2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aslında aklıma geliyor bazen destek almak gercekten fayda ediyor mu ? Kafamda ki düşünceleri durduramıyorum
Bak vallahi bende aynıydım 3 göüşmemi yapıcam yarın iple çekiuorum . 2 ci görüşmede bilinç altı terapisi yaptı ilk önce geçen seferki negatif i aldığındaki acıyo soruyor ve numaralandır dedi 8/9 demiştim çok çaresizce negatif aldığım dizlerimin üstüne çöküp ağladığımı an ve an yaşadım sonra bilinç altını rahatlattı ve terapi sonrası tekrar acıyı anlandırdığımda 1/2 derecedeydi beni rahatsız etmiyordu . Gerçekten çok ihtiyacı var insanın şu dönemde .

nasip canım inşallah hayırlısı bakalım ikiz olma ihtimali var dedi doktorum ama tek gebelik olmasını istiyor riskten dolayı nasip artik sendemi sivaslısın yoksa
Evet riskler var ama inşallah çok sağlıklı ilerler bencede ikiz çift yumurta mı transfer oldun ? ( evet canım bende sivaslıyım )

Gebelik görünüyor gözünüz aydın bende 9 unda transfer oldum dondurulmuş ama asla cesaret edemiyorum test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…