2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aslında aklıma geliyor bazen destek almak gercekten fayda ediyor mu ? Kafamda ki düşünceleri durduramıyorum
Bak vallahi bende aynıydım 3 göüşmemi yapıcam yarın iple çekiuorum . 2 ci görüşmede bilinç altı terapisi yaptı ilk önce geçen seferki negatif i aldığındaki acıyo soruyor ve numaralandır dedi 8/9 demiştim çok çaresizce negatif aldığım dizlerimin üstüne çöküp ağladığımı an ve an yaşadım sonra bilinç altını rahatlattı ve terapi sonrası tekrar acıyı anlandırdığımda 1/2 derecedeydi beni rahatsız etmiyordu . Gerçekten çok ihtiyacı var insanın şu dönemde .

😍😍😍 nasip canım inşallah hayırlısı bakalım ikiz olma ihtimali var dedi doktorum ama tek gebelik olmasını istiyor riskten dolayı nasip artik 🤲🤭 sendemi sivaslısın yoksa 😍
Evet riskler var ama inşallah çok sağlıklı ilerler bencede ikiz çift yumurta mı transfer oldun ? ( evet canım bende sivaslıyım )

Kızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınız🙏🏻 Sizce var mıdır bebişlerim benimle midir
Gebelik görünüyor gözünüz aydın 🙏 bende 9 unda transfer oldum dondurulmuş ama asla cesaret edemiyorum test yapmaya🤦🏻‍♀️

X