2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sende durumlar nasıl canım lekelenmen kesildi mi devam ediyor mu
Şükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo ama akşama kan vercem

Eklentiler

• IMG_20210913_061108.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 33
Allahın izniyle artıcak değerin canım çok erken yapmana rağmen o değer çıktıysa ben inanıyorum artacak sen ilaçlarına devam et bırakma sakın ❣

Şükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo ama akşama kan vercem
Canım ama sanki biraz daha koyu gibi geldi bana. Bence de akşam kan ver yoksa bu testler sürekli aklında şüphe bırakacak. Gönlünü ferah tut inşallah orada seninledir bebeğin

Ay bu tablo ne güzel olmuş böyle aradaki boşluğu inşallah yarın bende pozitif olarak doldururum ❣❣

Allahın izniyle artıcak değerin canım çok erken yapmana rağmen o değer çıktıysa ben inanıyorum artacak sen ilaçlarına devam et bırakma sakın ❣
İnşallah canım.Mucizem olacak olursa.var ya şu yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum.sağolun varolun hepiniz.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Ay bu tablo ne güzel olmuş böyle aradaki boşluğu inşallah yarın bende pozitif olarak doldururum ❣❣
Ayy inşallah inşallah canım inan demin yazarken bende aynısını düşündüm bir elimde tel bi elimde pc tek tek cımbızla topluyorum kimler tabloya eklenmek istemişMune ablanın cımbızjndan sonra sıra benim cımbızda

İnşallahh sağlıkla artmaya devam etsin canım ilaçları düzenli kullanmaya devam et.
İnşallah canım.Bana burada nasıl destek oldunuz bir bilseniz.olmasa bile sizler sayesinde çok üzülmicem.rabbim hepinizden razı olsun.Güzel kalplerinize göre güzel güzel bebekler versin inşallah

Oyy maşallah valla en iyisi kan sonucu bak dışarı çıksan kesin alırdın duramazdın
Idrarda görmem kanda çıkar belki bosuna kana kadar kendimi üzmüş olurum varsa yoksa en iyisi dedim hastanede öğrenmek aynen duramazdım alırdım

Iyiki tanıdım sizi valla Allah hepinizden razı olsun yol arkadaşlarım ❣

Ya maşallah ikizler geliyormu yoksa Allahım hayırlısı ile ilerlemeyi nasip etsin canım ben diyorum bu topik uğurlu diye inşallah yarın bende güzel haber verebilirim benim bebislerimde sımsıkı tutunmustur
yaa inşallah canım evde test yaptınmı inşallah güzel haberi verirsin yarın dualarımız seninle evlatların tutunsun bırakmasın annelerini

İnşallah canım.Bana burada nasıl destek oldunuz bir bilseniz.olmasa bile sizler sayesinde çok üzülmicem.rabbim hepinizden razı olsun.Güzel kalplerinize göre güzel güzel bebekler versin inşallah
İnşallahh canımm Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin. Bazen ne demek gerek nasıl cümle kurmak gerek bilmiyor insan. Sadece Rabbimize sığınıp teslim oluyoruz bu kadar mücadelemizi, emeğimizi görüyor. Bunca hasretliğin vuslatı da olacaktır elbet minik mucizen seninledir inşallah canım

yarın transfer günün galiba canım Rabbim kolaylıklar versin sağlıkla tutunsunlar inşallah. listeye eklememi ister msin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…