2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa hadi gözün aydın canım benimkinden daha ses yok 1 hafta sonra falan olur galiba yarın mı gidiyorsun doktora
evet yarın bakalm kan sonucları ultrason normal cıkarsa baslıcaz hayrlısı artık.stresli bir dönem atlattım inşlh hormonlar oynamamıstr yerınden

Evt ikincide artık bilinçli oluyor insan bende ilk denemde bebegımı kaybettim 17haftalıkken artık herşey nasip Allah bu sefer güzelini versin inşallah

Amin canım.
Kaybın için çok üzüldüm, benim de 9’du.
Nasip değilmiş, napalım.
Şimdi önümüze bakma zamanı.

Insallah güzel haber alırsin canim ümidini hiç kaybetme Allah diledikçe olmayacak şey yok . Rabbim dilemiş takdir etmiş olsun inşallah güzel haberlerini aliriz insallah canimm

Beni de ekler misiniz?ekimde transferimolucak nasipse benim eylul ayinda 23 adet yumurtam toplandi 15 tanesi kaliteli cikti 11 tanesi dollendi 3.gun doktor karari ile en kaliteli olanlardan 4 taneai donduruldu cunku 5.gune giderken bazen embriyo labarotuvarda etkilenebiliyormus kalan 7 tanede bugun 5.gun aradilar orta kalite olanlari biraktiklari icin gelisimi yavaslarmis ve 6.gune gitmesini bekliyceklermia ama sonuc olarak buyuk ihtimal 4.tane iyi kalitede 3.gun embriyom var sizce sansim nedir bu konida ?

Gözyaşım pıt

3. Gün embriyosu 8. Günüm.Resimden daha net gözüküyor silik çizgi acaba ilaçların etkisi mi çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu.Ayy çok heyecanlandım ama 20 sine kadar test yaptıramıcam

Eklentiler

• 17DCF7EA-6E26-4C85-AF20-3A61E36F19A9.png
    562,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 8C08742E-249D-4F4B-853D-7F2CDCFAAEBD.jpeg
    232,1 KB · Görüntüleme: 43
3. Gün embriyosu 8. Günüm.Resimden daha net gözüküyor silik çizgi acaba ilaçların etkisi mi çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu.Ayy çok heyecanlandım ama 20 sine kadar test yaptıramıcam
Ben fotoğraftada gayet net görüyorum iğnenin etkisi kalmaz bugüne bence hadi gözün aydın ya inşallah bebiştir o çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…