2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar size rapor kaç aylik verdiler?ben 6 ay biliyorum falan şimdi gittim eczane bana diyorlar rapor bir ay sadece . Nasıl olur böyle?yani 22.06-22.07 . 25 Haziran opu oldum ve sadece şimdi transfer olacam . Bu ne saçmalık

Son düzenleme:
Aminn nefesim sendende guzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum nasil yapmadın hala evde test ya inanamiyorum
Valla bende inanamıyorum nasıl dayandım inşallah yarın bu saattlerde bende sizin gibi güzel haberi almış olurum çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak valla

Kızlar merhabalar bugün ikinci beta testimi yaptırdım. 1200 lerde çıktı. Şükür kendi doktorum ilaçlarına devam et 10 gün sonra bir kadın doğum uzmanına git kese için dedi.. Normal bir süre mi acaba.. Bu arada her gün progestan iğnr oluyorum 1 kez.. 2 tane fitil akşamları.. Estrafem tablet sabah 2 akşam2. Folik asit coraspin ve duphaston günde bir tane. Ay ne çok ilaç içiyormuşum sizin de böyle devam etti mi acaba ilaçlar keseye kadar. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.

aynen,enikonu böylezaten şimdi gitsen dahi aynısını doktorda söyleyecek.

6 ay diye biliyorum bende canım
Aynen hem böyle birşey var yani haziranda rapor çıktı o zaman e nabızda baktım 6 ay falan rapor . Neyse sonra 2 adet rahim dinlendirme yaptım normalde ağustosta transfer olacak ama rahim tam temezlememiş iptal oldu . Eylüle düştü . Bende bügün eczanede bile adama bağardım çünkü estrofem ve devir 3 64tl istedi. Raporum var dedim hayır diyor siziniz rapor Temmuz’da bitti. Yazdırdı bile gösterdi . Şok oldum . Para önemli değil tabiki aldım ilaçları ama nasıl 1 ay tüp bebek rapor veriyorlar .eve geldim e nabıza girdim baktım evet 1 ay yazıyor. Hem kafamda 6 ay vardı çünkü hep korktum yeteşmicem transfer için

Canım Benimde 8. Gün 36 cıktı bugün 12. Gün 154 dr 2 gün sonra tekrarla dedi. 2 gün sonra sen tekrar test ver bakalım 2 katına cikicakmi
rakam değil,gün aşırı artma önemli...16-18 mi neydi benim kızımda...
16sında doktora gidicem bi de o gün yapılcak test. İnşallah artış iyi olur. Erkenden sevinmek istemiyorum ama bebiş varsa da boşuna kendimi üzmek istemiyorum çok karmaşıktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…