- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.681
Canım oabuzlık varsa kuru kaysı tavsiye ediyorum günde 4/5 adet yekızlar günaydın bugün 12.günüm sabah tuvalette biraz ıkındım gibi oldu birşey olmuşmudur sizce çok moralim bozuldu
olmamıştır demi dün işe başladım kayısı falan yiyemedim sabahta kötü oldum perşembe kan vericem durup dururken stres yaptımOlmamıştır kuzum merak etme çok şükür bak 12 gun geçti endiselenme stres yapma
Ooo kuzum okadaar millet nelee youyor bişey olmuyor eskilere baksana tarlada tapanda çalışan şimdi hamile olduğunu bilmeden neler neler yapanlar var ıkınmayla nolacakolmamıştır demi dün işe başladım kayısı falan yiyemedim sabahta kötü oldum perşembe kan vericem durup dururken stres yaptım
var cnm normalde yiyirdum dün işe başladım yanıma almamışımCanım oabuzlık varsa kuru kaysı tavsiye ediyorum günde 4/5 adet ye
Kabız olmaman lazım bol su iç.. az ıkınmaylada bisey olmazkızlar günaydın bugün 12.günüm sabah tuvalette biraz ıkındım gibi oldu birşey olmuşmudur sizce çok moralim bozuldu
Yok yok olmamıştır merak etme o öyle rahim agzinda durmuyor ki ıkınınca çıksın hadi bakalım persembeyede az kaldiolmamıştır demi dün işe başladım kayısı falan yiyemedim sabahta kötü oldum perşembe kan vericem durup dururken stres yaptım
Kuzum ben nescafeyi tamamen biraktim içmiyorumKızlar kahveyi napıyosunuz ? Ben her sabah 1 kupa içiyorum vallaha . Geçen transfer süreci içmemiştim
ben ne yiyor içiyorsam her süreçte de yedim içtim (alkol değil tabiiKızlar kahveyi napıyosunuz ? Ben her sabah 1 kupa içiyorum vallaha . Geçen transfer süreci içmemiştim
12 gün dikkat edip bugün böyle birşey olması inan çok üzdü beniKabız olmaman lazım bol su iç.. az ıkınmaylada bisey olmaz
ben içmiyorum cnm kansızlık var zaten oyüzden aramıyorum...Kızlar kahveyi napıyosunuz ? Ben her sabah 1 kupa içiyorum vallaha . Geçen transfer süreci içmemiştim
ayy inşallah cnm benim moral verdiniz saolunOoo kuzum okadaar millet nelee youyor bişey olmuyor eskilere baksana tarlada tapanda çalışan şimdi hamile olduğunu bilmeden neler neler yapanlar var ıkınmayla nolacak
yani okadar iğne ilaç kullanıyouz tutar sonuçta demi moral verdiniz canım benim saolun valllaYok yok olmamıştır merak etme o öyle rahim agzinda durmuyor ki ıkınınca çıksın hadi bakalım persembeyede az kaldi
Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyorİnşallah canımböyle hissetmen çok çok güzel
Bu dönemde bu kadar çok stres yapmamız gayet normal cnm sen evde test yapmadın mı neden bu kadar gerildin stres yaptin anlamadimyani okadar iğne ilaç kullanıyouz tutar sonuçta demi moral verdiniz canım benim saolun vallla
cnm bu sorunu yaşayan dünyada sadece siz olsanız belki bunları demekte haklısın ama bak hepimizin ayrı ayrı sağlık sorunları var bir sebepten veya sebepsiz çocuğumuz olmuyor böyle inişler çıkışlar yaşaman normal ama tedavi sürecini bu psikolojin olumsuz etkiler lütfen moralini bozma Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki beni unutmasınlar hatırlasınlar diye bilmediğimiz ne dertler ne sıkıntılar var halimize elhamdülillah Allahım dermansız dert vermesinBugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor
ben evde test yaptım dün kanda verdim sonucum pozitif ama sabah wcde zorladım sanki bebeklerim gidicek diye çok korktumBu dönemde bu kadar çok stres yapmamız gayet normal cnm sen evde test yapmadın mı neden bu kadar gerildin stres yaptin anlamadim
Endiselenme canim benim inşallah minnoslarimiz bizimleben evde test yaptım dün kanda verdim sonucum pozitif ama sabah wcde zorladım sanki bebeklerim gidicek diye çok korktum
Ayyy aynı benYaa boyle pozitif haberler umut oluyor bana da, bazen oldu bu sefer diyorum, bazen de içimd ebi boşluk oluyor, herhalde yine olmadı dıyorum, duygularım karman çorman