2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

olmamıştır demi dün işe başladım kayısı falan yiyemedim sabahta kötü oldum perşembe kan vericem durup dururken stres yaptım :KK43:
Ooo kuzum okadaar millet nelee youyor bişey olmuyor eskilere baksana tarlada tapanda çalışan şimdi hamile olduğunu bilmeden neler neler yapanlar var ıkınmayla nolacak

İnşallah canım ❤️🤲🏻böyle hissetmen çok çok güzel
Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor 🥺

Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor 🥺
cnm bu sorunu yaşayan dünyada sadece siz olsanız belki bunları demekte haklısın ama bak hepimizin ayrı ayrı sağlık sorunları var bir sebepten veya sebepsiz çocuğumuz olmuyor böyle inişler çıkışlar yaşaman normal ama tedavi sürecini bu psikolojin olumsuz etkiler lütfen moralini bozma Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki beni unutmasınlar hatırlasınlar diye bilmediğimiz ne dertler ne sıkıntılar var halimize elhamdülillah Allahım dermansız dert vermesin

X