2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet canım.
Nasıl hatırladın yaa, hayran kaldım valla.
Pozitifi görünce yazarız inşallah.
İnşallahh canımm benim yok kız itiraf edeyim hatırlama değil demin kimler listeye yazdırmak istemiş tek tek kontrol ederken gördüm
evet yarın bakalm kan sonucları ultrason normal cıkarsa baslıcaz hayrlısı artık.stresli bir dönem atlattım inşlh hormonlar oynamamıstr yerınden
İnşallahh canımm benim hormonlar oynamasın sen gül oyna güzel haberlere vesile olacak inşallah gönlünü ferah tut

Tabi ki eklerim hoşgeldin şans, umut her daim vardır inşallah müjdelere vesile olsunlar
Ekle canım yaş 30 ilk deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu kan testi günü 18 eylül
Tamam canım benim yaşımızda aynıymış kız ben seni takip ede ede geliyorum önce histeroskopi sonra transfer
Catlak-kurabiye
Benide ekle arkadaşım pozitif bulaşsın inşallah
26 yaş ilk deneme.
5.gün çift embriyo.
Transfer 3 Eylül.
Bugün kan vercem inşallah ama doktorun verdiği test tarihi 16 Eylül
Tamam canım benim sabah pc den düzenleme yapacağım tekrar bulaşsın anam hepimize bulaşsın o pozitifler
İnşallahh canımm benim Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Gözyaşım pıt
Oyy kıyamam sevinç gözyaşları
3. Gün embriyosu 8. Günüm.Resimden daha net gözüküyor silik çizgi acaba ilaçların etkisi mi çatlatma iğnesi yapalı 13-14 gün oldu.Ayy çok heyecanlandım ama 20 sine kadar test yaptıramıcam
Evet resimde baya net görünüyor hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun Tabiki ekleyebilrsnz ben pek anlamıyorum ama sizde durumlar nasıl
Ben henüz adet tarihi bekliyorum bakalım
Tskler cnn. Yaşım 33 ilk deneme
Tamam canım benim
Kızlar selam . Şimdi hastaneden çıktım 27 veya 29 transfer olacakmiş. Bana sadece estrofem verdiler günde 3 tane
Şifalar olsun canım hoşgeldin
Kızlar size rapor kaç aylik verdiler?ben 6 ay biliyorum falan şimdi gittim eczane bana diyorlar rapor bir ay sadece . Nasıl olur böyle?yani 22.06-22.07 . 25 Haziran opu oldum ve sadece şimdi transfer olacam . Bu ne saçmalık
1 ay geçerli canım bende rapor almıştım. Hatta transfer tarihi ertelenince doktoruma yazdım. Dedim hocam benim raporun süresi bitiyor transfer zamanı da yine pahalı ilaçlar olacak mı diye. Oda rapor zaten sadece transfer öncesi ilaçlar için dedi
Önemli olan artış olması canım. Benim arkadaşım da düşük rakamla başladı hatta bi sonraki kan verdiğinde iki katı artışta olmamıştı kimyasal diye korktuk çok şükür öyle olmadı şuan sağlıkla ilerliyor. İnşallah seninkide sağlıkla ilerlesin
Olur tabi canım.. Yaşım 33. Bu ikinci denemem. 1 eylül transfer.. 5. Gün dondurulmuş embriyo.. Yumurta azlığıydı sorunum da.
Tamam canım benim sabah güncelleme yapcam inşallah

Çok fazla alıntı oldu kusura bakmayın mesajları kaçırmak istemedim

Canım önemli olan katlanması sıkma canını benim 10. Gün negatif çıktı 12. Gün tekrar vermem söylendi hiç umudum yok ama yarın yine kan vercem bakalım. İnşallah güzel artış olur bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar sizde ishal durumu var mı ilaçların böyle bir yan etkisi olabilir mi.. Ben transfer den 1 gün sonra çok feci ishal oldum. ( afedersiniz.) wc çıkamıyorum.. Bir sıkıntı olur mu sizce

Maşallah canım sağlıkla hayırlısı ile devam edip kucağınada alırsın inşallah

Stres yapma canım tüp bebek için gittigin yerle bi konuş düzeltirler Rabbim kolaylık versin inşallah

Beni de ekle canım 35 yaşındayım ilk deneme 5 gün embriyo 4ab . Şuan 27-29 Eylül gözüküyor

Aynen canım transfer zamanındaki ilaçları devlet ödüyor diye galiba bu şekilde.
Sadece ilaçları değilki yani fiyat da raporlu ve raporsuz farklı oluyor Vallah çözemedim bu işi . Bi sonraki kontrole gidecem soracam. Estrofem normalde sgk karşılıktır mu?yoksa para ile alıyoruz?

Aynen canım transfer zamanındaki ilaçları devlet ödüyor diye galiba bu şekilde.
İşte benim şimdi transfer zamanı ama rapor temmuzda bitti Bende 6 ay takıldım işte haziranda opu oldum ve sadece şimdi transfer zamanı geldi . Yani 6 ay düşündüm var . Bizim hastanede da çok saçmalık şey . Yani ilk geldim doktor tamam demiş ilaçları yazdırdı biz gittik aldık para ile .ve rapor sadece opu günü da verdiler ve biz bu raporla gittik tekrar eczane ve fark geri aldık . Çok çok saçma hem devlet hastanesi bu

Herkes aynısını demiş bende diyorum.onemli olan düzenli artış.Tup bebek diye deger yüksek olacak şartı mı var ben kızıma hamileliğimde (tüp bebek değildi) 2,4 le başladım çok yavaş artış olarak devam etti doğum da yaptım.Sonradna kaybetsem de sonuçta hamilligim ilerledi.Testin koyulasatikca değerin artıyordur yarın test yap diger gün kan ver o zaman netlesir herşey.Umarim seninle kalmaya devam eder .Şimdiden strese girmeyin bebsinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…