2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah canım benim hepimiz hamiş çıkalım buradan seninde Ekim de oluyor o zaman dimi transfer
Yani büyük ihtimalle ekim olur ekimin ilk günleri olur 7.deneme diye genetikli yaptırmak istemiştikson dakka eşim vazgeçti o yüzden ekim olur muhtemelen

Tabi canım sivilce olayı da işte bende de çıktı geçti dedim ya hiç belli olmuyo yani. Şimdi ikimiz de cumartesi kan veriyoruz di mi Senin transfer benden bir gün sonra oldu ama 10. Gün istemişler senden testi benden 11. Gün. Cuma da verebilirim aslında ama hastanenin istediği tarihte vermek lazım şimdi

Çatlatma iğnesinin etkisi değilse inşallah tutunmuştur bebişin daha çok erken sen şuan testleri bırak stres yapma
Not aldım canım da bilgisayarı kapattım açınca ekleyim

Aslında 8.günde çıkar da korkuyorum valla, hatta beni bayıltsınlar kanı oyle alsınlar falan sabaha erkenden gidelim madem cumartesi

Canım benım İlk gebelıkte gogus lere dokunamıyordum bıle, o yuzden korkuyorum
Korma bebeğim ben 3gebeliktede başka başka semptomlar gördüm kimnde miğdem bulandı kiminde 0bwlirti birinde yerleşme kanaması birinde 0 kan yani her sefernde vücudun tepkileri farklı olabiliyormuş alcan pozitifi

Canım benim transferden 3 gün sonra çenemde kocaman bir sivilce çıktı.. Değerm dün 1200 küsür çıktı ve asla göğüslerimde öyle belirgin bir şey yok. Hiççç düşünme..

Canım benim transferden 3 gün sonra çenemde kocaman bir sivilce çıktı.. Değerm dün 1200 küsür çıktı ve asla göğüslerimde öyle belirgin bir şey yok. Hiççç düşünme..
Yaaa valla cok mutlu oluyorum siz boyle soyledıkce.. İnsallah benım de oyle olur.. Poztf cıktıgını hayal edince bıle gözlerim doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…