- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Diyebilir benceErdoğan çarşamba günü grup toplantısında konuşacakmış sizce bize de bişi der mi
Sonrasında millete seslenir mi acaba ay allahım nolurDiyebilir bence
Bence de söyler gibi geliyor1 ay önceki toplantı... bence bişeyler söyleyebilir
Salı mı çarşamba mı ben sanki salı okudum bi yerde ama hatırlamıyorumSonrasında millete seslenir mi acaba ay allahım nolur
Cnn çarşamba dedi az önceSalı mı çarşamba mı ben sanki salı okudum bi yerde ama hatırlamıyorum
Duyalım artık şu müjdeli güzel haberiCnn çarşamba dedi az önce
Ben yapmayacağım , cok duygusalım benlik degil kapıda aglarken bayılırım ahshshdjdKızlar şey yapıcak mısınız gelin evinden alma ? Evin önünde kısa bir oynama gibi şeyler ? Araba konvoyu falan yasak mı bunların hepsi acaba ?
evimizin önünde de mi oynayamicaz
anladım ne bileyim sırf sıcak diye erteleme diye dedim de tabi senin bilceğin işZaten 1 Haziran benim haftaiçi. Hafta içi hafta sonu yer yok Haziran da. Temmuz da aşırı sıcak, ne düğünden ne kendimden birşey anlarım ki bizim çevremiz Haziran ortasından eylüle kadar yazlığa gider dönmez kimse temmuzdaki düğün için.
ya bi insan düğününe ay olsa da bitse diye bakar mı , ben aileme çok düşkün bi insanım mesela ay olsun artık diyorum hani ailemden ayrılcam duygusallığına giremiyorum artık 3 kere yaşadım 3ünde de düğün erteledik ay hadi kazasız belasız hastalıksız yapalım bitsin gitsin diyorum sanki kötü bişeyden bahsediyomuş gibi hissediyorum kendimiEvet o kadar taktık ki kafayı nikah yapan da düğün yapanda hepimiz üzgünüz resmen. Hayatımızın en mutlu günlerinden birini bu şekilde kötü stresle geçirmektense tatlı telaşları okusaydık keşke burda..
bence dicekErdoğan çarşamba günü grup toplantısında konuşacakmış sizce bize de bişi der mi
Hahahshshaha kıyamam ya sanaBen yapmayacağım , cok duygusalım benlik degil kapıda aglarken bayılırım ahshshdjd
Olsun bitsine getiriyorsun dimi... Ama 3 kez ertelemişsin onun stresi psikolojisi çok zor canım benimya bi insan düğününe ay olsa da bitse diye bakar mı , ben aileme çok düşkün bi insanım mesela ay olsun artık diyorum hani ailemden ayrılcam duygusallığına giremiyorum artık 3 kere yaşadım 3ünde de düğün erteledik ay hadi kazasız belasız hastalıksız yapalım bitsin gitsin diyorum sanki kötü bişeyden bahsediyomuş gibi hissediyorum kendimi
Bende aynı şekildeyim hüzün yerine aman olsun bitsin artık aradan çıksın diyorumya bi insan düğününe ay olsa da bitse diye bakar mı , ben aileme çok düşkün bi insanım mesela ay olsun artık diyorum hani ailemden ayrılcam duygusallığına giremiyorum artık 3 kere yaşadım 3ünde de düğün erteledik ay hadi kazasız belasız hastalıksız yapalım bitsin gitsin diyorum sanki kötü bişeyden bahsediyomuş gibi hissediyorum kendimi
Ablamlarda 8 senelik İstanbul-İzmir ayrılığından sonra evlenebilmişlerdi. Çalıştıkları için onlarda senede 3-4 görüşebiliyorlardı. Sizi çok iyi anlıyorum Sonunda mutluluk var sizinde inşallahhBende aynı şekildeyim hüzün yerine aman olsun bitsin artık aradan çıksın diyorum
Birde biz 7 yıldır sevgiliyiz ve farklı şehirlerde yaşıyoruz onun bıkkınlığı da var üzerimde. Sene de 1 kere görüştüğümüz zamanlar bile olmuştu.
çok zor gerçektenOlsun bitsine getiriyorsun dimi... Ama 3 kez ertelemişsin onun stresi psikolojisi çok zor canım benim
Rabbim sabrımızın mükafatını en güzel şekilde versin inşallah çok yıprandıkBende aynı şekildeyim hüzün yerine aman olsun bitsin artık aradan çıksın diyorum
Birde biz 7 yıldır sevgiliyiz ve farklı şehirlerde yaşıyoruz onun bıkkınlığı da var üzerimde. Sene de 1 kere görüştüğümüz zamanlar bile olmuştu.
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Hepimize Allah mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsinAblamlarda 8 senelik İstanbul-İzmir ayrılığından sonra evlenebilmişlerdi. Çalıştıkları için onlarda senede 3-4 görüşebiliyorlardı. Sizi çok iyi anlıyorum Sonunda mutluluk var sizinde inşallahh
Amin inşallah Allah hepimize mutlu bir evlilik nasip etsinRabbim sabrımızın mükafatını en güzel şekilde versin inşallah çok yıprandık