- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.861
Zaten iğne yaptırmak ıcın acile gıdıcem, o sırada onu da verırım, acilde 1 bucuk saat sonra cıkıyor sonucBence de dayanamayız zaten kalkar kalkmaz hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten iğne yaptırmak ıcın acile gıdıcem, o sırada onu da verırım, acilde 1 bucuk saat sonra cıkıyor sonucBence de dayanamayız zaten kalkar kalkmaz hemen
Merhaba canım ben daha geçenlerde yaptırdım. Adetten sonra yapıldı anestezi veriliyor. Hiç korkulacak bir şey yok. Ağrı sadece ameliyat sonrası biraz olmuştu daha sonra olmadı. İnşallah temiz çıkar sonucunKızlar Selam , Histereskopi yaptıran var mı aranızda bilgi almak istiyorum biraz korkuyorum eğer bir şey çıkarsa diye ,
Benim 2 denemem oldu 2 si de düşükle sonuçlandı , 2 sinde de değer 1300 lerden bir anda 20 ye düştü doktor bu sebepten Histereskopi istedi şimdi adetin bitmesini bekliyorum gitmek için , siz ne zaman yaptırdınız adetten önce mi sonra mı , anestezi veriliyor mu , ben çok geriliyorum stres oluyorum anestezi ile oluyorsa çok iyi olur aslında ,
Bilgi rica ediyorum kızlar
Proluton depot vermişti bana iki tane. Birini transfer sonrası yaptılar diğerini de sen bi hafta sonra yaptırırsın demişlerdi ben bugün gittim acile o iğneyi vuruldum. Sen hangi iğneyi yaptırcan, cumartesi mi gidicen vurulmaya orayı tam anlamadım.Zaten iğne yaptırmak ıcın acile gıdıcem, o sırada onu da verırım, acilde 1 bucuk saat sonra cıkıyor sonuc
İnşallah canımHadi insallah güzel bi sayıyla gelirsin
Kuzu ben hergun progestan ıgne vuruluyorum, haftaıcı saglık ocağında, haftasonu acile gıdıyorum yaptırmak ıcın.. O sırada hcg de baktırırımProluton depot vermişti bana iki tane. Birini transfer sonrası yaptılar diğerini de sen bi hafta sonra yaptırırsın demişlerdi ben bugün gittim acile o iğneyi vuruldum. Sen hangi iğneyi yaptırcan, cumartesi mi gidicen vurulmaya orayı tam anlamadım.
Evet canım anestezi ile oluyo ve çok basit bir işlem. Ameliyat öncesi alttan bi ilaç alıyosun rahim genişlesin diye sonra uyutuyorlar seni kalkınca ayıldıktan sonra yürüye yürüye gidiyosun evine hiç korkcak bişey yok. Aynısını çatlak kurabiye de sormuştu o atlattı çok şükür şimdi sana hiç korkulcak bişey yok diyoKızlar Selam , Histereskopi yaptıran var mı aranızda bilgi almak istiyorum biraz korkuyorum eğer bir şey çıkarsa diye ,
Benim 2 denemem oldu 2 si de düşükle sonuçlandı , 2 sinde de değer 1300 lerden bir anda 20 ye düştü doktor bu sebepten Histereskopi istedi şimdi adetin bitmesini bekliyorum gitmek için , siz ne zaman yaptırdınız adetten önce mi sonra mı , anestezi veriliyor mu , ben çok geriliyorum stres oluyorum anestezi ile oluyorsa çok iyi olur aslında ,
Hee ilaçlar farklı o zaman baya. Ben her gün prolutex iğne iki günde bir de oksapar yapıyorum progestanı da günde 3 fitil olarak alıyorum. Bunların yanında estrofem, coraspin ve duphaston da var çok fazlalar ya mide sorunum yok allahtanKuzu ben hergun progestan ıgne vuruluyorum, haftaıcı saglık ocağında, haftasonu acile gıdıyorum yaptırmak ıcın.. O sırada hcg de baktırırım
Merhaba canım ben daha geçenlerde yaptırdım. Adetten sonra yapıldı anestezi veriliyor. Hiç korkulacak bir şey yok. Ağrı sadece ameliyat sonrası biraz olmuştu daha sonra olmadı. İnşallah temiz çıkar sonucun
Kızlar teşekkürler hepimizin için inşallah hayırlı olur kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırızEvet canım anestezi ile oluyo ve çok basit bir işlem. Ameliyat öncesi alttan bi ilaç alıyosun rahim genişlesin diye sonra uyutuyorlar seni kalkınca ayıldıktan sonra yürüye yürüye gidiyosun evine hiç korkcak bişey yok. Aynısını çatlak kurabiye de sormuştu o atlattı çok şükür şimdi sana hiç korkulcak bişey yok diyo
Benım fıtıller de dhaa fazla seninkinden, ben gunde 3 kere ikişer ikişer koyuyorum, oksapar hergun. Estrofem gunde 3 kere, program sabah aksam. Leucostım iğne hergun.. Telefondaki alarmları görsenHee ilaçlar farklı o zaman baya. Ben her gün prolutex iğne iki günde bir de oksapar yapıyorum progestanı da günde 3 fitil olarak alıyorum. Bunların yanında estrofem, coraspin ve duphaston da var çok fazlalar ya mide sorunum yok allahtan
Iki defa yaptırdım canım anesteziki oluyor adet bittikten 2 gun sonra oldum ikisini de farklı Doktor da oldum doktor çok önemli ilkinde hastaneyi ayağa kaldırdım bağırıp çağırdım agridan 3 defa ağrı kesici istedim ikinciyi yaptırdığım da ise çıktığında ağrı sancı en ufak bisey yoktu kanamada baslamaasaydi bisey yapmadan çıkardılar diycektim o kadar rahat geçti hemşire ağrı kesici getirdi istemiyorum ağrım yok dedi inşallah sende çok rahat atlatirsin benim ilkinde yazdığım seni korkutmasin çünkü o kadar histereskopj yapan gördüm benim gibi ağrılı olana denk gelmedimrabbim yüzünü guldursun inşallah canımKızlar Selam , Histereskopi yaptıran var mı aranızda bilgi almak istiyorum biraz korkuyorum eğer bir şey çıkarsa diye ,
Ahaha aynen bende bir gerginim adama çatıp duruyorum zaten bi gıcığım bu aralar 1saate gelir mahmıt abiler onları bekliyiiimmmHahha geç saatlerde Mahmut abiler geliyor
Onlar olmasa herifler var onları yeriz. Ben dedim benimkine bugün seni görmek istemiyorum oda git yat o zaman görmezsin diyor
Hahha sorma kız nasıl korkuyordum ameliyata girene kadar 4 kere wcye gittim hep korkudanEvet canım anestezi ile oluyo ve çok basit bir işlem. Ameliyat öncesi alttan bi ilaç alıyosun rahim genişlesin diye sonra uyutuyorlar seni kalkınca ayıldıktan sonra yürüye yürüye gidiyosun evine hiç korkcak bişey yok. Aynısını çatlak kurabiye de sormuştu o atlattı çok şükür şimdi sana hiç korkulcak bişey yok diyo
Ayy yazık mı bu adamlara acaba ya aman onlarda alıştı napsınlarAhaha aynen bende bir gerginim adama çatıp duruyorum zaten bi gıcığım bu aralar 1saate gelir mahmıt abiler onları bekliyiiimmm
Ben yeni yaptirdim 2 kez... dr rahim ici duzensizlikler var dedi polip varmis onu aldı. Anestezili bi işlem ne ağrı ne bir sızı hissediyorsun. Uyanınca kasiklarinda adet ağrısından daha az bir ağrı oluyor hepsi buKızlar Selam , Histereskopi yaptıran var mı aranızda bilgi almak istiyorum biraz korkuyorum eğer bir şey çıkarsa diye ,
Transfer sonrası ufak lekelenmeler olabilir.Kızlar ben bugun transfer oldum az önce lekelenmem oldu şu an cnım çok sıkıldı tutmadı mı yani
Adetten 3 gün sonra yapıldı diye hatırlıyorum benimkisi tanısal histeroskopiyi ( Almanyada her işleme anestezi yapmadıkları için tanısalda olduğu için anestesiziz yaptırdım . Su dolduruyorlar sonda taktırdınmı hiç daha önce? ona benziyor . Sonrasında’da adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor 30/40 dakikada geçiyor .Kızlar Selam , Histereskopi yaptıran var mı aranızda bilgi almak istiyorum biraz korkuyorum eğer bir şey çıkarsa diye ,
Lekelenme rahimi genişletmek için takılan şeylerden dolayı büyük ihtimalle ilk günden böyle negatif düşüncelere Kapılma . Bi kaç saat içinde ne embriyo bişey anlar ne senin vucütKızlar ben bugun transfer oldum az önce lekelenmem oldu şu an cnım çok sıkıldı tutmadı mı yani
Çok korkuyorum şu an az geldi ama gitmediler değilmi bendenTransfer sonrası ufak lekelenmeler olabilir.