2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok haklısın pozıtf dusunmelıyım ama işte , bazen ufak bi sancıdan bile mutlu oluyorum, bazen de sancı falan olmasa hani neredeler ben de şans mı var diyorum.. Ben de transfer gununu saymazsak 4 gun yattım, 5.gün işe basladım, 6 saat derse girdim bransım geregı hep ayaktayım bi de.. 2 günde tutunuyormus 5 gün embrıyoları ona guvenıyorum, bide baya yuksek doz progestan kullanıyorum

Ya benim Almancam iyi değil eşime desem kanaması var filan de diye kesinlikle söyleyemez olmayan bir şeyi.Ahh ben konuşabilsem neler sallarımda
Ahahahhaa yaa kıyamam almanca olmayınca kötü oluyor ama zaten eşini çok çok kötü değilse almanca almıyorlar kendis anlatsın diyorlar canım . Yani biraz varsa mümkün olan senin girmen

cnm Allahın izniyle birşey olmaz ben nasibi varsa olucaktır ona inanıyorum yoksa herşey bahane 12 gün yatan arkadaşlar var ama olmayınca olmuyor malesef sadece elimizden geldikçe dikkatli olmaya çalışalım oda keşke dememek için inşallah sende güzel haberi vericeksin bize

Insallah o kadar istiyorum ki burda ben de pozıtifım demeyi

Valla canım benimde 8. gün negatif çıktı.Bugün 10. gün yine tekrar edeceğim artış olmamışsa benden ilk negatif gelecek:)

Kızlar iki saat sonra transferim var lütfen dua edin bana inşallah tutunurlar sımsıkı
İnşallahh sağlıkla tutunsunlar sağlıkla ilerlesin canım
kızlar günaydın bugün 12.günüm sabah tuvalette biraz ıkındım gibi oldu birşey olmuşmudur sizce çok moralim bozuldu
Bişey olmamıştır canım kayısı yemeyi ihmal etme
Kızlar kahveyi napıyosunuz ? Ben her sabah 1 kupa içiyorum vallaha . Geçen transfer süreci içmemiştim
Ben uzun zamandır içmiyorum canım sadece geçen dayanamadım 1 fincan içtim. Ama bu dönem biraz uzak kalmak gerekiyor
O zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
Oy Oyyy Allahımm bu ne güzel haber gözün aydın canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririz
İnşallahh canımm hep birlikte
Catlak-kurabiye canım listemize bir arkadaş daha eklenecek
Tamam canım benim not aldım bir kaç arkadaş daha var akşam açıcam inşallah pcyi

İnşallahh sağlıkla artmıştır canım güzel haberler gelir inşallah
Canım şuan işteyim.Eve geçerken bir kan testi vericem ama artık hiç ümidim yok çünkü erken gebelik testinde silik çizgi bile çıkmıyor.Hayırlısı diyeceğiz artık.Az çokta deneyimli olduğum için tahminim pek boşa çıkmaz.Allahım sizlere nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım amin inşallah Allahın izniyle sizlerde pozitifi görüceksiniz dualarım hepinizle hayırlısı ile bu duyguyu sizlerde yaşayın ❣❣❣ sabrın sonu selametmis çok şükür Rabbime

Canim birbirimize uğurlu geldik dualarimiz karşılıklı biliyorsun ❤
Sirada keseydi kalp atışını derken rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canim çok yorma kendini otur dinlen sürekli az kaldi hadi hayırlısı
Kendinde belirti arayip strese girme

Goguslere takılma canım benimde hic acımadı belirti arama içini ferah tut Rabbimin izniyle hayırlı haberi alırsın Inşallah

Amin canım benim darısı sizlere Allah razı olsun

Canim birbirimize uğurlu geldik dualarimiz karşılıklı biliyorsun ❤
Sirada keseydi kalp atışını derken rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen ben buranın uğuruna birbirimize ettiğimiz dualara çok inandım Rabbime binlerce kere şükürler olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…