaparız şimdi hayırlısı olsun artık
Aslında kötü durmamış halı, perde vs. ile daha da güzelleşebilir veya haki koltuğu sadece gri yaptırabilirsin.Keşke lacivert gri olsaydı. Attiklarin çok hoş. Ama bize haki lacivert yapmışlar. Böyle:Eki Görüntüle 2856914
Canım değiştirmen imkansızsa halılarla perdelerle aksesuarlarla kırlentlerle tamamlarsın bence çok da hoş olur canını sıkma. Çok sıkılırsan da ilerde yüzlerini değiştirirsinKeşke lacivert gri olsaydı. Attiklarin çok hoş. Ama bize haki lacivert yapmışlar. Böyle:Eki Görüntüle 2856914
Aynen herkes olacak mı diye streste. Umarım Haziran'da açılır yoksa benim nikah en iyi ihtimalle Ağustos ortasına kalacak ve ben bunu hiç istemiyorum.Açıklama gelmedikçe insanlar da atıyo tarihlerini ne yapsınlarbu kadar geç olcağını bilsem önceden atardık şu tarihi evet yine ne olacağı belirsiz de en azından artık yetişmicek diye stres yapmıyorum
Açılmazsa bizim salonda yer yok temmuzda. biz de ne olcaz inan düşünmek istemiyorumAynen herkes olacak mı diye streste. Umarım Haziran'da açılır yoksa benim nikah en iyi ihtimalle Ağustos ortasına kalacak ve ben bunu hiç istemiyorum.
bak bu daha mantıklı en azından 1 tanesini değiştirmiş olucaklar bunu bari yapsınlar canım bi süre kullan sonra kaplattırırsınAslında kötü durmamış halı, perde vs. ile daha da güzelleşebilir veya haki koltuğu sadece gri yaptırabilirsin.
çok kötü değil ama perden halın nasıl bilmiyorum şuan karanlık göstermiş odayıda daha karanlık mı durur arkadaşların dediği gibi bi aksesuar olsun bi sehpa lambader vs ne kullanıcaksan onlarla kurtulabilir ama diğerlerini değiştiremiyolarsa en azından haki yi gri yapsınlar bi şekilde hatalarını telafi etmek zorundalarSizce çok mu kötü olmuş böyle