2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

teşekkürler :) biraz rahatladım sayenizde.

teşekkürler :) biraz rahatladım sayenizde.
yoo olanı bu...çok açık bir dürüstlükle (bazen sivri bi tarafım olsada) anlatıyorum,bildiğim buz dağının görünen kısmıdır,diğeri ise yaşadıklarım...ama herkese söylüyorum bangır bangır,üzülmeyi,zorlanmayı,yıpranmayı,göze alacaksınız sürece girdiyseniz...(yani sert gelmesin yazdığım şeyler,sadece kadınca bir uyarı)

Kesinlikle cok dogru her yazdiklarin her anlattiklarinin vallahi var eksigi yok yani

yaaa bana 5 yaşındaki kayınbiladelimin kızı geldi " bizim soyumuz senin yüzünden kuruyacakmış öle sölüyolar" dedi...bende bi şehzade veremezsem halim nice olur diye yıllarca o tedavi senin bu doktor benim gezdim ama evet kabul ediyorum ben bir APTALIMsonra bigün bişi oldu,çöpe attım eski Baharı ben...haa çocuk olmasaydı da böle olur muydum? olurdum...o zamanda çeker giderdim ne yani...kendimi üzdüğüm için kendimden özür diliyorum hâla...yazık günlerime,ağlamalarıma,paralara...neler yaşadım...nikah kıyan hocamız bile aradı yaa...hala bebek yok mu diye...adamı sokakta görsem tanımam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…