-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.581
Niye üzgünsün var gayet.yavas ilerliyordu idrara geç geçiyordur.Hic bozma moralini bebeğin seninleŞükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo amaakşama kan vercem
İnşallahBen fotoğraftada gayet net görüyorum iğnenin etkisi kalmaz bugüne bence hadi gözün aydın ya inşallah bebiştir o çizgi
Ben de öyle yapıcam, kanda pozitif cıkarsa idrar testi yaparımIdrarda görmem kanda çıkar belki bosuna kana kadar kendimi üzmüş olurum varsa yoksa en iyisi dedim hastanede öğrenmekaynen duramazdım alırdım
Maşallah direk tutmuş ki hemen bu kadar net çıktı3. Gün embriyosu 8. Günüm.Resimden daha net gözüküyor silik çizgi acaba ilaçların etkisi mi çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu.Ayy çok heyecanlandım ama 20 sine kadar test yaptıramıcam
Amin canım çok sağol Allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinMaşallah direk tutmuş ki hemen bu kadar net çıktıHayırlı olsun sağlıkla.ilerlesin inşallah
Ay ne bileyim hayatımda pek iyi şeyler olmuyor ya buna nasıl sevineceğimi bilemedimNiye üzgünsün var gayet.yavas ilerliyordu idrara geç geçiyordur.Hic bozma moralini bebeğin seninle
ayy canım benim çok saol darısı sizlere...Maşallah maşallah harika bir sonuç.İkizler mı geliyor ne
Yaş 33 5. Gün embriyosu. 31 ağustos transfer günüm dü. Benide ekleyebilirsinGözyaşım pıt
Aynen bende hatıra olsun diye yapıcam ❣Ben de öyle yapıcam, kanda pozitif cıkarsa idrar testi yaparım
Akşama kan vereceksin zaten.Artik sonra rahatlarsın inşallahAy ne bileyim hayatımda pek iyi şeyler olmuyor ya buna nasıl sevineceğimi bilemedimgaranticiyim biraz, kanda görmeden sevinemeyeceğim galibaa
Saklamalık iki tane yapalım da kavga etmesinler bu benım testim dıyeAynen bende hatıra olsun diye yapıcam ❣
Ay inşallah nasip olur mantıklı 2 tane yapmakSaklamalık iki tane yapalım da kavga etmesinler bu benım testim dıyeAllahım neler düşünüyorum nasıp et yarabbim
İnşallah inşallah ben bugün 4. YaptımSaklamalık iki tane yapalım da kavga etmesinler bu benım testim dıyeAllahım neler düşünüyorum nasıp et yarabbim
Evet evet sonra sevinicem inşallahAkşama kan vereceksin zaten.Artik sonra rahatlarsın inşallah
Ohh maşallahİnşallah inşallah ben bugün 4. Yaptım
teşekkürler :) biraz rahatladım sayenizde.anlatayım ben tecrübeliyim..
süreç acısız ondan sakın endişeniz olmasın ama ilaçlar sizi dalgalandırıyor biraz o da tabii kişilik hassasiyetinize bağlı bir durum...oyalanmak elzem.(amigurumi yapın) netfilşşşks izleyin...
şakayı geçeyim,transferiniz oldu sonra DOKTORUNUZ KAÇINCI GÜN DİYORSA O GÜN KAN TESTİ...
yoksa evde idrar derdi zaten
5 üzeriyse hamilesiniz...
iki gün devrilin yatın
sonra kan testi...katlanıyorsa hadi hayırlısı hamilesiniz...yine devrilin yatın,12.haftaya kadar ana babanızın bile bilmesine gerek yok...sorular sizi fazlasıyla gerer...
hiç istemeyiz ama baktınız negatif...sizin suçunuz değil,demek zamanı değil...maddi manevi toparlanır ve yeniden başlarsınız...(ağızdan çıktığı kadar kolay olmuyor negatifle yüzleşmek ama zaten bu işin içindeyseniz bunu göze almışsınız demektir.) biz ilk tedavide herkese söyledik telefonlar susmadı süreç zemberek oldu...şimdi frozen var denenecek inşAllah Allah'ın kulunun haberi yok...ne kaaa az insan o kaaa mutluluk...Allah herkese pozitifi ve kucağına almayı nasip etsin...transfer sonrası ise hayatınıza sadece yarım sa.ara veriyor klinikte dinleniyorsunuz o kadar...ya da DOKTOR ne kadar yat diyorsa o kadar...Nar yedim tutcak ayva yedim tutmadı masallarına da asla inanmayın...transfer sonrası gebelik kesinleşince normal bir gebeden hiçbir farkınız neyin yok...
yoo olanı bu...çok açık bir dürüstlükle (bazen sivri bi tarafım olsada) anlatıyorum,bildiğim buz dağının görünen kısmıdır,diğeri ise yaşadıklarım...ama herkese söylüyorum bangır bangır,üzülmeyi,zorlanmayı,yıpranmayı,göze alacaksınız sürece girdiyseniz...(yani sert gelmesin yazdığım şeyler,sadece kadınca bir uyarı)teşekkürler :) biraz rahatladım sayenizde.
Kesinlikle cok dogru her yazdiklarin her anlattiklarinin vallahi var eksigi yok yaniyoo olanı bu...çok açık bir dürüstlükle (bazen sivri bi tarafım olsada) anlatıyorum,bildiğim buz dağının görünen kısmıdır,diğeri ise yaşadıklarım...ama herkese söylüyorum bangır bangır,üzülmeyi,zorlanmayı,yıpranmayı,göze alacaksınız sürece girdiyseniz...(yani sert gelmesin yazdığım şeyler,sadece kadınca bir uyarı)