- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.701
Peki benim daha transfer olmdan böyle olmam. HahahAyyy aynı ben
Hiç normal değilizPeki benim daha transfer olmdan böyle olmam. Hahah
senin ne suçun günahın olabilir ki...bir forumları okusan baksan,bize neler söylendi,neler yapıldı...bebek eşyaları mı almadılar (hadi artık yapın gibisine) tanımadığım insanlara mı aratmadılar,sizin kaç yıl oldu demek için (nikah hocasıydı)Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor
Çok düşünme oraya odaklanma başka şeyler düşün olacağı varsa oluyo zaten. Transfer esnasında sadece 5 dk yatırdılar beni sonra kalkıp tuvalete gidip hemen hazırlanabilirsiniz dediler ben orda saldım zaten. Öncesinde neler okumuştum burda 2 saat yatmalar sonda bağlatmalar falan. Hatta transferden sonra eve geldim hiç yatmadım bile canım kek istedi mutfağa girdim yemek yaptım sadece ağır kaldırmadım bi de yukarıdaki raflara uzanmadım. Stres çok kötü bişey. Bi de olumsuzu düşünme hiç negatifi çağırma pozitif diye düşün çok etkiliyoYaa boyle pozitif haberler umut oluyor bana da, bazen oldu bu sefer diyorum, bazen de içimd ebi boşluk oluyor, herhalde yine olmadı dıyorum, duygularım karman çorman
Bilmiyorum canım ya ben acaba kötü kalpli miyim? İnsanları kıskanıyorum mu sonuçta Allah'ın verdiği evlat ama kafam allak bullak.Ya tutmazsa yine diye o kadar korkuyorum kicnm bu sorunu yaşayan dünyada sadece siz olsanız belki bunları demekte haklısın ama bak hepimizin ayrı ayrı sağlık sorunları var bir sebepten veya sebepsiz çocuğumuz olmuyor böyle inişler çıkışlar yaşaman normal ama tedavi sürecini bu psikolojin olumsuz etkiler lütfen moralini bozma Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki beni unutmasınlar hatırlasınlar diye bilmediğimiz ne dertler ne sıkıntılar var halimize elhamdülillah Allahım dermansız dert vermesin
İşte bunu kabullenemedim 2 yıldır , evet inançlıyım ama sözde sadece..Benim bu kafaya gelmem ne kadar sürecek acabasenin ne suçun günahın olabilir ki...bir forumları okusan baksan,bize neler söylendi,neler yapıldı...bebek eşyaları mı almadılar (hadi artık yapın gibisine) tanımadığım insanlara mı aratmadılar,sizin kaç yıl oldu demek için (nikah hocasıydı)kapıyı silen kadın bile geldi "hadi ama" dediler...ohooo daha anlatamadığım neler var...geç oldu ama önce BEN kendim kabullendim bunun bir kusur,hata olmadığını...yıprandım,en ağır ateşlerde piştik biz zavallı eşimle...bir ara yolumu ayırmaya karar verdim (ne dinlicem bu delileri benim canım kıymetli dedim) ...sonra neyse ilkinde tuttuda sustular,ha tutmasaydı da susmasalardı nolcaktı? kendimi mi suçlayacam Allah böyle yarattı napim derim yani ama bu kafaya kolay gelmedim tabii...kanser olsanız Allahım neden bize bunu reva gördün dermisiniz,demessiniz bu hastalık sonuçta kimse davet etmez ki...covidde olduk,ama ölmedik,yakınlarımızdan ölen oldu... onlar bize ayyy bunlar yaşıyo benim anne babamın suçu neydi öldüler dememişlerdir sanırım...
Psikolojik destek almayı düşündünüz mü ? Ben öyle kabullenmeye başladımİşte bunu kabullenemedim 2 yıldır , evet inançlıyım ama sözde sadece..Benim bu kafaya gelmem ne kadar sürecek acabaBenimde ikinci de tuttu ama düşük oldu bu üçüncü olacak bilmiyorum hayırlısı Olsun
Adet söktürücý ilaç canım 2 gun gecikti ama adet belirtileri var bekliyim bugünde sökülmezse kullanacamBen o kuruma çizgisini de hiç görmedim kız,ertesi gün bile baktığımda koca çizgi bana bakıyor oluyor
Tarlusalı bilemedim canım Dr kullan demiş o zaman sıkıntı olmaz ama çok mu gecikme oldu. Yok mu hiç belirti
Ya kuzum eşimin işi dolayısıyla bizim için 1 gun bil e kıymetli yanı eşimin yurtdışı sezonu açılıyor sezon açılınca izin alması büyük sıkıntı olacak zaten önceki tedavi de de son dakika kıl payı adetim geldi de izin alabikdiyemin ederim benimde aklıma geldiadet gelsin diye...ama bir tarafım boşver,doğal olsun da diyor (not: doktora falan sormadım sakın yanlış yönlendirme şeklinde algılanmasın)
Allah razı olsun sizden hepinizdenbol bol ya Musavvir esması çekin...transfer esnasında inşAllah Allah herkesin muradını versin...hem kalabalığız burda hatta hep beraber çekelim sana enerji,hayır gelsin
İnşallah hepimiz içinGayet net görünüyor ikinci çizgi hadi bakalım güzel haberlere vesile olsun
inşallah cnm sen kese görmeye ne zaman gidiceksin gün verdiilermi tekrar kan vericekmisinEndiselenme canim benim inşallah minnoslarimiz bizimle
Haftaya sali gidicem cnm inşallahinşallah cnm sen kese görmeye ne zaman gidiceksin gün verdiilermi tekrar kan vericekmisin
Aslında aklıma geliyor bazen destek almak gercekten fayda ediyor mu ? Kafamda ki düşünceleri durduramıyorumPsikolojik destek almayı düşündünüz mü ? Ben öyle kabullenmeye başladım
Hayırlı olsun canım çok güzel artışKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım