- 2 Aralık 2015
- 4.485
- 18.452
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.841
Yani büyük ihtimalle ekim olur ekimin ilk günleri olur 7.deneme diye genetikli yaptırmak istemiştikson dakka eşim vazgeçtiİnşallah canım benim hepimiz hamiş çıkalım buradanseninde Ekim de oluyor o zaman dimi transfer
Tabi canım sivilce olayı da işte bende de çıktı geçti dedim ya hiç belli olmuyo yani. Şimdi ikimiz de cumartesi kan veriyoruz di miBenım de transferde tam 1 gun sonra 10 sn kadar süren batma oldu, ben de acaba diye sevinmiştim. Su an benım de dudak cevresınde 4 5 tane sıvılcr cıktı minik minik, adet oalcagım zaman hep 1 tane cıkardı, sıvılcr yuzunden de umudum kırıldı, goguslerım de acımıyor ona da moral bozuyorum.. Ama kızların 500 kusur degerlerde bıle goguslerım acımıyprmus, o bıraz rahatlattı benı..
Çatlatma iğnesinin etkisi değilse inşallah tutunmuştur bebişinTe
tewekkur ederim.Hepimizin bebekleri tutunsun bize inwAllah.Ben Azerbaycandan katiliyorum.bende atew yukseldi ilk gunden.37.2falan oluyordu ama dun gece 37.7bile oldu.o yuzden 37.5oldu wimdiden ilacimi icdimki yukselmesin.Birde progesteron ignesi cox canimi acitdi.wiwdi yeri kizardi.artik igne yapacak yer kalmadi.doktor ignemi proluton depot ile degiwtirdi haftada bir kere.4cu gunden test yapiyorumcok silik duman gibi goruyorum amma kuruduktan sonra cox az belirginlewiyor. Bawkasi baksa onu bile gormez ama ben gormekmi istiyorim acaba goruyorum ne duwunuyorsunuz durumumla ilgili?)))
Not aldım canım da bilgisayarı kapattım açınca ekleyim
Merhaba canım hoş geldin inşallah sağlıkla tutunsun bebişlerinMerhaba bende 11 eylülde 5 gün çift embriyo transfer edildi
Hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah. Bu topik hepimize uğurlu gelsinYani büyük ihtimalle ekim olur ekimin ilk günleri olur 7.deneme diye genetikli yaptırmak istemiştikson dakka eşim vazgeçtio yüzden ekim olur muhtemelen
Yok dondurulmuw embrion degil bende igne etkisi yok.Çatlatma iğnesinin etkisi değilse inşallah tutunmuştur bebişindaha çok erken sen şuan testleri bırak stres yapma
Not aldım canım da bilgisayarı kapattım açınca ekleyim
Ayy yok kız hiçte kedi gibi değilim asık suratla oturuyorumAgrasifim komplexliyim perdelerimi kaldırınca kedi gibiyimgeliyor geliyorr ben bile hissettim
Hadi bakalım o zaman bebişin seninledirYok dondurulmuw embrion degil bende igne etkisi yok.
Umarim oyledir.pek sevinemiyorim.icim fenaHadi bakalım o zaman bebişin seninledir
Hadi insallah güzel bi sayıyla gelirsinYarına inşallah 4 gibi anca gidebilirim okul vs eşim gelene kadar bulur o saati.İnsallah akşam 6 gibi sonucu burdan paylaşacağım
Canım benım İlk gebelıkte gogus lere dokunamıyordum bıle, o yuzden korkuyorumYa kuşum belirtilere takılma benmde ilh gebelikte sadece 2.gun gece brz kramp olmustu baskada 0 belirti gebeydim ama300-800 arttı gene belirti olmamıstı :)
Aslında 8.günde çıkar da korkuyorum valla, hatta beni bayıltsınlar kanı oyle alsınlar falanTabi canım sivilce olayı da işte bende de çıktı geçti dedim ya hiç belli olmuyo yani. Şimdi ikimiz de cumartesi kan veriyoruz di miSenin transfer benden bir gün sonra oldu ama 10. Gün istemişler senden testi benden 11. Gün. Cuma da verebilirim aslında ama hastanenin istediği tarihte vermek lazım şimdi
İlk 5-10 dk içinde sonuç çıkıyor zaten. Daha sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor galibaUmarim oyledir.pek sevinemiyorim.icim fenaacaba yarin kan versemmi?5.gun embriosu.idrar testinde kuruma lekesi hakkinda bir fikriniz varmi?
Ay sorma bende geceleri bakıyom hep 00.00snrası başlıyorlarAyy yok kız hiçte kedi gibi değilim asık suratla oturuyorumbide musluğum bozuldu üstüne bdv ye fake ekşınlı Bi konu açılsada tüm hırsımızı alsak
Korma bebeğim ben 3gebeliktede başka başka semptomlar gördüm kimnde miğdem bulandı kiminde 0bwlirti birinde yerleşme kanaması birinde 0 kan yani her sefernde vücudun tepkileri farklı olabiliyormuşCanım benım İlk gebelıkte gogus lere dokunamıyordum bıle, o yuzden korkuyorum
Hahha geç saatlerde Mahmut abiler geliyorAy sorma bende geceleri bakıyom hep 00.00snrası başlıyorlaronlarda olmasa netçez suratsız kurabiyem
Canım benim transferden 3 gün sonra çenemde kocaman bir sivilce çıktı.. Değerm dün 1200 küsür çıktı ve asla göğüslerimde öyle belirgin bir şey yok. Hiççç düşünme..Benım de transferde tam 1 gun sonra 10 sn kadar süren batma oldu, ben de acaba diye sevinmiştim. Su an benım de dudak cevresınde 4 5 tane sıvılcr cıktı minik minik, adet oalcagım zaman hep 1 tane cıkardı, sıvılcr yuzunden de umudum kırıldı, goguslerım de acımıyor ona da moral bozuyorum.. Ama kızların 500 kusur degerlerde bıle goguslerım acımıyprmus, o bıraz rahatlattı benı..
Bence de dayanamayız zaten kalkar kalkmaz hemenAslında 8.günde çıkar da korkuyorum valla, hatta beni bayıltsınlar kanı oyle alsınlar falansabaha erkenden gidelim madem cumartesi
Agzından bal damlıyorKorma bebeğim ben 3gebeliktede başka başka semptomlar gördüm kimnde miğdem bulandı kiminde 0bwlirti birinde yerleşme kanaması birinde 0 kan yani her sefernde vücudun tepkileri farklı olabiliyormuşalcan pozitifi
Yaaa valla cok mutlu oluyorum siz boyle soyledıkce.. İnsallah benım de oyle olur.. Poztf cıktıgını hayal edince bıle gözlerim doluyorCanım benim transferden 3 gün sonra çenemde kocaman bir sivilce çıktı.. Değerm dün 1200 küsür çıktı ve asla göğüslerimde öyle belirgin bir şey yok. Hiççç düşünme..