- 21 Haziran 2013
- 210
- 248
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.801
Ne dicem bilemedim canımCanım şuan işteyim.Eve geçerken bir kan testi vericem ama artık hiç ümidim yok çünkü erken gebelik testinde silik çizgi bile çıkmıyor.Hayırlısı diyeceğiz artık.Az çokta deneyimli olduğum için tahminim pek boşa çıkmaz.Allahım sizlere nasip etsin inşallah.
Öncesinde iğnelerin yan etkisidir belki. İnşallah bebişin seninledir10 gun boyunca agrilar cekerken simdi ne gogus hassasiyeti kaldi ne kasik bel agrisi hic bsy hissetmiyorum. 2 gun sonra test gunum hayir olsun insallah
İnsanları pek dinleri duaları ile yargılayamayız bu doğru değil . kafir ağır bir kelime . Kaldıki grubumuz ( tüp bebek üzerine ) lütfen bu tarz paylaşımlar yapmayalım insanları germeyelim .dua enerjisne inanmayan kafir zaten Allah ne hayırlıysa verir
Aynen canım maşallah pozitiflere
Siz Almanya da nerede tedavi görüyorsunuz?Ben ilk tedaviyi Türkiye’de yaptırmıştım gel git çok zor oldu bu sefer burada deneyelim dedik.Canım almanyada gece gitmesse acil almaz aile hekimine neden gitmedin diye kafa ütülüyorlar ondan biz gece gitmek zorundayız
Aynen bende ilk tedavimi türkiyede oldum çok zor oldu gerçekten ben nrw deyim siz nerdesinizSiz Almanya da nerede tedavi görüyorsunuz?Ben ilk tedaviyi Türkiye’de yaptırmıştım gel git çok zor oldu bu sefer burada deneyelim dedik.
Ayy boyle şeyler soyleyın bana nolurGoguslere takılma canım benimde hic acımadı belirti arama içini ferah tut Rabbimin izniyle hayırlı haberi alırsın Inşallah
Valla 6.günüm bitti bebegım, ınsallah belirtisiz hamıle kalanlardan olurumCanim çok yorma kendini otur dinlen sürekli az kaldi hadi hayırlısı
Kendinde belirti arayip strese girme
Amin canim inşallah yarısı bitti bile guzel haberler alicaz ben inanıyorumValla 6.günüm bitti bebegım, ınsallah belirtisiz hamıle kalanlardan olurum
Ben Hessen’deyim.Gittiğimiz klinik wiesbaden da .İlk tedavimi bahçecide yaptırmıştım negatif çıkınca hemen ikinci tedaviyi yapalım demişlerdi ilkinden farklı olarak sadece daha fazla yumurta için adetten önce iğne vereceklerdi.Burada gen testi filan yaptılar ilki negatif olduğundan ve kan pıhtılaşması filan çıktı.Süreçler uzun sürsede epey araştırıyorlarAynen bende ilk tedavimi türkiyede oldum çok zor oldu gerçekten ben nrw deyim siz nerdesiniz
Gerçekten kafana takma canım benim hiç göğüsle alakalı bi belirtim olmadı halada yok içini ferah tut bu anlarının da tadını çıkarAyy boyle şeyler soyleyın bana nolurWalla bu gosguslerı taktım kafaya ıkı gundur, uclarında ufak bir hassasiyet var sadece.. Tövbe yarabbim mıncıklayıp duruyorum
Bende seni takip ediyorum histereskobi oldum cumartesi regli bekliyorum artık ama sayfanın enerjisi pozitif haberler maşallah bizede bulassin listeye bende girmek istiorumAynen canım maşallah pozitiflereyok kız gelmedi ama agresifim bugün yaklaşıyor gelmekte olan
Evet ya bak daha yeni güncelleme yaptım maşallahı var vallaBende seni takip ediyorum histereskobi oldum cumartesi regli bekliyorum artık ama sayfanın enerjisi pozitif haberler maşallah bizede bulassin listeye bende girmek istiorum
Evet canım ekime kalır 33 yaş ilk deneme bu rahimde çizgi yüzünden iptal olmustu çizik atıldıEvet ya bak daha yeni güncelleme yaptım maşallahı var valla
Senin yaş kaç kaçıncı deneme onları yaz seni de ekleyim hementransfer ekime kalır galiba