2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar şey yapıcak mısınız gelin evinden alma ? Evin önünde kısa bir oynama gibi şeyler ? Araba konvoyu falan yasak mı bunların hepsi acaba ?
evimizin önünde de mi oynayamicaz

Kızlar şey yapıcak mısınız gelin evinden alma ? Evin önünde kısa bir oynama gibi şeyler ? Araba konvoyu falan yasak mı bunların hepsi acaba ?
evimizin önünde de mi oynayamicaz
Ben yapmayacağım , cok duygusalım benlik degil kapıda aglarken bayılırım ahshshdjd

anladım ne bileyim sırf sıcak diye erteleme diye dedim de tabi senin bilceğin iş

ya bi insan düğününe ay olsa da bitse diye bakar mı , ben aileme çok düşkün bi insanım mesela ay olsun artık diyorum hani ailemden ayrılcam duygusallığına giremiyorum artık 3 kere yaşadım 3ünde de düğün erteledik ay hadi kazasız belasız hastalıksız yapalım bitsin gitsin diyorum sanki kötü bişeyden bahsediyomuş gibi hissediyorum kendimi

Olsun bitsine getiriyorsun dimi... Ama 3 kez ertelemişsin onun stresi psikolojisi çok zor canım benim

Bende aynı şekildeyim hüzün yerine aman olsun bitsin artık aradan çıksın diyorum
Birde biz 7 yıldır sevgiliyiz ve farklı şehirlerde yaşıyoruz onun bıkkınlığı da var üzerimde. Sene de 1 kere görüştüğümüz zamanlar bile olmuştu.

Ablamlarda 8 senelik İstanbul-İzmir ayrılığından sonra evlenebilmişlerdi. Çalıştıkları için onlarda senede 3-4 görüşebiliyorlardı. Sizi çok iyi anlıyorum Sonunda mutluluk var sizinde inşallahh

Rabbim sabrımızın mükafatını en güzel şekilde versin inşallah çok yıprandık

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Hepimize Allah mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…