- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.781
Çok haklısın pozıtf dusunmelıyım ama işteÇok düşünme oraya odaklanma başka şeyler düşün olacağı varsa oluyo zaten. Transfer esnasında sadece 5 dk yatırdılar beni sonra kalkıp tuvalete gidip hemen hazırlanabilirsiniz dediler ben orda saldım zaten. Öncesinde neler okumuştum burda 2 saat yatmalar sonda bağlatmalar falan. Hatta transferden sonra eve geldim hiç yatmadım bile canım kek istedi mutfağa girdim yemek yaptım sadece ağır kaldırmadım bi de yukarıdaki raflara uzanmadım. Stres çok kötü bişey. Bi de olumsuzu düşünme hiç negatifi çağırma pozitif diye düşün çok etkiliyo
Canım 10.günü bekle,rabbim ol der olur..bugün transferin 8. günü sabah idrar testi yaptım bende tek çizgiydi moralim bozulduişe gelmek zorundayım bi de geldim ama kafa başka yerde beden başka yerde üzgün mutsuz umutsuz kalakaldım
Ahahahhaa yaa kıyamam almanca olmayınca kötü oluyor ama zaten eşini çok çok kötü değilse almanca almıyorlar kendis anlatsın diyorlar canım . Yani biraz varsa mümkün olan senin girmenYa benim Almancam iyi değil eşime desem kanaması var filan de diye kesinlikle söyleyemez olmayan bir şeyi.Ahh ben konuşabilsem neler sallarımda
cnm Allahın izniyle birşey olmaz ben nasibi varsa olucaktır ona inanıyorum yoksa herşey bahane 12 gün yatan arkadaşlar var ama olmayınca olmuyor malesef sadece elimizden geldikçe dikkatli olmaya çalışalım oda keşke dememek için inşallah sende güzel haberi vericeksin bizeÇok haklısın pozıtf dusunmelıyım ama işte, bazen ufak bi sancıdan bile mutlu oluyorum, bazen de sancı falan olmasa hani neredeler ben de şans mı var diyorum.. Ben de transfer gununu saymazsak 4 gun yattım, 5.gün işe basladım, 6 saat derse girdim bransım geregı hep ayaktayım bi de.. 2 günde tutunuyormus 5 gün embrıyoları ona guvenıyorum, bide baya yuksek doz progestan kullanıyorum
Insallahcnm Allahın izniyle birşey olmaz ben nasibi varsa olucaktır ona inanıyorum yoksa herşey bahane 12 gün yatan arkadaşlar var ama olmayınca olmuyor malesef sadece elimizden geldikçe dikkatli olmaya çalışalım oda keşke dememek için inşallah sende güzel haberi vericeksin bize
Valla canım benimde 8. gün negatif çıktı.Bugün 10. gün yine tekrar edeceğim artış olmamışsa benden ilk negatif gelecek:)Canım önemli olan katlanması sıkma canını benim 10. Gün negatif çıktı 12. Gün tekrar vermem söylendi hiç umudum yok ama yarın yine kan vercem bakalım. İnşallah güzel artış olur bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
İnşallahh sağlıkla tutunsunlar sağlıkla ilerlesin canımKızlar iki saat sonra transferim var lütfen dua edin bana inşallah tutunurlar sımsıkı
Bişey olmamıştır canım kayısı yemeyi ihmal etmekızlar günaydın bugün 12.günüm sabah tuvalette biraz ıkındım gibi oldu birşey olmuşmudur sizce çok moralim bozuldu
Ben uzun zamandır içmiyorum canım sadece geçen dayanamadım 1 fincan içtim. Ama bu dönem biraz uzak kalmak gerekiyorKızlar kahveyi napıyosunuz ? Ben her sabah 1 kupa içiyorum vallaha . Geçen transfer süreci içmemiştim
Oy Oyyy Allahımm bu ne güzel haberO zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder
İnşallahh canımm hep birlikteTeşekkür ederim canım inşallah güzel haberler veririz
Tamam canım benim not aldım bir kaç arkadaş daha var akşam açıcam inşallah pcyi
İnşallahh sağlıkla artmıştır canım güzel haberler gelir inşallahValla canım benimde 8. gün negatif çıktı.Bugün 10. gün yine tekrar edeceğim artış olmamışsa benden ilk negatif gelecek:)
Canım şuan işteyim.Eve geçerken bir kan testi vericem ama artık hiç ümidim yok çünkü erken gebelik testinde silik çizgi bile çıkmıyor.Hayırlısı diyeceğiz artık.Az çokta deneyimli olduğum için tahminim pek boşa çıkmaz.Allahım sizlere nasip etsin inşallah.İnşallahh sağlıkla artmıştır canım güzel haberler gelir inşallah
Allah razı olsun canım amin inşallahYaaa çok mutlu oldum adınasağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı bize insallah sende ne sabırlı çıktın anacim ben ölürdüm duramazdim meraktan allahım negatifsiz ilerlemeyi nasip etsin inşallah topiğe
Canim birbirimize uğurlu geldik dualarimiz karşılıklı biliyorsun ❤Yaaa inşallah canım sen hepimize uğurlu geldin ❣❣ Allah razı olsun hayırlı bir şekilde ilerler inşallahdün acaba burdan yarın pozitif haberini konuşurmuyuz dedim çok şükür nasip oldu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin ben diyorum ya bu topik uğurlu
Canim çok yorma kendini otur dinlen sürekli az kaldi hadi hayırlısıİyiyim canım okula basladım dun, biraz ayakta kalınca kuyruk sokumum acıyor, ufak sancılar oluyor.. İnsallah bebiştendir diyorum.. Onun dısında gün sayıyorum, bi de benim göğüsler acımıyor ona canım sıkılıyor, sadece ucunda ufak bir hassasiyet var
Goguslere takılma canım benimde hic acımadı belirti arama içini ferah tut Rabbimin izniyle hayırlı haberi alırsın Inşallahİyiyim canım okula basladım dun, biraz ayakta kalınca kuyruk sokumum acıyor, ufak sancılar oluyor.. İnsallah bebiştendir diyorum.. Onun dısında gün sayıyorum, bi de benim göğüsler acımıyor ona canım sıkılıyor, sadece ucunda ufak bir hassasiyet var
Amin canım benim darısı sizlere Allah razı olsunİnşallahh sağlıkla tutunsunlar sağlıkla ilerlesin canım
Bişey olmamıştır canım kayısı yemeyi ihmal etme
Ben uzun zamandır içmiyorum canım sadece geçen dayanamadım 1 fincan içtim. Ama bu dönem biraz uzak kalmak gerekiyor
Oy Oyyy Allahımm bu ne güzel habergözün aydın canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallahh canımm hep birlikte
Tamam canım benim not aldım bir kaç arkadaş daha var akşam açıcam inşallah pcyi
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım belirti arama inşallah güzel haberi alırsın10 gun boyunca agrilar cekerken simdi ne gogus hassasiyeti kaldi ne kasik bel agrisi hic bsy hissetmiyorum. 2 gun sonra test gunum hayir olsun insallah
Aynen ben buranın uğuruna birbirimize ettiğimiz dualara çok inandım Rabbime binlerce kere şükürler olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağımıza aldığımız günleri de görürüzCanim birbirimize uğurlu geldik dualarimiz karşılıklı biliyorsun ❤
Sirada keseydi kalp atışını derken rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ay inşallah allah mucize verir kanda pozitif görürsünüzValla canım benimde 8. gün negatif çıktı.Bugün 10. gün yine tekrar edeceğim artış olmamışsa benden ilk negatif gelecek:)