2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ya Maşallah bu nasıl güzel bir tablo oldu Rabbime şükürler olsun benim boşlukta doldu inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder Rabbim sonuc bekleyen tedaviye başlıcak tüm can arkadaşlarıma nasip etsin hepiniz duamdasınız

Aynen canım benim maşallah maşallah bizlerde sizleri takip edip hepimiz pozitif olalım inşallah
Evet korkmuştum ama geçti şükür temiz çıktı ondan senin arkandan geliyorum
Oo hadi gözün aydın minik mucizelerimize vesile olsun

Ben de transfer gününün akşamı uzanıyodum durup dururken karnıma kramp girdi baya sertti ama araştırdım embriyo tutunurken karında kramp oluyomuş o an tutunduğunu düşündüm niyeyse içime öyle doğdu sonra 4. Erken testte de belirgin çıkınca acaba öyle miydi gerçekten diye düşündüm. Tek dikkatimi çeken şey o oldu bende de. Onun dışında göğüs ağrısı var başka hiçbir belirtim yok yani çok belirti arama bence hatta bi ara sivilcelerim çıktı adet olcakmışım gibi ama sonra geçti falan. Değişik yani onlara çok takılma

Te
merhaba canım tabi ki. aramıza hoşgeldin sağlıkla tutunsun bebiş
tewekkur ederim.Hepimizin bebekleri tutunsun bize inwAllah.Ben Azerbaycandan katiliyorum.bende atew yukseldi ilk gunden.37.2falan oluyordu ama dun gece 37.7bile oldu.o yuzden 37.5oldu wimdiden ilacimi icdimki yukselmesin.Birde progesteron ignesi cox canimi acitdi.wiwdi yeri kizardi.artik igne yapacak yer kalmadi.doktor ignemi proluton depot ile degiwtirdi haftada bir kere.4cu gunden test yapiyorumcok silik duman gibi goruyorum amma kuruduktan sonra cox az belirginlewiyor. Bawkasi baksa onu bile gormez ama ben gormekmi istiyorim acaba goruyorumne duwunuyorsunuz durumumla ilgili?)))

Benım de transferde tam 1 gun sonra 10 sn kadar süren batma oldu, ben de acaba diye sevinmiştim. Su an benım de dudak cevresınde 4 5 tane sıvılcr cıktı minik minik, adet oalcagım zaman hep 1 tane cıkardı, sıvılcr yuzunden de umudum kırıldı, goguslerım de acımıyor ona da moral bozuyorum.. Ama kızların 500 kusur degerlerde bıle goguslerım acımıyprmus, o bıraz rahatlattı benı..

Ya kuşum belirtilere takılma benmde ilh gebelikte sadece 2.gun gece brz kramp olmustu baskada 0 belirti gebeydim ama 300-800 arttı gene belirti olmamıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…