- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.721
O zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak vallahi bende aynıydım 3 göüşmemi yapıcam yarın iple çekiuorum . 2 ci görüşmede bilinç altı terapisi yaptı ilk önce geçen seferki negatif i aldığındaki acıyo soruyor ve numaralandır dedi 8/9 demiştim çok çaresizce negatif aldığım dizlerimin üstüne çöküp ağladığımı an ve an yaşadım sonra bilinç altını rahatlattı ve terapi sonrası tekrar acıyı anlandırdığımda 1/2 derecedeydi beni rahatsız etmiyordu . Gerçekten çok ihtiyacı var insanın şu dönemde .Aslında aklıma geliyor bazen destek almak gercekten fayda ediyor mu ? Kafamda ki düşünceleri durduramıyorum
Ooooo ikizker geliyorrrrrrrr ( hemşerim 58 hamilee )O zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Yasa maşallah çok güzel sağlıkla ilerlesinO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
nasip canım inşallah hayırlısı bakalım ikiz olma ihtimali var dedi doktorum ama tek gebelik olmasını istiyor riskten dolayı nasip artik sendemi sivaslısın yoksaOoooo ikizker geliyorrrrrrrr ( hemşerim 58 hamilee )
Amin inşallah Allah razı olsun canım Rabbim hepinize hayırlısı ile yaşatsın ❣Yasa maşallah çok güzel sağlıkla ilerlesin
Evet riskler var ama inşallah çok sağlıklı ilerler bencede ikiz çift yumurta mı transfer oldun ? ( evet canım bende sivaslıyım )nasip canım inşallah hayırlısı bakalım ikiz olma ihtimali var dedi doktorum ama tek gebelik olmasını istiyor riskten dolayı nasip artik sendemi sivaslısın yoksa
yaa çok güzel benimde perşembe günkü değerim iyi çıkarsa haftaya çağırı sanırımHaftaya sali gidicem cnm inşallah
Tekrar kan vermicem istemediler
yaa süper cnm tebrik ederim kaçıncı gündü senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydiO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Gebelik görünüyor gözünüz aydın bende 9 unda transfer oldum dondurulmuş ama asla cesaret edemiyorum test yapmayaKızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınız Sizce var mıdır bebişlerim benimle midir
Hemşom benim ya evet canım çift transfer oldumEvet riskler var ama inşallah çok sağlıklı ilerler bencede ikiz çift yumurta mı transfer oldun ? ( evet canım bende sivaslıyım )
Allah razı olsun canım 13. Günüm bugün 1 eylül transfer olmuştum 5. Gün çift embriyoyaa süper cnm tebrik ederim kaçıncı gündü senin kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç taneydi
Çok sevindim canım benim gözün aydın saglikla ilerler inşallahO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
İkimizinde transferi birbirne benziyor değerlerimizde yakın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canımAllah razı olsun canım 13. Günüm bugün 1 eylül transfer olmuştum 5. Gün çift embriyo
Allah razı olsun canım amin inşallah darısı sizlere hayırlısı ileÇok sevindim canım benim gözün aydın saglikla ilerler inşallah
Çok güzel bir değer hayırlı olsun canımO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririzHoşgeldin canım listeye ekledim güzel haberlere vesile olsun