- 21 Haziran 2013
- 210
- 248
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.621
İnşallahh canımm benimEvet canım.
Nasıl hatırladın yaa, hayran kaldım valla.
Pozitifi görünce yazarız inşallah.
İnşallahh canımm benim hormonlar oynamasın sen gül oynaevet yarınbakalm kan sonucları ultrason normal cıkarsa baslıcaz hayrlısı artık.stresli bir dönem atlattım inşlh hormonlar oynamamıstr yerınden
Tabi ki eklerim hoşgeldinBeni de ekler misiniz?ekimde transferimolucak nasipse benim eylul ayinda 23 adet yumurtam toplandi 15 tanesi kaliteli cikti 11 tanesi dollendi 3.gun doktor karari ile en kaliteli olanlardan 4 taneai donduruldu cunku 5.gune giderken bazen embriyo labarotuvarda etkilenebiliyormus kalan 7 tanede bugun 5.gun aradilar orta kalite olanlari biraktiklari icin gelisimi yavaslarmis ve 6.gune gitmesini bekliyceklermia ama sonuc olarak buyuk ihtimal 4.tane iyi kalitede 3.gun embriyom var sizce sansim nedir bu konida ?
Tamam canım benim yaşımızda aynıymış kızEkle canım yaş 30 ilk deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu kan testi günü 18 eylül
Tamam canım benim sabah pc den düzenleme yapacağım tekrarCatlak-kurabiye
Benide ekle arkadaşım pozitif bulaşsın inşallah
26 yaş ilk deneme.
5.gün çift embriyo.
Transfer 3 Eylül.
Bugün kan vercem inşallah ama doktorun verdiği test tarihi 16 Eylül
İnşallahh canımm benim Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinCatlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Beni de ekleyin belki bana da nasip olur.
yaşım 38
3. denemem
2 adet 3 . gün(biri 7 hücreli ve biri 6 hücreliydi) ve 1 adet 2. gün( 4 hücreliydi) embriosu yani toplam 3 adet embrio konuldu
4 eylül transfer tarihim
16 eylül test tarihim
Oyy kıyamam sevinç gözyaşlarıGözyaşım pıt
Evet resimde baya net görünüyor hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin3. Gün embriyosu 8. Günüm.Resimden daha net gözüküyor silik çizgi acaba ilaçların etkisi mi çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu.Ayy çok heyecanlandım ama 20 sine kadar test yaptıramıcam
Ben henüz adet tarihi bekliyorum bakalımYaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunTabiki ekleyebilrsnz ben pek anlamıyorum ama sizde durumlar nasıl
Tamam canım benimTskler cnn. Yaşım 33 ilk deneme
Şifalar olsun canım hoşgeldinKızlar selam . Şimdi hastaneden çıktım 27 veya 29 transfer olacakmiş.Bana sadece estrofem verdiler günde 3 tane
1 ay geçerli canım bende rapor almıştım. Hatta transfer tarihi ertelenince doktoruma yazdım. Dedim hocam benim raporun süresi bitiyor transfer zamanı da yine pahalı ilaçlar olacak mı diye. Oda rapor zaten sadece transfer öncesi ilaçlar için dediKızlar size rapor kaç aylik verdiler?ben 6 ay biliyorum falan şimdi gittim eczane bana diyorlar rapor bir ay sadece . Nasıl olur böyle?yani 22.06-22.07 . 25 Haziran opu oldum ve sadece şimdi transfer olacam . Bu nesaçmalık
Önemli olan artış olması canım. Benim arkadaşım da düşük rakamla başladı hatta bi sonraki kan verdiğinde iki katı artışta olmamıştı kimyasal diye korktuk çok şükür öyle olmadı şuan sağlıkla ilerliyor. İnşallah seninkide sağlıkla ilerlesinCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Daha önce 2 gebelik kaybım olunca neye sevineceğimi bilemiyorum
@Missalice @NureellaCatlak-kurabiye @Elifff60
Y yesikoHurremmsultann
@SsevincliNefes0858
Tamam canım benim sabah güncelleme yapcam inşallahOlur tabi canım.. Yaşım 33. Bu ikinci denemem. 1 eylül transfer.. 5. Gün dondurulmuş embriyo.. Yumurta azlığıydı sorunum da.
Canımm bugun yaptın mı idrar testıEkle canım yaş 30 ilk deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu kan testi günü 18 eylül
Canım önemli olan katlanması sıkma canını benim 10. Gün negatif çıktı 12. Gün tekrar vermem söylendi hiç umudum yok ama yarın yine kan vercem bakalım. İnşallah güzel artış olur bebeğini sağlıkla alırsın kucağınaCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Y yesikoHurremmsultann
@SsevincliNefes0858
Stres yapma 2 gün sonra tekrar verCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Y yesikoHurremmsultann
@SsevincliNefes0858
2 gün sonra tekrar la canım inşallah artarak sağlıklı bir şekilde devam ederCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Y yesikoHurremmsultann
@SsevincliNefes0858
Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile devam edip kucağınada alırsın inşallahKızlar merhabalarbugün ikinci beta testimi yaptırdım. 1200 lerde çıktı. Şükür kendi doktorum ilaçlarına devam et 10 gün sonra bir kadın doğum uzmanına git kese için dedi.. Normal bir süre mi acaba.. Bu arada her gün progestan iğnr oluyorum 1 kez.. 2 tane fitil akşamları.. Estrafem tablet sabah 2 akşam2. Folik asit coraspin ve duphaston günde bir tane. Ay ne çok ilaç içiyormuşum sizin de böyle devam etti mi acaba ilaçlar keseye kadar. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Stres yapma canım tüp bebek için gittigin yerle bi konuş düzeltirler Rabbim kolaylık versin inşallahAynen hem böyle birşey var yani haziranda rapor çıktı o zaman e nabızda baktım 6 ay falan rapor . Neyse sonra 2 adet rahim dinlendirme yaptım normalde ağustosta transfer olacak ama rahim tam temezlememiş iptal oldu . Eylüle düştü . Bende bügün eczanede bile adama bağardım çünkü estrofem ve devir 3 64tl istedi. Raporum var dedim hayır diyor siziniz rapor Temmuz’da bitti. Yazdırdı bile gösterdi . Şok oldum . Para önemli değil tabiki aldım ilaçları ama nasıl 1 ay tüp bebek rapor veriyorlar .eve geldim e nabıza girdim baktım evet 1 ay yazıyor. Hem kafamda 6 ay vardı çünkü hep korktum yeteşmicem transfer için
Beni de ekle canım 35 yaşındayım ilk deneme 5 gün embriyo 4ab . Şuan 27-29 Eylül gözüküyorİnşallahh canımm benimyok kız itiraf edeyim hatırlama değil demin kimler listeye yazdırmak istemiş tek tek kontrol ederken gördüm
İnşallahh canımm benim hormonlar oynamasın sen gül oynagüzel haberlere vesile olacak inşallah gönlünü ferah tut
Tabi ki eklerim hoşgeldinşans, umut her daim vardır inşallah müjdelere vesile olsunlar
Tamam canım benim yaşımızda aynıymış kızben seni takip ede ede geliyorum önce histeroskopi sonra transfer
Tamam canım benim sabah pc den düzenleme yapacağım tekrarbulaşsın anam hepimize bulaşsın o pozitifler
İnşallahh canımm benim Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Oyy kıyamam sevinç gözyaşları
Evet resimde baya net görünüyor hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin
Ben henüz adet tarihi bekliyorum bakalım
Tamam canım benim
Şifalar olsun canım hoşgeldin
1 ay geçerli canım bende rapor almıştım. Hatta transfer tarihi ertelenince doktoruma yazdım. Dedim hocam benim raporun süresi bitiyor transfer zamanı da yine pahalı ilaçlar olacak mı diye. Oda rapor zaten sadece transfer öncesi ilaçlar için dedi
Önemli olan artış olması canım. Benim arkadaşım da düşük rakamla başladı hatta bi sonraki kan verdiğinde iki katı artışta olmamıştı kimyasal diye korktuk çok şükür öyle olmadı şuan sağlıkla ilerliyor. İnşallah seninkide sağlıkla ilerlesin
Tamam canım benim sabah güncelleme yapcam inşallah
Çok fazla alıntı oldu kusura bakmayınmesajları kaçırmak istemedim
22 .09 kontrol için gidecem sorucamStres yapma canım tüp bebek için gittigin yerle bi konuş düzeltirler Rabbim kolaylık versin inşallah
Tamam canım benimBeni de ekle canım 35 yaşındayım ilk deneme 5 gün embriyo 4ab . Şuan 27-29 Eylül gözüküyor
Evet evet okudum ama gerçekten çok saçmalık 1 ayda tüp bebek nasıl biterki???Tamam canım benimsana yazdığım diğer mesajı gördün mü. Raporla ilgili olanı
Aynen canım transfer zamanındaki ilaçları devlet ödüyor diye galiba bu şekilde.Evet evet okudum ama gerçekten çok saçmalık 1 ayda tüp bebek nasıl biterki???
Yaptım canım paylaştım burda aslında ama gerilerde kaldı sanırım gönderiyim tekrardanCanımm bugun yaptın mı idrar testı
Oooh cıkmısYaptım canım paylaştım burda aslında ama gerilerde kaldı sanırım gönderiyim tekrardanEki Görüntüle 2915799
Sadece ilaçları değilki yani fiyat da raporlu ve raporsuz farklı oluyorAynen canım transfer zamanındaki ilaçları devlet ödüyor diye galiba bu şekilde.
İşte benim şimdi transfer zamanı ama rapor temmuzda bittiAynen canım transfer zamanındaki ilaçları devlet ödüyor diye galiba bu şekilde.
Teşekkür ederim arkadaşlar önemseyip bilgi verdiğiniz için.. Allah razı olsun.Kızlar sizde ishal durumu var mı ilaçların böyle bir yan etkisi olabilir mi.. Ben transfer den 1 gün sonra çok feci ishal oldum. ( afedersiniz.) wc çıkamıyorum.. Bir sıkıntı olur mu sizce
Herkes aynısını demiş bende diyorum.onemli olan düzenli artış.Tup bebek diye deger yüksek olacak şartı mı var ben kızıma hamileliğimde (tüp bebek değildi) 2,4 le başladım çok yavaş artış olarak devam etti doğum da yaptım.Sonradna kaybetsem de sonuçta hamilligim ilerledi.Testin koyulasatikca değerin artıyordur yarın test yap diger gün kan ver o zaman netlesir herşey.Umarim seninle kalmaya devam ederCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Y yesikoHurremmsultann
@SsevincliNefes0858