- 21 Haziran 2013
- 210
- 248
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.741
evet...zaten ancak 12-14 arası karından belirir...çok minnak yani...Kızlar ilk kese görme olayı alttan muayene ile mi oluyor..
iyi de laf mıKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım
Yaaaaa ikizler geliyorO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Hadi inşallah canim senden de güzel haberler alırızyaa çok güzel benimde perşembe günkü değerim iyi çıkarsa haftaya çağırı sanırım
Sivasın nerden canım ? 5 gün mü yada 3 mü hayırlı gelsinlerHemşom benim yaevet canım çift transfer oldum
Hayırlı olsun ilaç etkisi olamaz çatlama iğnesi olmadıysanız hamilesinizHerkese merhaba bugün 9. Günüm progeston fitil kullanıyorum ve pazar günü de farklı bir iğne yaptım acaba ilaçların etkisi olabilir mi?
Amin inşallah canım benimiyi de laf mıpırıl pırıl hamişsin işte...Allah kucağına almayı nasip etsin herkese böyle değerler ve bebikolar versin
Çatlatmayı 14 gün önce almıştım.Ayy hiç ihtimal vermiyordum inşallah dediğiniz gibidirHayırlı olsun ilaç etkisi olamaz çatlama iğnesi olmadıysanız hamilesiniz
12 13 gün sürer çatlatma ama siz en iyisi kan verin bence hamilesiniz ama şimdi boş umutlandırmak istememÇatlatmayı 14 gün önce almıştım.Ayy hiç ihtimal vermiyordum inşallah dediğiniz gibidir
12 13 gün sürer çatlatma ama siz en iyisi kan verin bence hamilesiniz ama şimdi boş umutlandırmak istemem
Yurt dışındayım test tarihinden önce yaptırabileceğim bir yer yok maalesef12 13 gün sürer çatlatma ama siz en iyisi kan verin bence hamilesiniz ama şimdi boş umutlandırmak istemem
Ooo seni çok iyi anlıyorum bende çok ağladım ,eşimle çok kavga ettik boşanmak bile istedim . Şimdi tabiki gülüyorum neler neler yaptım evlilik cüzdanı bile çöpe attımBugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor
Haklısın canım bir düşüneyim bunu.Bulunduğum yerde iyi bir uzman bulabilirsem inşallahBak vallahi bende aynıydım 3 göüşmemi yapıcam yarın iple çekiuorum . 2 ci görüşmede bilinç altı terapisi yaptı ilk önce geçen seferki negatif i aldığındaki acıyo soruyor ve numaralandır dedi 8/9 demiştim çok çaresizce negatif aldığım dizlerimin üstüne çöküp ağladığımı an ve an yaşadım sonra bilinç altını rahatlattı ve terapi sonrası tekrar acıyı anlandırdığımda 1/2 derecedeydi beni rahatsız etmiyordu . Gerçekten çok ihtiyacı var insanın şu dönemde .
Anladım almanyadamısınız ? Burada öyle geneldeYurt
Yurt dışındayım test tarihinden önce yaptırabileceğim bir yer yok maalesef
Canım negatif o çok uzakta yakın bir çizgi çıkması gerek . İçin rahat olsunKızlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi içini açtım fotodaki gibi bu ne şimdi sabah öğlen tarlusal içtim sanırım testler yuzunden kafayı yiycem test yapanlar testi açıp baktınız mi hiç öyle çıkması normal mi
Ohhh içimi rahatlattı n canım ya bu an kafayı yiyecektim ilaç içtim diye neys o zaman sıkıntı yok ilaca devamCanım negatif o çok uzakta yakın bir çizgi çıkması gerek . İçin rahat olsun
Ahh evet Almanya’dayım.Ayy onu deneyim o zaman ama pazar günü yaptığım iğneden dolayı yaptığım testler pozitif çıktı muhtemelenAnladım almanyadamısınız ? Burada öyle geneldegece acile gidip çok bulantım var başım dmnüyor kan testi rica edebilirmihim dersennyapıyorlar
Gebelik testini ayrıca belirtiyim mi acile gidersemAnladım almanyadamısınız ? Burada öyle geneldegece acile gidip çok bulantım var başım dmnüyor kan testi rica edebilirmihim dersennyapıyorlar