- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Amin inşallahO bende de var baştan belliydi farklı şehirde yaşayacağım ama önemsemiyordum şimdi yaklaştıkça sanırım duygusallık ağır basıyor. Allah utandırmasın çok mutlu olalım ailemizi aratmasın Allah inşallah bunu görünce onlar da sevinir zaten
haziranın 20 sine mi attın canımPazar günü için verirler mi acaba
Üzülerek 20 sine attık bugün haber gelmeyince, inşallah hayırlısı budur
Ben de öyle. Öyle bir psikolojik dönem ki keşke kendi memleketlimle evlenseydim diyorum....Evet 1 yıl yurtdışı sonra Türkiye’ye dönüş ama eşimin işi sebebiyle belirli sıklıkla tayinciyiz yani ailemle aynı şehirde olma olasılığım epey düşük kısmet artıkÖnce diyorum kabullendim ben bu yola bilerek çıktım sonra diyorum ben ailemden nasıl ayrılırım
benimde en korktuğum şey istediğim zaman görememek, ablam var bekar pek abla kardeş ilişkimiz yoktur kopuktur o bizden varsa yoksa arkadaşları, onun için ayrı üzül evden ayrılcam diye ayrı üzül annem babam yalnız kalcak diye ayrı üzül benimde her gecem ağlamaklı işe şiş göz kapaklarıyla geliyorum valla makyaj falan da içimden gelmiyo hiçHayır ama daha yakın olacagım su an olduğum durumdan. Ama mesela kafama esip gidip 1 hafta kalamıcam sonrasında tasınma durumumuz da olacak 4 sene sonra kadar... 4 sene sonrasını da düşünüp aglıyorum
dünü unut bugüne odaklan inşallah istediğin gibi geçer randevun eminim çok güzel görünüceksin gelinliğin içindeeeee :)Ağlama gecesi... tüm günüm aglamakla gecti yarın gelinlik randevum var
kalkmaz olur mu canım mutlaka kalkar ya bu insanları kimse tutamaz bu havalarda durum zaten iyiye gidiyo en en en kötü senaryo temmuzda kalksın ama ağustosta herhangi bi yasak kısıtlama olmazAğustos sonunda da kalkmaz mı ya vallahi deliricem şimdiden
canım salona söyleseniz temmuza yer ayırsın haziranda yapamazsanız temmuzdaki gün sizin olsun, yok haziranda açılırsa temmuzdakini iptal edersiniz o da şu durumda peynir ekmek gibi satar o günü , haftaiçi bile yer yok şuan temmuzda bizim burda öyle bişey yapabilir salon sonuçta bi kaybı olmıcakCumartesi de boş şu an salonumuzda cumartesiye mi alsak acaba
Herkes temmuza atmış nerdeyse bizim tarih kaldı haziranda.
off yine çok kararsızım sıkıldım artık 3. kere tarih değişti bugünle
hayat ne getirir ne götürür belli olmaz belki yakın olursun belki onlar yakınına gelir, sağlıkları sıhatleri yerinde olsun Allah eksikliklerini göstermesin sevdiklerimizinNe kadar güzel canım mutluluklar dilerim
Keşke bende ailemle aynı şehirde yaşayacak olsaydım.
Amin önemli olan sağlık tabihayat ne getirir ne götürür belli olmaz belki yakın olursun belki onlar yakınına gelir, sağlıkları sıhatleri yerinde olsun Allah eksikliklerini göstermesin sevdiklerimizin
Evet dün attık açıklama gelmeyincehaziranın 20 sine mi attın canım
Salonda temmuzda yer yok ki bayram hariç :/canım salona söyleseniz temmuza yer ayırsın haziranda yapamazsanız temmuzdaki gün sizin olsun, yok haziranda açılırsa temmuzdakini iptal edersiniz o da şu durumda peynir ekmek gibi satar o günü , haftaiçi bile yer yok şuan temmuzda bizim burda öyle bişey yapabilir salon sonuçta bi kaybı olmıcak
hayırlısı olsun yaaaSalonda temmuzda yer yok ki bayram hariç :/
Her günü dolu
Haziranda çok boşluk var 10 una kadar olan herkes ertelemiş
Şu an 19 u da boş pazar günü düğün için en güzel gün ama nikah tarihi sıkıntılıymış
Temmuzda ancak biri ertelerse olurama temmuza da kalmasın ya ben haziranın 20 si diye bile üzülüyorum
Bende böyle düşünüyorum bazen ama sonra diyorum hayırlısı böyle demek kiBen de öyle. Öyle bir psikolojik dönem ki keşke kendi memleketlimle evlenseydim diyorum....
Ayy gerçekten bu dönem aksilikler dönemi derler ya doğruymuşMobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.
Temmuz bizim salonda da çok dolu inşallah yaparız şimdi hayırlısı olsun artıkSalonda temmuzda yer yok ki bayram hariç :/
Her günü dolu
Haziranda çok boşluk var 10 una kadar olan herkes ertelemiş
Şu an 19 u da boş pazar günü düğün için en güzel gün ama nikah tarihi sıkıntılıymış
Temmuzda ancak biri ertelerse olurama temmuza da kalmasın ya ben haziranın 20 si diye bile üzülüyorum
Off bu mobilyacılardan bıktım zaten bizim de yemek masamızı 4 ay getirmedilerMobilyacı koltuklarimi yanlış yapmış. Gri istemiştim lacivert yapmış. Bizimkilerde hiç Dikkat etmeden teslim almışlar Kayseri'den Antep e getirmişler. Geri de yollayamiyorum.
Yani çok kötü değil ama güzel de olmamış. Halı perde lambader hep griye göre almıştım. Şimdi onlar elimde kaldı. Bakalım pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama konuşalımAyy gerçekten bu dönem aksilikler dönemi derler ya doğruymuşlacivert odan için uyumlu olur mu , insan bi bakar ya rengine mobilyacı ile görüş bi bence yapabileceği birşey vardır belki
Cidden çok sıkıntılı adamlar. Halıya perdeye uymuyor.sOff bu mobilyacılardan bıktım zaten bizim de yemek masamızı 4 ay getirmedilerlacivert de kötü değil aslında ama eşyalarına uyumlu olur mu ?