2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ilkkez bir topikte ismimin karşısında hamile simgesi var @Catlak-kurabiye
Oyy inşallah buradan anneler topiğine de geçicez hep birlikte canım ne güzel bir his dimi Rabbim dağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Ya bi sürü hamiş haberi vardı şimdi onları bulmaya çalışıyorum tek tek

canım sağlıkla kucağına al inşallah. listeye eklememi ister misin

sonucum 863 çıkmış kızlar 2 eylül transfer tarihim 2 adet 5 .gün embriyosu konulmuştu
Ya maşallah ikizler geliyormu yoksa Allahım hayırlısı ile ilerlemeyi nasip etsin canım ben diyorum bu topik uğurlu diye inşallah yarın bende güzel haber verebilirim benim bebislerimde sımsıkı tutunmustur

Insallah canım valla burda güzel haberleri görünce daha da umutlanıyorum inşallah nasip olmuştur
Bende öyle ya çok iyi geliyor pozitif haberleri. İnşallah Rabbim eli emeği boş çevirmesin canım benim
Sen iyi dayandın kız test gününe kadar valla maşallah maşallah

Canım inan bende 4 senedir uğraşıyorum ve çoğu

İnşallah canım benimrabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.bugün zaten klinikten arayıp 16 sını beklememi söylediler.Değer artabilirmiş ama şiödilik negatif görünüyor dediler.Yalnız ialçları test günüme kadar düzenli bir şekilde kullanmamı söylediler.artık bekliyorum bende.bunları yazıyorum belki ilerde birilerine benim bu değerim eğer artarsa umut olur diye.benim gibi üzülmesin diye.

Kızlar yine ben bugün sabahtan kan testi yaptırdım sonuç 2,36.transferden sonra 8.günüm bugün.ve 2 adet 3. Gün embriosu ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.Sanırım negatif olduğu kesin dimi
Canim bence umut var gibi, çünkü 3. Ve 2. Gun embroyosu cok normal böyle çıkması ki 2 uzeri artmaya musait

Bende öyle ya çok iyi geliyor pozitif haberleri. İnşallah Rabbim eli emeği boş çevirmesin canım benim
Sen iyi dayandın kız test gününe kadar valla maşallah maşallah
Bugün 12. Günüm transferden sonra hic dışarı çıkmadım esimde almam kanda ögrenelim dedi kendime baştan söz verdim yapmıcam diye evde olsa belki dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…