-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.881
Öylemi dersinLekelenme rahimi genişletmek için takılan şeylerden dolayı büyük ihtimalle ilk günden böyle negatif düşüncelere Kapılma . Bi kaç saat içinde ne embriyo bişey anlar ne senin vucüt
Yani embriyonun tutunup tutunamaması bi kaç saat içerisinde belli olmaz olsa bile vucüt bukadar hızlı tepki vermez . Rahim işlemlerden dolayı geriliyor . Rahimi gemişletmek için felan takılan şeylerden dolayı irite oluyor normal bu olan şey . Stres o kanamadan daha tehlikeli .Öylemi dersinson cümleni anlamadım kuzum
Hakşısın canım çok saol Allah razı olsunYani embriyonun tutunup tutunamaması bi kaç saat içerisinde belli olmaz olsa bile vucüt bukadar hızlı tepki vermez . Rahim işlemlerden dolayı geriliyor . Rahimi gemişletmek için felan takılan şeylerden dolayı irite oluyor normal bu olan şey . Stres o kanamadan daha tehlikeli .
Tabikide çok normal. Progestan kullanıyorsunuz muhtemelen vucütta artan birden fazla hormon işlem görmüş rahim var . ( ileriki günlerde devam ederse tutunma belirtiside diyorlar )Hakşısın canım çok saol Allah razı olsuniçimi eahatlattın peki sence kasık agrılarım normal i aşırı değil ama hafif var
Doğru çok teşekkğr ederim Allah razı olsun sendenTabikide çok normal. Progestan kullanıyorsunuz muhtemelen vucütta artan birden fazla hormon işlem görmüş rahim var . ( ileriki günlerde devam ederse tutunma belirtiside diyorlar )
Gönlünüzü ferahtutun ağlamayın stres yapmayınDoğru çok teşekkğr ederim Allah razı olsun senden
Müstecep beyın muayene ucretı ne kadar?Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
İki denemem Ankara da Medicana Hastanesi'nde oldu negatif ile.sonuclandi.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm
Maalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.Ay inşallah allah mucize verir kanda pozitif görürsünüz
Ya çok üzgünümMaalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Tamam canım eklerim benCatlak-kurabiye canimm ben de hep grupta aktifim ama liste de yokum yani bilgilerimi vermemisim simdi farkettim diğer yorumları okuyunca :)))
Yaş 29 3. Deneme muhtemelen transferim Ekim (rabbim nasip ederse insallahhh )bu eylül adetini bekliyorum histereskopi için. Umarım grubun şansı bana da şans getirir hamiş olurum diğer arkadaşlar gibi
Ne desem boş canımMaalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsinMaalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Ya bu oksapar çok yakıyo sen her gün nasıl dayanıyosunBenım fıtıller de dhaa fazla seninkinden, ben gunde 3 kere ikişer ikişer koyuyorum, oksapar hergun. Estrofem gunde 3 kere, program sabah aksam. Leucostım iğne hergun.. Telefondaki alarmları görsen
Amin inşallah canımAynen canım benim maşallah maşallah bizlerde sizleri takip edip hepimiz pozitif olalım inşallah
Oo hadi gözün aydın minik mucizelerimize vesile olsun
Allahım tedaviye gerek kalmadan evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..Maalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun diyelim ozamnEki Görüntüle 2916524 Eki Görüntüle 2916524 Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve 13.gün sizce var mı arkadaşlar
1 dk sonra gecıyor o da, progestan iğneler yüzünden kalçam beze oldu hep, otururken yatarken o daha cok acıyorYa bu oksapar çok yakıyo sen her gün nasıl dayanıyosun
iğne olunca hemn bol kolanyalı pamukla ovalayıp dağıtıyormusun cnm iğneyi1 dk sonra gecıyor o da, progestan iğneler yüzünden kalçam beze oldu hep, otururken yatarken o daha cok acıyor