- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Hangi belediye olduğuna da bağlı canım ya hafta içine bulursunuz inşallah. Hayırlı olsun, Allah yardımcınız olsunHaftaiçi düşünüyoruz biz umarım buluruz 1 Temmuz perşembe günü
bugün kan verdik çarşamba gün verecekler evraklar tam olduğu için
Olurlar canım gerek yokKızlar fikriniz var mı, direkt gidip nikah tarihini değiştirmek istiyoruz desek yardımcı oluyorlar mı
Tekrar belgeye vs gerek olmaz di mi
Benim de içim buruk ki biz nişanlımla beraber yaşıyoruz zaten..seni çokKızlar ben cok duygusal ve kötüyüm. Ailemle yasamıyordum normalde ama evlenip ailemden ayrılıyorum diye kahroluyorum. Cok komik gercekten onlarla yasamıyorum bile. Aglamaktan gözüm çıktı artık
Pazar günü için verirler mi acabaOlurlar canım gerek yok
İnşallah canım her şeyde bir hayır vardır.Pazar günü için verirler mi acaba
Üzülerek 20 sine attık bugün haber gelmeyince, inşallah hayırlısı budur
O duygu bende de var maalesef çok hassas bir dönemden geçiyoruzKızlar ben cok duygusal ve kötüyüm. Ailemle yasamıyordum normalde ama evlenip ailemden ayrılıyorum diye kahroluyorum. Cok komik gercekten onlarla yasamıyorum bile. Aglamaktan gözüm çıktı artık
Pazar gününe şu an vermiyorlar canım. Bugün biz de o yüzden alamadıkPazar günü için verirler mi acaba
Üzülerek 20 sine attık bugün haber gelmeyince, inşallah hayırlısı budur
Canım ya ben şimdiden öyleyim ki sizin çok yaklaştı, normal... Ki benim ailemle sorunlarım da var. Allah yeni yuvamızda huzurlu olmayı nasip etsin inşallah..Kızlar ben cok duygusal ve kötüyüm. Ailemle yasamıyordum normalde ama evlenip ailemden ayrılıyorum diye kahroluyorum. Cok komik gercekten onlarla yasamıyorum bile. Aglamaktan gözüm çıktı artık
Hadi ya. Yasaklar varken cumartesi gününe almıştık şimdi pazara vermemeleri de garipmişPazar gününe şu an vermiyorlar canım. Bugün biz de o yüzden alamadık
Ay aynen. Biz de beraber yaşıyorduk zaten. Anlamıyorum ki çok saçma değil miBenim de içim buruk ki biz nişanlımla beraber yaşıyoruz zaten..seni çok
iyi anlıyorum
O kadar üzülüyorum ki, evlenmeden kocayı boşadım valla resmenCanım ya ben şimdiden öyleyim ki sizin çok yaklaştı, normal... Ki benim ailemle sorunlarım da var. Allah yeni yuvamızda huzurlu olmayı nasip etsin inşallah..
Hayır ama daha yakın olacagım su an olduğum durumdan. Ama mesela kafama esip gidip 1 hafta kalamıcam sonrasında tasınma durumumuz da olacak 4 sene sonra kadar... 4 sene sonrasını da düşünüp aglıyorumO duygu bende de var maalesef çok hassas bir dönemden geçiyoruz
evlenince ailenin olduğu şehir de mı yaşayacaksınız ?
Şu anda da cumartesiye veriyorlar zaten ama pazar yasağı kalkmadan vermeyeceklermiş.Hadi ya. Yasaklar varken cumartesi gününe almıştık şimdi pazara vermemeleri de garipmiş
Pazar yasagı muallak o yüzden kalkmayacagını düsünenler varŞu anda da cumartesiye veriyorlar zaten ama pazar yasağı kalkmadan vermeyeceklermiş.
Ben de şu an pazar gününe salonu ayarlamakla hata mı yaptım en azından cumartesi mi olmalıydı diye ağlıyorum. Alamıyoruz gün moralim çok bozulduO kadar üzülüyorum ki, evlenmeden kocayı boşadım valla resmen
Ağlama gecesi... tüm günüm aglamakla gecti yarın gelinlik randevum varValla kızlar benim babamda yok. Annemi yalnız bırakıcam. En çok içimi acıtan şey o...
Canım üzülme. Agustos cok harika bir tarih, en en en kötü bir gün öncesinde yıldırım nikahı kıyar sonraki gün düğününü yaparsınBen de şu an pazar gününe salonu ayarlamakla hata mı yaptım en azından cumartesi mi olmalıydı diye ağlıyorum. Alamıyoruz gün moralim çok bozuldu