-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.481
8. gün benimde :) aslında 6. gün test yaptım ama daha önce test yapmadığım için sabah yapmam gerektiğini bilmiyordum akşam yapınca tabi çıkmadı bi şey ama umutluyum bebişlerimiz savaşcı annelerini bırakmayacaklarÇok teşekkür ederimKaçıncı gün bugün?
Günaydın canım benim inşallahGünaydın kızlar pozitif haberlerle dolsun bugün burası insallah
Ayy süper haberrrsonucum 863 çıkmış kızlar 2 eylül transfer tarihim 2 adet 5 .gün embriyosu konulmuştu
saol canım ikizmidir sence çokmu yüksek değerimGünaydın canım benim inşallah
Ayy süper haberrrikizler geliyorrr gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler sağlıkla gelsinler
İkiz olabilir mi hadi gözünüz aydınsonucum 863 çıkmış kızlar 2 eylül transfer tarihim 2 adet 5 .gün embriyosu konulmuştu
Bir gün bile çok farkediyo umut etmeye devam inşallah seninledir8. gün benimde :) aslında 6. gün test yaptım ama daha önce test yapmadığım için sabah yapmam gerektiğini bilmiyordum akşam yapınca tabi çıkmadı bi şey ama umutluyum bebişlerimiz savaşcı annelerini bırakmayacaklar
Ayy canım görünce çok mutlu oldum malum aynı hastane
Çok sağol canım merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin aklında bulunsunAyy canım görünce çok mutlu oldum malum aynı hastanehadi gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah
Valla değerin maşallah baya güzel canım sanki ikisinde tutmuş gibi. Hadi hayırlısı bakalımsaol canım ikizmidir sence çokmu yüksek değerim
Çok sağol canımmÇok sağol canım merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin aklında bulunsun
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bugün 13. Gün değerim 154,4 cıktı. Dr güzel bi değer 2 gün sonra tekrarla dedi...
Inşallah bekleyen herkes güzel haber alirlar
İnşallah canım sağlıkla gelsinKızlar bugün 13. Gün değerim 154,4 cıktı. Dr güzel bi değer 2 gün sonra tekrarla dedi...
Inşallah bekleyen herkes güzel haber alirlar
Canım senin kaçıncı denemeydi bu. Tabloda düzenleme yapıyrıum daAmin canım inşallah
Canım senin yaş kaçtı kaçıncı denemeydiBeni de eklermisiniz6 eylül transfer 2 tane 5. Gün embriyosu 16 eylül test tarihi Rabbimin izniyle inşallah pozitif oluruz keselerini görüp kalp atışlarını duyarız
Ay maşallah ikiz gibi sankiiisonucum 863 çıkmış kızlar 2 eylül transfer tarihim 2 adet 5 .gün embriyosu konulmuştu
Ekledim canım listeye hayırlı güzel haberler gelsinYazabilirsin canım beni de29 yaş ilk deneme Ekim ayında 5. Gün embriyosu
Hoşgeldin canım listeye ekledimCanım Benide eklermisin Ekim ayında olucak İlk denemem Yaşım 24 nasip olusa çift embriyo transfer edilecek