- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.821
Hee sen histereskobiden korkuyordun dimi yazışmıştık seninle buradaEvet canım ekime kalır 33 yaş ilk deneme bu rahimde çizgi yüzünden iptal olmustu çizik atıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee sen histereskobiden korkuyordun dimi yazışmıştık seninle buradaEvet canım ekime kalır 33 yaş ilk deneme bu rahimde çizgi yüzünden iptal olmustu çizik atıldı
Ya Maşallah bu nasıl güzel bir tablo oldu Rabbime şükürler olsun benim boşlukta doldu inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder Rabbim sonuc bekleyen tedaviye başlıcak tüm can arkadaşlarıma nasip etsin hepiniz duamdasınız ❣Kaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme Eylül Pozitif I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 Ekim
Evet korkmuştum ama geçti şükür temiz çıktı ondan senin arkandan geliyorumHee sen histereskobiden korkuyordun dimi yazışmıştık seninle burada
Kurabişimm beni de ekle listeye yaş 30 7.deneme ama hala regl bekliyorrrinşallah herkese hamile emojisini koymak nasip olurHee sen histereskobiden korkuyordun dimi yazışmıştık seninle burada
Amin canim inşallah yarısı bitti bile guzel haberler alicaz ben inanıyorum
İnşallahh kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz içinGerçekten kafana takma canım benim hiç göğüsle alakalı bi belirtim olmadı halada yok içini ferah tut bu anlarının da tadını çıkar
Aynen canım benim maşallah maşallah bizlerde sizleri takip edip hepimiz pozitif olalım inşallahYa Maşallah bu nasıl güzel bir tablo oldu Rabbime şükürler olsun benim boşlukta doldu inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder Rabbim sonuc bekleyen tedaviye başlıcak tüm can arkadaşlarıma nasip etsin hepiniz duamdasınız ❣
Oo hadi gözün aydın minik mucizelerimize vesile olsunEvet korkmuştum ama geçti şükür temiz çıktı ondan senin arkandan geliyorum
İnşallah canım benim hepimiz hamiş çıkalım buradan seninde Ekim de oluyor o zaman dimi transferKurabişimm beni de ekle listeye yaş 30 7.deneme ama hala regl bekliyorrrinşallah herkese hamile emojisini koymak nasip olur
merhaba canım tabi ki. aramıza hoşgeldin sağlıkla tutunsun bebişMerhaba.8eylul transferim oldu.Benide araniz alirmisiniz?
Ben de transfer gününün akşamı uzanıyodum durup dururken karnıma kramp girdi baya sertti ama araştırdım embriyo tutunurken karında kramp oluyomuş o an tutunduğunu düşündüm niyeyse içime öyle doğdu sonra 4. Erken testte de belirgin çıkınca acaba öyle miydi gerçekten diye düşündüm. Tek dikkatimi çeken şey o oldu bende de. Onun dışında göğüs ağrısı var başka hiçbir belirtim yok yani çok belirti arama bence hatta bi ara sivilcelerim çıktı adet olcakmışım gibi ama sonra geçti falan. Değişik yani onlara çok takılmaÇok haklısın pozıtf dusunmelıyım ama işte , bazen ufak bi sancıdan bile mutlu oluyorum, bazen de sancı falan olmasa hani neredeler ben de şans mı var diyorum.. Ben de transfer gununu saymazsak 4 gun yattım, 5.gün işe basladım, 6 saat derse girdim bransım geregı hep ayaktayım bi de.. 2 günde tutunuyormus 5 gün embrıyoları ona guvenıyorum, bide baya yuksek doz progestan kullanıyorum
tewekkur ederim.Hepimizin bebekleri tutunsun bize inwAllah.Ben Azerbaycandan katiliyorum.bende atew yukseldi ilk gunden.37.2falan oluyordu ama dun gece 37.7bile oldu.o yuzden 37.5oldu wimdiden ilacimi icdimki yukselmesin.Birde progesteron ignesi cox canimi acitdi.wiwdi yeri kizardi.artik igne yapacak yer kalmadi.doktor ignemi proluton depot ile degiwtirdi haftada bir kere.4cu gunden test yapiyorumcok silik duman gibi goruyorum amma kuruduktan sonra cox az belirginlewiyor. Bawkasi baksa onu bile gormez ama ben gormekmi istiyorim acaba goruyorumne duwunuyorsunuz durumumla ilgili?)))merhaba canım tabi ki. aramıza hoşgeldin sağlıkla tutunsun bebiş
Benım de transferde tam 1 gun sonra 10 sn kadar süren batma oldu, ben de acaba diye sevinmiştim. Su an benım de dudak cevresınde 4 5 tane sıvılcr cıktı minik minik, adet oalcagım zaman hep 1 tane cıkardı, sıvılcr yuzunden de umudum kırıldı, goguslerım de acımıyor ona da moral bozuyorum.. Ama kızların 500 kusur degerlerde bıle goguslerım acımıyprmus, o bıraz rahatlattı benı..Ben de transfer gününün akşamı uzanıyodum durup dururken karnıma kramp girdi baya sertti ama araştırdım embriyo tutunurken karında kramp oluyomuş o an tutunduğunu düşündüm niyeyse içime öyle doğdu sonra 4. Erken testte de belirgin çıkınca acaba öyle miydi gerçekten diye düşündüm. Tek dikkatimi çeken şey o oldu bende de. Onun dışında göğüs ağrısı var başka hiçbir belirtim yok yani çok belirti arama bence hatta bi ara sivilcelerim çıktı adet olcakmışım gibi ama sonra geçti falan. Değişik yani onlara çok takılma
Yarına inşallah 4 gibi anca gidebilirim okul vs eşim gelene kadar bulur o saati.İnsallah akşam 6 gibi sonucu burdan paylaşacağım
Hayırlı olsun hoşgeldin sımsıkı tutunsun inşallahMerhaba.8eylul transferim oldu.Benide araniz alirmisiniz?
Agrasifim komplexliyim perdelerimi kaldırınca kedi gibiyimgeliyor geliyorr ben bile hissettimAynen canım maşallah pozitiflere yok kız gelmedi ama agresifim bugün yaklaşıyor gelmekte olan
Cox tewekkur ederim,sizin bebeyinizde inwAllahHayırlı olsun hoşgeldin sımsıkı tutunsun inşallah
Ya kuşum belirtilere takılma benmde ilh gebelikte sadece 2.gun gece brz kramp olmustu baskada 0 belirti gebeydim ama 300-800 arttı gene belirti olmamıstı :)Benım de transferde tam 1 gun sonra 10 sn kadar süren batma oldu, ben de acaba diye sevinmiştim. Su an benım de dudak cevresınde 4 5 tane sıvılcr cıktı minik minik, adet oalcagım zaman hep 1 tane cıkardı, sıvılcr yuzunden de umudum kırıldı, goguslerım de acımıyor ona da moral bozuyorum.. Ama kızların 500 kusur degerlerde bıle goguslerım acımıyprmus, o bıraz rahatlattı benı..