- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.761
Amin inşallah canımİkimizinde transferi birbirne benziyor değerlerimizde yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımİkimizinde transferi birbirne benziyor değerlerimizde yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin hepiniz dualarimdasinizÇok güzel bir değer hayırlı olsun canım
Aynen gebelikten şüpheleniyorum de testim böyleydi de hatta biraz kanam oldu korkuyorum felan dersen yaparlar.Gebelik testini ayrıca belirtiyim mi acile gidersem
Yaaa inşallah canım sen hepimize uğurlu geldin ❣❣ Allah razı olsun hayırlı bir şekilde ilerler inşallah dün acaba burdan yarın pozitif haberini konuşurmuyuz dedim çok şükür nasip oldu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin ben diyorum ya bu topik uğurluYaaaaa ikizler geliyor ❤❤❤
Cok sevindim cookk
Masallah canim saglikla devamı gelsin inşallah
Bende transfer sonrası açıp oradaki çizgiyle mutlu olmuştum bi arkadaşım uyardı o değil diye insan umut ediyor normal canımOhhh içimi rahatlattı n canım ya bu an kafayı yiyecektim ilaç içtim diye neys o zaman sıkıntı yok ilaca devam
Koyulhisar canım sen? 5. Gün amin inşallahSivasın nerden canım ? 5 gün mü yada 3 mü hayırlı gelsinler
Sivastamı tedavini oldun canım ? Ben şarkışlaKoyulhisar canım sen? 5. Gün amin inşallah
Maşallah canım çatlama iğnesi etkisi degilse evet var inşallah hayırlı sonucu alırsın kandaHerkese merhaba bugün 9. Günüm progeston fitil kullanıyorum ve pazar günü de farklı bir iğne yaptım acaba ilaçların etkisi olabilir mi?
Yok hayır istanbulda oturuyorum burda tedavi gördümSivastamı tedavini oldun canım ? Ben şarkışla
Pazar günü içinde HCG olan iğneden yapmıştım muhtemelen o yüzden bu şekilde çıktı hayırlısı artıkMaşallah canım çatlama iğnesi etkisi degilse evet var inşallah hayırlı sonucu alırsın kanda
Teşekkürler kuzum iyi oldu söylediğin eski pozitif testimi de açıp baktım rengi bozulmuş ama onda da gördüm aynı çizgi vardı fark ediliyor daha önce hiç içini açıp bakmamistum o yüzden acaba mı dedim neyse rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahBende transfer sonrası açıp oradaki çizgiyle mutlu olmuştum bi arkadaşım uyardı o değil diye insan umut ediyor normal canım
Tranferin 9.gunu gece 12de kan testine gittim acil deki dr güldü bana kızım sabahı edemedibmi gecenin bu saati beta mı bakılır dediydi tüp bebek yaptırdığımı lekelenme olduğunu söylemiştim külliyen yalan adama ne diyeydim 7.8.gun idrarda pozitif gördüm 9.gun gecesi yaptığım tek çizgiydi mı diyeydimAnladım almanyadamısınız ? Burada öyle genelde gece acile gidip çok bulantım var başım dmnüyor kan testi rica edebilirmihim dersennyapıyorlar
Merhaba Yaş 27 Aynı doktorda 3.Deneme 5.gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer olacak 30 Eylül'deKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo)
Yaaa çok mutlu oldum adına sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı bize insallahsende ne sabırlı çıktın anacimben ölürdüm duramazdim meraktan allahım negatifsiz ilerlemeyi nasip etsin inşallah topiğeO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Canım almanyada gece gitmesse acil almaz aile hekimine neden gitmedin diye kafa ütülüyorlar ondan biz gece gitmek zorundayızTranferin 9.gunu gece 12de kan testine gittim acil deki dr güldü bana kızım sabahı edemedibmi gecenin bu saati beta mı bakılır dediydi tüp bebek yaptırdığımı lekelenme olduğunu söylemiştim külliyen yalan adama ne diyeydim 7.8.gun idrarda pozitif gördüm 9.gun gecesi yaptığım tek çizgiydi mı diyeydim
Catlak-kurabiye canım listemize bir arkadaş daha eklenecekMerhaba Yaş 27 Aynı doktorda 3.Deneme 5.gün dondurulmuş embriyo 2 tane transfer olacak 30 Eylül'de
İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur güzel olur ben de yapmayacağım demiştim Hatta doktora da günü gelse bile biz stresten test yaptıramayız demiştim. Umarım minikler tutunur hiç bırakmaz bizleriGebelik görünüyor gözünüz aydın bende 9 unda transfer oldum dondurulmuş ama asla cesaret edemiyorum test yapmaya
Aynen gebelikten şüpheleniyorum de testim böyleydi de hatta biraz kanam oldu korkuyorum felan dersen yaparlar.
Ben transferden önce gittiğim acile aşırı ağrım vardı kasıklarda batma felan doktora şüphelendimi söyledim kan testi istedi sonuç negatif ve benim kistim varmış nurtopu gibi ama olsundu kanda net çıkar
Ya benim Almancam iyi değil eşime desem kanaması var filan de diye kesinlikle söyleyemez olmayan bir şeyi.Ahh ben konuşabilsem neler sallarımdaTranferin 9.gunu gece 12de kan testine gittim acil deki dr güldü bana kızım sabahı edemedibmi gecenin bu saati beta mı bakılır dediydi tüp bebek yaptırdığımı lekelenme olduğunu söylemiştim külliyen yalan adama ne diyeydim 7.8.gun idrarda pozitif gördüm 9.gun gecesi yaptığım tek çizgiydi mı diyeydim
İyiyim canım okula basladım dun, biraz ayakta kalınca kuyruk sokumum acıyor, ufak sancılar oluyor.. İnsallah bebiştendir diyorum.. Onun dısında gün sayıyorum, bi de benim göğüsler acımıyor ona canım sıkılıyor, sadece ucunda ufak bir hassasiyet varSohrab nasılsın cnm nasil gidiyor iyimisin
Canım bunlar bızım sınavımız, inan bana mükafatımız cok kıymetli olcak ben de cok uzuluyorum, pıtır pıtır doguran insanlara o kadar özeniyordum ki.. Ama onlar da ellerindeki in kıymetini bilmiyorlar... Tüp bebek annesi olmak gercekten ayrıcalık.Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor