2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sende durumlar nasıl canım lekelenmen kesildi mi devam ediyor mu
Şükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo ama 😔 akşama kan vercem

Eklentiler

• IMG_20210913_061108.jpg
    IMG_20210913_061108.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah canım benim🤲rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.bugün zaten klinikten arayıp 16 sını beklememi söylediler.Değer artabilirmiş ama şiödilik negatif görünüyor dediler.Yalnız ialçları test günüme kadar düzenli bir şekilde kullanmamı söylediler.artık bekliyorum bende.bunları yazıyorum belki ilerde birilerine benim bu değerim eğer artarsa umut olur diye.benim gibi üzülmesin diye.
Allahın izniyle artıcak değerin canım çok erken yapmana rağmen o değer çıktıysa ben inanıyorum artacak sen ilaçlarına devam et bırakma sakın ❣🌷

Şükür dünden sonra devam etmedi. Uzanıyorum sürekli. Bugün sabah test yaptım tekrar siliklik hiç koyulaşmıyo ama 😔 akşama kan vercem
Canım ama sanki biraz daha koyu gibi geldi bana. Bence de akşam kan ver yoksa bu testler sürekli aklında şüphe bırakacak. Gönlünü ferah tut inşallah orada seninledir bebeğin🥰🤲

Kaçıncı denemeniz ?

kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

ve nelere dikkat ediyorsunuz ?

@LadyNurr 'un hikayesi: benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .♥️ Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız ♥️
@Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda 😌 ve tüm diğer arkadaşlar .

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanı+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilirler. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
Nureella Nureella 30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)
@Hurremmsultann25 YaşEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@LadyNurr25 Yaş2. DenemeEylül (Çift Embriyo)
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@halleyyy36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@tupaaaaa32 Yaş2. DenemeEkim
Luna277 Luna277 26 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün Embriyosu)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Ay bu tablo ne güzel olmuş böyle 🤲😍 aradaki boşluğu inşallah yarın bende pozitif olarak doldururum 🤲🤲🤲❣❣🐣🐣

Allahın izniyle artıcak değerin canım çok erken yapmana rağmen o değer çıktıysa ben inanıyorum artacak sen ilaçlarına devam et bırakma sakın ❣🌷
İnşallah canım.Mucizem olacak olursa.var ya şu yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum.sağolun varolun hepiniz.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Ay bu tablo ne güzel olmuş böyle 🤲😍 aradaki boşluğu inşallah yarın bende pozitif olarak doldururum 🤲🤲🤲❣❣🐣🐣
Ayy inşallah inşallah canım inan demin yazarken bende aynısını düşündüm 🥰🥰 bir elimde tel bi elimde pc tek tek cımbızla topluyorum kimler tabloya eklenmek istemiş🤭🤭Mune ablanın cımbızjndan sonra sıra benim cımbızda 🤣🤣

İnşallahh sağlıkla artmaya devam etsin canım ilaçları düzenli kullanmaya devam et.🤲🤲
İnşallah canım.Bana burada nasıl destek oldunuz bir bilseniz.olmasa bile sizler sayesinde çok üzülmicem.rabbim hepinizden razı olsun.Güzel kalplerinize göre güzel güzel bebekler versin inşallah

Oyy maşallah valla en iyisi kan sonucu bak dışarı çıksan kesin alırdın duramazdın🤭🤭
Idrarda görmem kanda çıkar belki bosuna kana kadar kendimi üzmüş olurum varsa yoksa en iyisi dedim hastanede öğrenmek 😊 aynen duramazdım alırdım 😂

Ayy inşallah inşallah canım inan demin yazarken bende aynısını düşündüm 🥰🥰 bir elimde tel bi elimde pc tek tek cımbızla topluyorum kimler tabloya eklenmek istemiş🤭🤭Mune ablanın cımbızjndan sonra sıra benim cımbızda 🤣🤣
Iyiki tanıdım sizi valla Allah hepinizden razı olsun yol arkadaşlarım ❣💞💐

Ya maşallah ikizler geliyormu yoksa Allahım hayırlısı ile ilerlemeyi nasip etsin canım 🤲😍 ben diyorum bu topik uğurlu diye inşallah yarın bende güzel haber verebilirim benim bebislerimde sımsıkı tutunmustur 🤲🤲
yaa inşallah canım evde test yaptınmı inşallah güzel haberi verirsin yarın dualarımız seninle evlatların tutunsun bırakmasın annelerini :dua: :KK200:

İnşallah canım.Bana burada nasıl destek oldunuz bir bilseniz.olmasa bile sizler sayesinde çok üzülmicem.rabbim hepinizden razı olsun.Güzel kalplerinize göre güzel güzel bebekler versin inşallah
İnşallahh canımm Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin. Bazen ne demek gerek nasıl cümle kurmak gerek bilmiyor insan. Sadece Rabbimize sığınıp teslim oluyoruz bu kadar mücadelemizi, emeğimizi görüyor. Bunca hasretliğin vuslatı da olacaktır elbet minik mucizen seninledir inşallah canım 🤲🤲

Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere ❤️
yarın transfer günün galiba canım Rabbim kolaylıklar versin sağlıkla tutunsunlar inşallah. listeye eklememi ister msin:KK22:

X