- 4 Kasım 2019
- 1.510
- 1.042
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.541
Canım gayet net görülüyor hemen kopkoyu çıkmıyor test içini ferah tut renklere takılmaŞükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo amaakşama kan vercem
İnşallahh canımm benimAman hep böyle gitsin bebişler sıkıca tutunsun annelerine
İnşallah kanda da iyi bi değer çıkar hepimiz bebişlere kavuşuruzCanım gayet net görülüyor hemen kopkoyu çıkmıyor test içini ferah tut renklere takılma
Amin inşallahİnşallah kanda da iyi bi değer çıkar hepimiz bebişlere kavuşuruz
2.deneme canımCanım senin kaçıncı denemeydi bu. Tabloda düzenleme yapıyrıum da
Hayrlı olsun cnm inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın burası cıvıl cıvıl çok şükür pozitif alan cokMerhaba kızlar.
Bir süredir takip ediyorum yazdıklarınızı.
Bi dolu Eylül transfer topiği gezdim ama en çok burayı sevdim.
Nisan topiğinden geliyorum ben, ilk tüp bebek denemem kürtajla sonuçlandı.
Şimdi tüm enerjimi topladım ve transfer hazırlıklarına başladım.
22 Eylül’deki kontrolüme bağlı olarak 27 Eylül’de çift transfer olacak nasipse.Pozitifi görenler için çoooooook sevindim, inşallah bize de nasip olur.
Tamm canımTamam canım benim ekliyorum hemen
İnşallahh sağlıkla tutunsunlar canım kolaylıklar dilerim transferinde sağlıcakla gelsin miniklerMerhaba kızlar.
Bir süredir takip ediyorum yazdıklarınızı.
Bi dolu Eylül transfer topiği gezdim ama en çok burayı sevdim.
Nisan topiğinden geliyorum ben, ilk tüp bebek denemem kürtajla sonuçlandı.
Şimdi tüm enerjimi topladım ve transfer hazırlıklarına başladım.
22 Eylül’deki kontrolüme bağlı olarak 27 Eylül’de çift transfer olacak nasipse.Pozitifi görenler için çoooooook sevindim, inşallah bize de nasip olur.
Listeyi gördün müHayrlı olsun cnm inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın burası cıvıl cıvıl çok şükür pozitif alan cok
İnşallah canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.Hayrlı olsun cnm inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın burası cıvıl cıvıl çok şükür pozitif alan cok
Liste müthiş.Listeyi gördün mügözümüz gönlümüz açılsın hepimiz müjdeler alalım inşallah
Gördüm aşko ne gzl olmuş maşallahListeyi gördün mügözümüz gönlümüz açılsın hepimiz müjdeler alalım inşallah
Evt ikincide artık bilinçli oluyor insan bende ilk denemde bebegımı kaybettim 17haftalıkken artık herşey nasip Allah bu sefer güzelini versin inşallahİnşallah canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.
Bu sefer daha bir heyecanlıyım, daha bir mutluyum nedense.
İlkinde biraz korku vardı, iğneler operasyon falan ne ile karşılaşacağımı bilemiyordum.
Bunda önümü görebildiğim için heralde daha rahatım.
İnşallahh hep pozitiflerle süslensin canım benim sen totem yapıp bu defa girmek istememiştin dimi o yüzden yazmadımListe müthiş.
Ellerine sağlık canım benim.
Yaa hadi gözün aydın canım benimkinden daha ses yok 1 hafta sonra falan olur galibaGördüm aşko ne gzl olmuş maşallahsenin misafir geldimi ben bugun oldum erken geldi
Evet canım.İnşallahh hep pozitiflerle süslensin canım benim sen totem yapıp bu defa girmek istememiştin dimi o yüzden yazmadıminşallah müjdelere vesile olsun