2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar size rapor kaç aylik verdiler?ben 6 ay biliyorum falan şimdi gittim eczane bana diyorlar rapor bir ay sadece . Nasıl olur böyle?yani 22.06-22.07 . 25 Haziran opu oldum ve sadece şimdi transfer olacam . Bu ne 🤬 saçmalık

Son düzenleme:
Aminn nefesim sendende guzel haberleri sabırsızlıkla bekliyorum nasil yapmadın hala evde test ya inanamiyorum 😍
Valla bende inanamıyorum nasıl dayandım 😂😂 inşallah yarın bu saattlerde bende sizin gibi güzel haberi almış olurum çok heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak valla🤭🤭😍😍

Kızlar merhabalar 🥰 bugün ikinci beta testimi yaptırdım. 1200 lerde çıktı. Şükür 🙏 kendi doktorum ilaçlarına devam et 10 gün sonra bir kadın doğum uzmanına git kese için dedi.. Normal bir süre mi acaba.. Bu arada her gün progestan iğnr oluyorum 1 kez.. 2 tane fitil akşamları.. Estrafem tablet sabah 2 akşam2. Folik asit coraspin ve duphaston günde bir tane. Ay ne çok ilaç içiyormuşum 😂😂 sizin de böyle devam etti mi acaba ilaçlar keseye kadar. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Kızlar merhabalar 🥰 bugün ikinci beta testimi yaptırdım. 1200 lerde çıktı. Şükür 🙏 kendi doktorum ilaçlarına devam et 10 gün sonra bir kadın doğum uzmanına git kese için dedi.. Normal bir süre mi acaba.. Bu arada her gün progestan iğnr oluyorum 1 kez.. 2 tane fitil akşamları.. Estrafem tablet sabah 2 akşam2. Folik asit coraspin ve duphaston günde bir tane. Ay ne çok ilaç içiyormuşum 😂😂 sizin de böyle devam etti mi acaba ilaçlar keseye kadar. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
aynen,enikonu böyle💜zaten şimdi gitsen dahi aynısını doktorda söyleyecek.

6 ay diye biliyorum bende canım
Aynen hem böyle birşey var yani haziranda rapor çıktı o zaman e nabızda baktım 6 ay falan rapor . Neyse sonra 2 adet rahim dinlendirme yaptım normalde ağustosta transfer olacak ama rahim tam temezlememiş iptal oldu . Eylüle düştü . Bende bügün eczanede bile adama bağardım çünkü estrofem ve devir 3 64tl istedi. Raporum var dedim hayır diyor siziniz rapor Temmuz’da bitti. Yazdırdı bile gösterdi . Şok oldum . Para önemli değil tabiki aldım ilaçları ama nasıl 1 ay tüp bebek rapor veriyorlar .eve geldim e nabıza girdim baktım evet 1 ay yazıyor. Hem kafamda 6 ay vardı çünkü hep korktum yeteşmicem transfer için

Canım Benimde 8. Gün 36 cıktı bugün 12. Gün 154 dr 2 gün sonra tekrarla dedi. 2 gün sonra sen tekrar test ver bakalım 2 katına cikicakmi
rakam değil,gün aşırı artma önemli...16-18 mi neydi benim kızımda...
16sında doktora gidicem bi de o gün yapılcak test. İnşallah artış iyi olur. Erkenden sevinmek istemiyorum ama bebiş varsa da boşuna kendimi üzmek istemiyorum çok karmaşıktayım

X