2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

dalga geçmiorum benim rahmetli babane derin çok derin hocaymış (her türlü) ...teyzemi raatsız ediodu boşandığı eniştem ...kapılara gelmeler iş yeri basmalar tehdit..babanem bi gün beni götürün oraya dedi... babanemi götürdük,yalnız kalacam dedi bıraktık...akşam dedi ki..artık bu ev eniştenize duvardır...o gün bugün nerdeyse 40 yıl oldu...herkes öldü ve evet o günden sonra enişteme teyzem duvar oldu yolda gördü tanımadı başını eğdi...ama isterse yapardı,içinden gelirse...ölmeden el vermek istedi ben istemedim (tırsarım ben) kuzenime verdi...şimdi o da maneviyatı iyidir ama yapmaz...dualar bilir o kadar.

Ne dicem bilemedim canım inşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin

dua enerjisne inanmayan kafir zaten Allah ne hayırlıysa verir
İnsanları pek dinleri duaları ile yargılayamayız bu doğru değil . kafir ağır bir kelime . Kaldıki grubumuz ( tüp bebek üzerine ) lütfen bu tarz paylaşımlar yapmayalım insanları germeyelim .

Goguslere takılma canım benimde hic acımadı belirti arama içini ferah tut Rabbimin izniyle hayırlı haberi alırsın Inşallah
Ayy boyle şeyler soyleyın bana nolur Walla bu gosguslerı taktım kafaya ıkı gundur, uclarında ufak bir hassasiyet var sadece.. Tövbe yarabbim mıncıklayıp duruyorum

Aynen bende ilk tedavimi türkiyede oldum çok zor oldu gerçekten ben nrw deyim siz nerdesiniz
Ben Hessen’deyim.Gittiğimiz klinik wiesbaden da .İlk tedavimi bahçecide yaptırmıştım negatif çıkınca hemen ikinci tedaviyi yapalım demişlerdi ilkinden farklı olarak sadece daha fazla yumurta için adetten önce iğne vereceklerdi.Burada gen testi filan yaptılar ilki negatif olduğundan ve kan pıhtılaşması filan çıktı.Süreçler uzun sürsede epey araştırıyorlar

Ayy boyle şeyler soyleyın bana nolur Walla bu gosguslerı taktım kafaya ıkı gundur, uclarında ufak bir hassasiyet var sadece.. Tövbe yarabbim mıncıklayıp duruyorum
Gerçekten kafana takma canım benim hiç göğüsle alakalı bi belirtim olmadı halada yok içini ferah tut bu anlarının da tadını çıkar

Aynen canım maşallah pozitiflere yok kız gelmedi ama agresifim bugün yaklaşıyor gelmekte olan
Bende seni takip ediyorum histereskobi oldum cumartesi regli bekliyorum artık ama sayfanın enerjisi pozitif haberler maşallah bizede bulassin listeye bende girmek istiorum

Bende seni takip ediyorum histereskobi oldum cumartesi regli bekliyorum artık ama sayfanın enerjisi pozitif haberler maşallah bizede bulassin listeye bende girmek istiorum
Evet ya bak daha yeni güncelleme yaptım maşallahı var valla
Senin yaş kaç kaçıncı deneme onları yaz seni de ekleyim hemen transfer ekime kalır galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…