2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ne güzel aynı evde yaşayanlar varmış eşiyle-nişanlısıyla
Keşke biz de bu süreci beraber geçirebilseydik
Her gün görüşüyoruz ama aynı ev gibi olmuyo tabii
Ev de yerleşti bekleyişe devam
bygün çook korktum ceza yicez diye iyi ki olmadı bi şey öyle pandemiyle alakalı bi şey olmadı dip dibe kalabalık değildik de davul yasaktır herhalde

Ben de öyle. Öyle bir psikolojik dönem ki keşke kendi memleketlimle evlenseydim diyorum....

Hayır ama daha yakın olacagım su an olduğum durumdan. Ama mesela kafama esip gidip 1 hafta kalamıcam sonrasında tasınma durumumuz da olacak 4 sene sonra kadar... 4 sene sonrasını da düşünüp aglıyorum
benimde en korktuğum şey istediğim zaman görememek, ablam var bekar pek abla kardeş ilişkimiz yoktur kopuktur o bizden varsa yoksa arkadaşları, onun için ayrı üzül evden ayrılcam diye ayrı üzül annem babam yalnız kalcak diye ayrı üzül benimde her gecem ağlamaklı işe şiş göz kapaklarıyla geliyorum valla makyaj falan da içimden gelmiyo hiç

Cumartesi de boş şu an salonumuzda cumartesiye mi alsak acaba
Herkes temmuza atmış nerdeyse bizim tarih kaldı haziranda.
off yine çok kararsızım sıkıldım artık 3. kere tarih değişti bugünle
canım salona söyleseniz temmuza yer ayırsın haziranda yapamazsanız temmuzdaki gün sizin olsun, yok haziranda açılırsa temmuzdakini iptal edersiniz o da şu durumda peynir ekmek gibi satar o günü , haftaiçi bile yer yok şuan temmuzda bizim burda öyle bişey yapabilir salon sonuçta bi kaybı olmıcak

Salonda temmuzda yer yok ki bayram hariç :/
Her günü dolu
Haziranda çok boşluk var 10 una kadar olan herkes ertelemiş
Şu an 19 u da boş pazar günü düğün için en güzel gün ama nikah tarihi sıkıntılıymış
Temmuzda ancak biri ertelerse olur ama temmuza da kalmasın ya ben haziranın 20 si diye bile üzülüyorum

hayırlısı olsun yaaa

Mobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.

Mobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.
Ayy gerçekten bu dönem aksilikler dönemi derler ya doğruymuş lacivert odan için uyumlu olur mu , insan bi bakar ya rengine mobilyacı ile görüş bi bence yapabileceği birşey vardır belki

Temmuz bizim salonda da çok dolu inşallah yaparız şimdi hayırlısı olsun artık

Off bu mobilyacılardan bıktım zaten bizim de yemek masamızı 4 ay getirmediler lacivert de kötü değil aslında ama eşyalarına uyumlu olur mu ?

Ayy gerçekten bu dönem aksilikler dönemi derler ya doğruymuş lacivert odan için uyumlu olur mu , insan bi bakar ya rengine mobilyacı ile görüş bi bence yapabileceği birşey vardır belki
Yani çok kötü değil ama güzel de olmamış. Halı perde lambader hep griye göre almıştım. Şimdi onlar elimde kaldı. Bakalım pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…